senko Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 yok cüppeli memur hangisinde gelio yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 nikahta geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 nikah nişan ayıramamak, wtf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 senko said: yok cüppeli memur hangisinde gelio yani o dayi oldugun zaman geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 gerci ikisi de ayni sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 karıştırma kafamı olm zaten karışıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 senko, bu tip konularda bana gel abi. rıdvan ne anlar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 hatun yüzünden işten istanbuldan vazgeçmek ileride çok küfür edeceğin birşey bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 sektörün istanbul based değilse, istabnula gelmenin pek bir anlamı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Dworgian said: senko, bu tip konularda bana gel abi. rıdvan ne anlar ya ahaha zamanı gelince sana danışcam direk ok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Vingthor said: hatun yüzünden işten istanbuldan vazgeçmek ileride çok küfür edeceğin birşey bence. gercek seygiyi bulamamisin kardesim. gercek sevgi icin dünyayi bile yakarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Vingthor said: hatun yüzünden işten istanbuldan vazgeçmek ileride çok küfür edeceğin birşey bence. peki senin kariyerin için istanbul'dan gitmen gerekse ama eşin "ya ben ya işin" dese bu durumda ve terk etmek istemese şehri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 işi seçerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 ben beni secerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 senko said: işi seçerim. burada aslında anlatılmak istenen olaya tek yönlü bakılmaması. eşinin de senin kariyerine uygun hareket etmesi (imkanı varsa) gerekir sırf keyiften "balale istanbul güsel" dememesi lazım fln bu arada fahri başkonsoluslukta evlenilio mu acaba. dur ben ona bakim bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 arkadaş, hatunun dibinden ayrılamıyosun kendi yaptığın bariz bir hata yüzünden canın sıkılırken onun bununla ilgili serzeniyosun, bence hayatın daha da zor geçebilir. kendinde ara sorunu da çözümü de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Dworgian said: Vingthor said: hatun yüzünden işten istanbuldan vazgeçmek ileride çok küfür edeceğin birşey bence. peki senin kariyerin için istanbul'dan gitmen gerekse ama eşin "ya ben ya işin" dese bu durumda ve terk etmek istemese şehri? abi adamın şu durumda olması kendi ilişkisi açısından da iyi değil. baksana nasıl bunalmış yani? neden bunalmış başkası için. 2 sene sonra boşasa gitse sen kariyer fırsatı kaçırsan 'senin hayatından çalınmış' olacak. bu adam eşi için işi çevirip 1 sene daha izmire katlanıyorsa bence eşi şunu diyebilirdi '1 sene idare ederiz sen git istanbula'. problem etrafından dönebilirlerdi yani. şu anda hem iş kötü hem adamın psikolojisi kötü. eşiyle aralarının çok iyi olduğunu zannetmiyorum. mutsuz bir insan başkasını ne kadar mutlu edebilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 ya itiraf ediyorum ben arkadaşın yazısını okumadım :| tabii ki eşi de diyebilir öyle bir şey. mesela ben evlenicem işte, ama yükselme zamanı il seçiosun, istanbulda daha çok kadro oluo ankaraya göre ama nişanlım "istanbul da yaz tabii, ya ben de gelirim gelemesem de buluruz bir çare, 2 sene geçer sonuçta" fln diyebilio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 ya iş ya ben dicek kadınla hayat mı paylaşılır allasen öyle dicek tabi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Hepiniz sağolun lan... İnternet sayfasını yapan editör arkadaşa söyledim. "Oha lan hala ülkeyi bölmeye devam mı ediyosun yani?" dedi. Düzeltti. Hatun "İstanbul'a gelmem" demiyor. "Gidelim" diyor. Hatta yürü gidiyoruz desem bavul bile hazırlamadan gideriz. Sıkıntı şu anda iş bulamayacak olmasında. Çok sevgili tayyip babamız kpssde anaokulu öğretmenliğine kadro açacakta atanacakda ohoo. Geçen sene 20 milyorluk İstanbulda tam tamına 30 kişilik kadro açtılar. Gidip hatuna iş bulamamamız durumunda tek maaşa kalmak korkutuyor. Kısacası "ya iş ya ben" durumundan ziyade ya açlıktan ölecektik ya da hazirana kadar burada bekleyecektik. @dana Eğer görüşünü aldığım estetik cerrah sallıyorum 300-500 gazete almazsa eğer ııh. o haber girmez gazeteye @seele Hatunun ailesi beraber yaşadığımızı bilmiyor. Nişanladılar zaten bizi. Alakasız ek: Bugün o işlevsiz karı bana Çağlar bi saniye bakar mısın diye seslendi. Buyur dedim. "Hani mail atarken asadf işaret cimeil yapıyoduk ya. O işareti nasıl yapıyoruz?" diye sordu. Ofiste atılan kahkahanın haddi hesabı yok. "@" yapmayı bilmeyen bir gazeteci nasıl olabilir ya? Gösterdim nasıl yapılacağını. "Bu zamana kadar başkalarına mail nası atıyodun" diye sordum? Başka bir maile girip oradan kopyalıyormuş. Bu karının 212'si(Fikir işçiliği yasası) var. Ben ise hala genel işe bağlıyım. Paramı alana kadar da canım çıkıyor. Pfff... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 kalkın gelin illa kendi işini yapacak veya kpss atanacak diye bişey yok. bi ton özel okul anaokulu kreş falan var sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Özel okullar tam bir puşt. 3 yıllık sözleşme istiyorlar. Kafam kadar da tazminat yazıyorlar. Giren 3 yıldan önce ölmeden çıkamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 evde cocuk baksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 dokuz eylül üni jeoloji mühendisliğine uğra, hasan sözbilir ile röportaj yap izmir'de beklenen büyük deprem ne zaman filan diye, diğer hocalarla da metrodaki kaymayı, konak tünellerinin durumunu filan konuşabilirsin.haber niteliği taşıyabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Polis telsizi bul bir tane, duyduğun her olaya zipla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar