shapshal Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Bugün 3 saatlik bi ders seansından sonra (ki benim gibi tembel bi adam için çok uzun bi süre bu) bi yarım saat bilgisayar açiim dedim.Media playerı açtım baktım In Flames - Jotun şarkıyı açtım böle bi yüzüme gülümseme yayıldı oh bee şeklinde. sizin de böyle yorulduktan sonra vs. dinlediinizde oh be dedirten şarkınız neler?[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Yorucu bişey yaptıktan sonra Opeth - Face Of Melinda çok iyi gidiyor tavsiye ederim :D[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 walla son zamanlarda shivaree-goodnight man ayrıca evanescence-wake me up da ph be dedittirir :D[signature][hline]'''TaRaFTaR 5 iSTeDi BiZDe aTTıK 10 iSTeDiLeR ZaMaN YeTMeDi!!!''' 6.11.2002 KaDıKöY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Vala tek bi şarkı diğil bi sürü ama kısaca sunlar olabilir Blind Guardian - Mirror Mirror Velvet Revolver - Do It For The Kids AC/DC - Born To Be Wild (Cover) daha bi sürü var yane günde en az bi saat dinlemem gerek sarkılarım var yoksa ben nolurum :)[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 sirnaber +1 o sarkı çok güzeldir :)[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 empyrium - the ensemble of silence çok iyi olur, yoğun tempolu günün ardından.[signature][hline][i]I'm done feeling like a skeleton, no more sleep walking dead.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 gunde 3 ogun her ogun 2er kez damardan jimi hendrix - purple haze alıyorum. gerci oh yerine allah dedirtiyor ama olsun.[signature][hline]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 ehue purple haze , in my brain.... :)[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 In Flames - Only For The Weak[signature][hline]"To forgive is to suffer" - Chuck Schuldiner -R.I.P.- H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilentEnigma Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Hammerfall-The way of the warrior Slayer-Raining blood Children of bodom-silent night,bodom night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 The Sins Thy Beloved - Forever[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Sinem - Yaz Yağmuru.mp3 Süper bi parça.Büyüleyici söylemiş hatun.[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agirol Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 creed - what's this life for[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 said: wook, 09 Ocak 2005 18:34 tarihinde demiş ki: walla son zamanlarda shivaree-goodnight man goodnight moon değilmiydi o..?[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 yeni türkü - dostlarım[signature][hline]-Mumya lazımmıydı abi ? -Yok sağol bilader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 guns n roses ve kiss sarkıları[signature][hline]Ünlü futbolcu Vieri'ye bir spiker sorar: Fenerbahçeyi tanıyomusunuz biliyomusnuz? Vieri ise şu cevabı verir; Galatasaraydamı oynuyor...(Tamamen gerçek) evet xantheden arak ama napiyim gorunce hasta oldum imzaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 rammstein / links234[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 said: sirnaber, 09 Ocak 2005 18:54 tarihinde demiş ki: massive attack - angel + ++ +++ ++++ +++++ ++++++ +++++++ +++ +++ +++ +++ +++ +++[signature][hline]Cav bella cav bella cav cav cav... 6 9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 metallica - no leaf clover[signature][hline]slash kotu solo yazmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 son zamanlarda gnr - estranged[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Led Zeppelin - Stairway to Heaven[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 orhan gencebay - batsın bu dünya :D[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uthmatar Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Blind Guardian - Mirror Mirror On The Wall bashka soze gerek yok benim icin acikcasi[signature][hline]Uthmatar / Master Image Designer DeaTH iS CeRTaiN LiFe iS NoT !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 said: Troil, 09 Ocak 2005 23:32 tarihinde demiş ki: said: somebody, 09 Ocak 2005 23:17 tarihinde demiş ki: orhan gencebay - batsın bu dünya :D evet rahatlatır (ciddiiyim) Yazıklar olsun yazıklar olsun Kaderin böylesine yazıklar olsun Herşey karanlık nerde insanlık Kula kulluk edene yazıklar olsun Batsın bu dünya bitsin bu rüya Ağlatıp da gülene yazıklar olsun Doğmamış çileler yaşanmamış dertler Hasret çeken gönül benim mi olsun Ben ne yaptım kader sana Mahkum ettin beni bana Her nefeste bin sitem var Şikayetim yaradana Şikayetim yaradana Şaşıran sen mi yoksa ben miyim bilemedim Öyle bir dert verdin ki kendime gelemedim Çıkmaz bir sokaktayım yolumu bulamadım Oof off off Ben mi yarattım ben mi yarattım Derdi ıstırabı ben mi yarattım Günah zevk olmuşsa vefa yorulmuşsa Düzen bozulmuşsa ben mi yarattım Batsın bu dünya bitsin bu rüya Aşksız geçen ömrüme yazıklar olsun Doğmamış çileler yaşanmamış dertler Hasret çeken gönül benim mi olsun Ben ne yaptım kader sana Mahkum ettin beni bana Her nefeste bin sitem var Şikayetim yaradana Şikayetim yaradana Şaşıran sen mi yoksa ben miyim bilemedim Öyle bir dert verdin ki kendime gelemedim Çıkmaz bir sokaktayım yolumu bulamadım Oof off off[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 ;) troil dostum senin için araştırdım.[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar