monoscope Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Beyler bu hesapların olayı nedir ? Anladığım kadarıyla direk aç dediğim gibi hesap açılıyor diğer hesaplardan para atabiliyorum anında. Bu hesaplarda dikkat edilmesi gereken bir durum var mı ? Hesap işletim ücretleri gene mevcutmudur bu hesaplarda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 ana hesabin maas hesabi filan sa hayir degil..ama bankasina gore degise de bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 pek bir farkı yok. aynı işletim ücretleri vs ama ana hesabından çektikleri ücrete ek olarak oradan da ücret alabilirler. bankaya sorman gerek bunuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 vadeli hesap bir yatırım aracıdır. atıyorum 10k paran var. ihtiyacın yok o an için vadeli hesaba atarsın orada degerlenir masraf konusuna gelince cogu banka vadeli hesaptan ücret kesmez. tabi bankalarin ne yapacağını bilemessin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Banka ı soyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Bankadan bankaya değişiyor ama dediğin gibi direkt açıp diğer hesaplarından para aktarabiliyorsun. Esnek hesap gibi istediğin zaman para çekmene izin veren bir yapı yoksa zaten taahhüt ettiğin süre boyunca paraya dokunamıyorsun ki faiz bozulmasın. İnternetten açılan vadeli hesaplar için bankalar genelde daha yüksek faiz oranları sunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar