elesso Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 3+1 evden 2+1 eve geçiyor olmam sebebi ile ıvır zıvırları satıyorum. yataş leo beyaz baba koltuğu - sıfırı 800-900 tl civarı. herhangi bir hasarı yok... oldukça iri bi koltuk yeri dar olanlar pek düşünmesin http://www.bahcesehiryatas.com/image/cache/data/enza_berjer_leo_baba_koltuk_2-750x487.jpg http://www.bahcesehiryatas.com/image/cache/data/enza_berjer_leo_baba_koltuk_3-750x487.jpg http://www.bahcesehiryatas.com/leo-baba-koltugu?filter_name=leo voit d-40 bisiklet buda oldukça az kullanıldı sıfırı 800-900 arası satılıyor http://www.hepsiburada.com/liste/productDetails.aspx?productId=sporvoit1vtbsd40&categoryId=407474&sku=SPORVOIT1VTBSD40&wt_gl=cpc.nelk.spor.pla&gclid=Cj0KEQiA8MSkBRCP5LaRlcOAusMBEiQAiqldktc1rBdEYHv-lnSMOVfbBkIWml_5nlD6PpMafGks2zcaAlua8P8HAQ ikisini birden alana mekik sehpası hediye :) bu 100 lira civarına satılıyor http://www.hepsiburada.com/liste/delta-power-machine-3-pozisyon-aci-ayarli-fonksiyonel-mekik-agirlik-calisma-sehpasi/productDetails.aspx?productId=spordelta121&categoryId=355453&SKU=SPORDELTA121 oldukça uyguna verebilirim bunları. tabi teslimatla ilgili organizasyon alıcıya düşüyor benim herhangi bir imkanım olmadığı için. şişli ayazağadayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 3g barındıran ipad ile takas olabilir asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 ipad 2 3g ile girerim o zaman takasa asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 abi o koltukta eğer çıplak oturulmadıysa ve üzerinde seks yapılmadıysa alabilirim lazım bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 sen alıp yaparken iyi, başkası yapınca oowww Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 koltuk suni deri olduğu için sexe pek müsait değil bu amaçla düşünen varsa hüsrana uğrar jacabo sana pisikleti veriyim ipade karşılık hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 adam denemiş belli. alana hayırlı olsun. gerçi koltuğa 100 tl veririm yine de mezarcılığımdan vazgeçmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Hangi şehir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 İstanbul şişli ayazağa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 chrome said: adam denemiş belli. alana hayırlı olsun. gerçi koltuğa 100 tl veririm yine de mezarcılığımdan vazgeçmem. benim koltuk üstünde herhangi bir cinsel aktivitem olmadı. ilk aldığım hafta biraz oturdum sonra eve akşamdan akşama uğradığım için kullanma fırsatı bulamadım. 100 çok az yav sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Koltuk iyiymişte İstanbul - Kırıkkale gg :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Koltuk kaç gayme la yazsanıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 tam karar veremedim fiyatına 400e falan bırakırım gibi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 200 e bırak ama izmire nasıl gelecek o koltuk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 KOltuk ya da bisiklet almasına alınır da ikisinin de kargosu sıkıntı. Gerçi PTT kargo kapıdan alıyor bildiğim kadarıyla da, paketlemesi dert olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 almaya karar veren çıksın ayarlarız bi şekilde nakliyeyi ama istanbul dışı sıkıntı olur gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 parça başı 350 son fiyat, yoksa daha marjinal yollarla elimden çıkarıcam bunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Şişlide oturuyorum. Bisiklete biner gelirim ne güzel diye düşünmüştüm, resim açılınca yıkıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar