Sufi Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 futbol ve basketbol başlıkları taşınınca burası tozlanmaya başladı ne yazık ki. demek ki neymiş efendim: biz futbolsever bi toplum olabiliriz ama sporsever bi toplum hiç değiliz. bakınız bu durumun uç noktasında iş nerelere varıyor: said: Saygıner'den bir zafer daha. İspanyada yapılan ferdi dünya şampiyonasında 1. olan ve bir kez daha dünya şampiyonu olan Semih Saygıner formunun zirvesinde. Semih Saygıner bildiğiniz gibi.Yine ıstakasını konuşturan ve rakiplerine ders veren Milli bilardocumuz, şampiyonluğu kimseye bırakmadı.. 20 ülkeden 64 sporcunun katılığı Dünya Ferdi 3 Bant Bilardo ampiyonası'nda birinci olan Saygıner, göğsümüzü kabarttı.Şampiyonaya, 20 ülkeden 64 sporcunun katıldığı belirtildi. ABD'nin Las Vegas kentindeki Dünya Kupası'nda da gectigimiz sene yaz aylarinda zirveye çıkan Semih Saygıner iddialı konuştu. Son turnuvada yeni bulduğu atışlarla kendinden söz ettiren Saygıner, ABD basınında "Mr. Magic (Bay Sihir) ve Prince of İstanbul (İstanbul Prensi) gibi başlıklarla tanıtıldığını ifade eden şampiyon sporcumuz, "Ülkeme madalya getirmenin yanı sıra geleceğe iz bırakmak istiyorum. Stilimi yarattım ve Dünya'ya yeni vuruşlar kazandırdım" dedi. Saygıner, örnek aldığı kimse olmadığını da vurguladı, "Bir söz var; 'Başkalarının ayak izlerine basarak onların önüne geçemezsiniz.' Yıllar sonra okudum. O zaman farkında olmadan kendimi çizmiştim, şimdi ise farkındayım" diye konuştu. Usta bilardocu, "Milimin onda biri hata apsan sayı olmayacak pozisyonları, bir santim hata bile yapsan sayıya çevirecek atışları keşfettim. Dünya'ya 'Bu topa böyle vuracaksınız' dedim" yorumunu yaptı. Saygıner: "Türkiye'yi terkedeceğim.." Bilardoda dünyanın zirvesinde yer alan Semih Saygıner, sitemkar açıklamalarda bulundu.. Bilardonun ilahı olarak tanınan başarılı sporcu, Türkiye'de değerinin bilinmediğini ileri sürerek, "Ülkeyi terk etme noktasına geldim" dedi. İspanya'da yapılan Dünya 3 Bant Bilardo Şampiyonası'nda birinci olan Semih Saygıner, samimi açıklamalarda bulundu. 2003 yılında Dünya Şampiyonluğu elde eden ilk sporcumuz olan Saygıner, 'Ben dünyanın zirvesindeyim, Türkiye hariç heryerde hakettiğim ilgiyi görüyorum' dedi. 1'i takım 6 Dünya Kupası, 1 Dünya ve 1 Avrupa Şampiyonluğu bulunan tecrübeli sporcu, 'Bu kadar başarıya rağmen, bize kumarbaz diyenler çıktı. Derecelerimizi görmezden gelip tarihe çizik atanlar oldu. Fakat son raddeye geldi artık. Ülkeyi terketme noktasına geldim, bana bunu yaptırmasınlar' ifadesini kullandı. Beşiktaş Belediyesi'nin Avrupa ve Dünya Şampiyonu Türk sporcular için yaptırdığı parkta heykelinin olmadığını kaydeden başarılı ıstaka, 'Ben o kadar şampiyonluğu Yunanistan'da mı elde ettim acaba' diyerek serzenişte bulundu. 'Gerçekleştirmek istediğim herşeyi yaptım. Ancak derdimi bir türlü anlatamadım' diyen Saygıner sözlerini şöyle sürdürdü: 'Sıtkım sıyrıldı... Hiç gereken saygıyı görmüyoruz. Başka bir ülke adına mücadele etsem daha iyi. Çok milliyetçi bir insanım ama salak değilim. Başarılarıma kıymet verilmiyorsa, düşünürüm. Öz evladımıza sahip çıkalım. Madalya kazanması için başka ülkelerden sporcu getiriyoruz. Porto'dan bana ve Tayfun Taşdemir'e transfer teklifi geldi ve büyük bir ihtimalle kabul edeceğiz.' [signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2005 [Bu mesaj Sufi tarafından 14 Ocak 2005 13:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 55 yaşından sonra bırakıyomuş .. geçenlerde CnnTürk'te bi prog. katılmıştı.. Bırakma yaşı olarak söledi 50-55 arası bırakırım dedi.... Sonra ne yapıcaksınız sorusuna ise oyuncu yetiştiririm cevabını verdi.. Sunucuda espri olsun die Semih Saygıner gömlekleri aha aha yaparmısınız dedi... Kimse gülmedi tabi ne semih ne ekran başındaki milyonlar (!) =)=)[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors Apache, 08 Ocak 2005 21:45 tarihinde demiş ki : -kertenkelenin orospusuna ne denir? kertilenkele | Mail | :[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 sunucular zaten boktan espiri üzerine üstlerine yok (cok garip cümle oldu yaw) bence adam haklı Baksana elwan dünya rekorumu ne kırdı hiç 1 gün gösterildi Elvan dünya rekoru kırdı diye 2 3 kanala cıktı okadar başka bişey yok abi bu ülke ne garip ya[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Yeni Yaptığım Bi Wallpaper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 bu ülkede spor diyince hmn akla futbol geliyor,spor haberleri var kanallarda mesela,sadece futbol anlatıyorlar,sadece futbol transferleri sadece futbol dedikoduları,aşmalıyız bence bunları artık.[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 +1 lucas ata sporumuz güreşe haltere bilardoya voleybola.....hiç önem werilmiyor.Bence biraz daha reklama teşwiğe ihtiyaç war...[signature][hline]'''TaRaFTaR 5 iSTeDi BiZDe aTTıK 10 iSTeDiLeR ZaMaN YeTMeDi!!!''' 6.11.2002 KaDıKöY cs:WooK[cVk] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 biz ilgi duyuyoruz,bizim spor sevgimiz futboldan ibaret değil ;)[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 iyide bilardo pezevenk sporudur yani nerde it kopuk boyle hersey cok guzel olacaktaki cem yilmaz& suat ikilisi gibi adamlarin oynadigi kari kiz & at yarisi muhabbeti bol spormu yani dunya sampiyonu dartci olsa ne yani olayi ne[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar