toggie Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 biliyorum cok konu var bu baslıkta ama acil lazım. logitech m705 kullanıyorum, sag tus double click yapmaya basladı. teknosa'dak 100tl hediye cekim oldugu icin sunlardan birini alıcam, help pls. Imperator G700s G502 G400s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 G400s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 M705 G400S'e gore baya ufak yalniz. Nasil tutuyorsun mouse'u ? Palm-grip'se g400s al, Claw-grip'se CM Storm Xornet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 g502 aldım çok memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 claw grip tutuyorum ama senin dedigin mouse teknosa'da yok. benim verdigim liste dısında bir urun de olabilir tabi. suradan bakın :) http://www.teknosa.com/kategori/oyun-hobi/oyuncu-mouse/1571?page=2&order=4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Illa 100 lira indirim kullanicam diyorsan: Razer Abyssus indirimle 50 liraya geliyor ama Xornet zaten normal hali 75 lira sanalmarketim'de. Abyssus'un yaninda tus yok, Xornet'in var etc. Bence sen Xornet'i al indirimi baska birseye harca :) edit. Sanalmarketim'de bitmis meh. edit2. Al Inventus'da indirimde : www.inventus.com.tr :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 ss rival veya deathadder al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Alma Rival/DA, cok buyuk onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fredy Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 g502 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 g502 Rival/DA'dan da buyuk ve agir, tugla gibi birsey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 sanalmarketim'den G502 aldım valla. Daha fonksiyonel geldi. Bir de Logitech'in servisinden cok memnunum, diger urunu de degistirecekler muhtemelen ama bekleyemezdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Tesekkurler istemiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grinny Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 m705 tamir olurdu be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 faturası ve garanti belgesi olmadan islem yapamayız dedi ipne logitech. üzdüler beni bu sefer. tamir parası versem degmez, kendim yapmaya ugrassam mı bilemedim. o kadar vaktim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Akşama klan maçı mı var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Deathadder varsa ona yonelebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grinny Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Yav sökme takma 10 dakkada yaparsın, bişey yok. Switchin içerisindeki yay cacık olmuştur, biraz düzelteceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grinny Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Al bak; http://www.instructables.com/id/Repair-mouse-with-double-click-problem/ http://www.youtube.com/watch?v=1HZtF0SdtXg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Yalnız sorun tek tıklamak isterken yapılan cift tık degil. Sag tusa basılı tutarak mouse'u gezdiriyorum. Cursor blinkliyor, masaustunde yaparken birkac kez sag tık menusunu acıyor falan. Oyunda neler cektiriyo siz tahmin edin iste. Yazılımsal desen nasıl duzelir ki, reset tusu yok. Kapat ac yaptım yemedi. Setpoint yazılımını yukledim sildim, farketmedi. Sag tusun sesi sol tusa gore daha farklı, basma hissi de farklılasmıs. Bu mekanik arızaya yonlendiriyor beni ama basılı tutarken de yasanması enteresan. Video icin tesekkurler bu arada. Pazar gunu bakarım artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grinny Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Sen yine de aç bir bak, iyi gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 :) http://www.youtube.com/watch?v=V66Cd2Y4IPs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar