Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

oyun laptopu tavsiyesi v82138

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben de tavsiye istiyorum
Fiyat sınırım boku çıkmasın zaten laptop dedigin 2 yıla pert oluyo
F/p iyi olsun beni 2 yıl idare etsin. Elyın filan istemem. Dota oynuyorum wow oynuyorum ama arada sırada da gidip orta/iyi ayarlarda yeni oyunları oynıyabiliyim. Gforce ekran kartı olması süper olur
Mesaj tarihi:
dün eksen den reklam maili geldi. "CANAVAR GTX Lİ MONSTER HEDE HÖDÜÜÜEEEAA" diye.

gtx970 ve 256ssd 16gb ram li model 7bin tl edio

böyle oturdum. baktım baktım. aynı sistemi (edit: gtx970m ile gtx970 performansının aynı olmamasını katmadım bile bak) 4k ya topladığımı hatırladım. sonra bir gülme geldi bana yine.
Mesaj tarihi:
aldım 3600lük monster'ı

http://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?urn=472329&kat=6453&lang=tr-TR&srt=UP#.VJhK5V4gC

adam aldıktan sora dediki bunu yılbaşından sora bizim o sıradaki fiyatın biraz altına satıp kendine tekrar sıfırını alabilirsin dedi.

safsadfasdf
Mesaj tarihi:
win 8 yükledim rot'tan key alıp. daha çok fazla kullanamadım malum haftaiçi alınca :D

teşekkür ederim bu arada o öneriyi kim yaptıysa o da saolsun. o sayede kafama monster girdi. yoksa lenovoyu alıyodum valla.

:D
Mesaj tarihi:
mulgear6 said:

Ben de tavsiye istiyorum
Fiyat sınırım boku çıkmasın zaten laptop dedigin 2 yıla pert oluyo
F/p iyi olsun beni 2 yıl idare etsin. Elyın filan istemem. Dota oynuyorum wow oynuyorum ama arada sırada da gidip orta/iyi ayarlarda yeni oyunları oynıyabiliyim. Gforce ekran kartı olması süper olur

kendimi uplıyorum
Mesaj tarihi:
mokoko said:

nasıl yapabilirim o testi?

http://www.pikseltesti.com/

şöyle bişi buldum bundan mı bahsediyosun yoksa program falan mı var?

aynen olur burdan, bende 4 gün sonra skype a girince çıkmıştı.kargo ile gönderdim geri, ertesi gün yeni ekran takıp gönderdiler hemen.
  • Yeni Oluştur...