Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gaming mouse

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
biliyorum cok konu var bu baslıkta ama acil lazım.
logitech m705 kullanıyorum, sag tus double click yapmaya basladı. teknosa'dak 100tl hediye cekim oldugu icin sunlardan birini alıcam, help pls.

Imperator
G700s
G502
G400s
Mesaj tarihi:
claw grip tutuyorum ama senin dedigin mouse teknosa'da yok.
benim verdigim liste dısında bir urun de olabilir tabi.
suradan bakın :)
http://www.teknosa.com/kategori/oyun-hobi/oyuncu-mouse/1571?page=2&order=4
Mesaj tarihi:
Illa 100 lira indirim kullanicam diyorsan: Razer Abyssus indirimle 50 liraya geliyor ama Xornet zaten normal hali 75 lira sanalmarketim'de. Abyssus'un yaninda tus yok, Xornet'in var etc.

Bence sen Xornet'i al indirimi baska birseye harca :)

edit. Sanalmarketim'de bitmis meh.
edit2. Al Inventus'da indirimde : www.inventus.com.tr :)
Mesaj tarihi:
sanalmarketim'den G502 aldım valla. Daha fonksiyonel geldi. Bir de Logitech'in servisinden cok memnunum, diger urunu de degistirecekler muhtemelen ama bekleyemezdim.
Mesaj tarihi:
faturası ve garanti belgesi olmadan islem yapamayız dedi ipne logitech. üzdüler beni bu sefer. tamir parası versem degmez, kendim yapmaya ugrassam mı bilemedim. o kadar vaktim yok.
Mesaj tarihi:
Yalnız sorun tek tıklamak isterken yapılan cift tık degil. Sag tusa basılı tutarak mouse'u gezdiriyorum. Cursor blinkliyor, masaustunde yaparken birkac kez sag tık menusunu acıyor falan. Oyunda neler cektiriyo siz tahmin edin iste.

Yazılımsal desen nasıl duzelir ki, reset tusu yok. Kapat ac yaptım yemedi. Setpoint yazılımını yukledim sildim, farketmedi.

Sag tusun sesi sol tusa gore daha farklı, basma hissi de farklılasmıs. Bu mekanik arızaya yonlendiriyor beni ama basılı tutarken de yasanması enteresan.

Video icin tesekkurler bu arada. Pazar gunu bakarım artık :)
  • Yeni Oluştur...