mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Ben de tavsiye istiyorum Fiyat sınırım boku çıkmasın zaten laptop dedigin 2 yıla pert oluyo F/p iyi olsun beni 2 yıl idare etsin. Elyın filan istemem. Dota oynuyorum wow oynuyorum ama arada sırada da gidip orta/iyi ayarlarda yeni oyunları oynıyabiliyim. Gforce ekran kartı olması süper olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 paparnoz said: Dolar bu kadar yüksekken laptop almak büyük zarar. İkinci ele yönelmek daha iyi. iyi de o dolar hiç düşmicekki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 dün eksen den reklam maili geldi. "CANAVAR GTX Lİ MONSTER HEDE HÖDÜÜÜEEEAA" diye. gtx970 ve 256ssd 16gb ram li model 7bin tl edio böyle oturdum. baktım baktım. aynı sistemi (edit: gtx970m ile gtx970 performansının aynı olmamasını katmadım bile bak) 4k ya topladığımı hatırladım. sonra bir gülme geldi bana yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 acele etmelisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 aldım 3600lük monster'ı http://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?urn=472329&kat=6453&lang=tr-TR&srt=UP#.VJhK5V4gC adam aldıktan sora dediki bunu yılbaşından sora bizim o sıradaki fiyatın biraz altına satıp kendine tekrar sıfırını alabilirsin dedi. safsadfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 win8 mi var üzerinde? linkten baktım da ses sistemi x-fi çünkü. x-fi larda win7 de uyuşmazlık var mikrofon çalışmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 supermis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 monsterlar os ile gelmiyor. fiyatı kısmak için lisans koymuyorlar. alet güzelmiş ama güle güle kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 nası ya? 3.5k para vericem bide üstüne gidip işletim sistemi mi alıcam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 işletim sistemi dediğin 40 tl ya salkjasdkl (hani o da genuine istersen) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 win 8 yükledim rot'tan key alıp. daha çok fazla kullanamadım malum haftaiçi alınca :D teşekkür ederim bu arada o öneriyi kim yaptıysa o da saolsun. o sayede kafama monster girdi. yoksa lenovoyu alıyodum valla. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Rica ederim karşim klasjdaslj Dworgian said: rot dan çakarsın bir win7 win8 kafana göre yaa freedos np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 benjani said: http://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?urn=472329&kat=6453&lang=tr-TR&srt=UP#.VI6wPSusXF4 sen değil dwo benjaniymiş afsadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 mulgear6 said: Ben de tavsiye istiyorum Fiyat sınırım boku çıkmasın zaten laptop dedigin 2 yıla pert oluyo F/p iyi olsun beni 2 yıl idare etsin. Elyın filan istemem. Dota oynuyorum wow oynuyorum ama arada sırada da gidip orta/iyi ayarlarda yeni oyunları oynıyabiliyim. Gforce ekran kartı olması süper olur kendimi uplıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 "o öneri" dediğini windows olarak sandım ben ama :( BENİ DE TEBRİK ET BANA DA TEŞEKKÜR ET!!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Hayırlı olsun. Ben olsam hemen SKYRIM kurup modlamaya başlardım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 ölü piksel çıkabiliyor, onların testini yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 nasıl yapabilirim o testi? http://www.pikseltesti.com/ şöyle bişi buldum bundan mı bahsediyosun yoksa program falan mı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 güzel laptop inş memnun eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 teşekkür ederim umarım öyle olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 kasa kalitesi nası bu canavarların? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 mokoko said: nasıl yapabilirim o testi? http://www.pikseltesti.com/ şöyle bişi buldum bundan mı bahsediyosun yoksa program falan mı var? aynen olur burdan, bende 4 gün sonra skype a girince çıkmıştı.kargo ile gönderdim geri, ertesi gün yeni ekran takıp gönderdiler hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Laorx said: kasa kalitesi nası bu canavarların? abra v1.1 ve 2.1 serisi için kasanın rengi kararıyor diyorlar.tulpar serisi sağlam ama, msi ge70 kasaları olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Beyler işletim sistemini ucuza nerden nasıl aliyoruz win8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar