Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şiştim lan... Bunaldım.

Aceace

Öne çıkan mesajlar

Dworgian said:

Vingthor said:

hatun yüzünden işten istanbuldan vazgeçmek ileride çok küfür edeceğin birşey bence.

peki senin kariyerin için istanbul'dan gitmen gerekse ama eşin "ya ben ya işin" dese bu durumda ve terk etmek istemese şehri?

abi adamın şu durumda olması kendi ilişkisi açısından da iyi değil. baksana nasıl bunalmış yani? neden bunalmış başkası için. 2 sene sonra boşasa gitse sen kariyer fırsatı kaçırsan 'senin hayatından çalınmış' olacak.

bu adam eşi için işi çevirip 1 sene daha izmire katlanıyorsa bence eşi şunu diyebilirdi '1 sene idare ederiz sen git istanbula'.

problem etrafından dönebilirlerdi yani. şu anda hem iş kötü hem adamın psikolojisi kötü. eşiyle aralarının çok iyi olduğunu zannetmiyorum. mutsuz bir insan başkasını ne kadar mutlu edebilir?
Sosyal ağlarda paylaş

ya itiraf ediyorum ben arkadaşın yazısını okumadım :|

tabii ki eşi de diyebilir öyle bir şey.

mesela ben evlenicem işte, ama yükselme zamanı il seçiosun, istanbulda daha çok kadro oluo ankaraya göre ama nişanlım "istanbul da yaz tabii, ya ben de gelirim gelemesem de buluruz bir çare, 2 sene geçer sonuçta" fln diyebilio
Sosyal ağlarda paylaş

Hepiniz sağolun lan... İnternet sayfasını yapan editör arkadaşa söyledim. "Oha lan hala ülkeyi bölmeye devam mı ediyosun yani?" dedi. Düzeltti.

Hatun "İstanbul'a gelmem" demiyor. "Gidelim" diyor. Hatta yürü gidiyoruz desem bavul bile hazırlamadan gideriz. Sıkıntı şu anda iş bulamayacak olmasında.
Çok sevgili tayyip babamız kpssde anaokulu öğretmenliğine kadro açacakta atanacakda ohoo. Geçen sene 20 milyorluk İstanbulda tam tamına 30 kişilik kadro açtılar. Gidip hatuna iş bulamamamız durumunda tek maaşa kalmak korkutuyor. Kısacası "ya iş ya ben" durumundan ziyade ya açlıktan ölecektik ya da hazirana kadar burada bekleyecektik.

@dana
Eğer görüşünü aldığım estetik cerrah sallıyorum 300-500 gazete almazsa eğer ııh. o haber girmez gazeteye
@seele
Hatunun ailesi beraber yaşadığımızı bilmiyor. Nişanladılar zaten bizi.

Alakasız ek:
Bugün o işlevsiz karı bana Çağlar bi saniye bakar mısın diye seslendi. Buyur dedim. "Hani mail atarken asadf işaret cimeil yapıyoduk ya. O işareti nasıl yapıyoruz?" diye sordu. Ofiste atılan kahkahanın haddi hesabı yok. "@" yapmayı bilmeyen bir gazeteci nasıl olabilir ya? Gösterdim nasıl yapılacağını. "Bu zamana kadar başkalarına mail nası atıyodun" diye sordum? Başka bir maile girip oradan kopyalıyormuş.

Bu karının 212'si(Fikir işçiliği yasası) var. Ben ise hala genel işe bağlıyım. Paramı alana kadar da canım çıkıyor. Pfff...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...