dana22 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Aluriel said: biz göremeyiz buzul çağını falan boşa heveslenmeyin. salın gitsin karbonu hah tamam abi birakiyorum..oh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 ben 2 aydır baya bi küresel ısınma yarattım kendimce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 bütün belgesellerde 'cycle' dan bahsediyor ama insanoğlunun o döngüyü kırdığını da söylüyorlar. mantıklı olan da o zaten çünkü insanoğlu binlerce fabrikasıyla besiye aldığı milyonlarca hayvanıyla co2 artırırken, bir yandan ormanları keserek o2 artışını yavaşlatıyor. eski döngülerde insanoğlunun böyle bir etki yaratacak buluşu veya varlığı olmadığı(veya benzer başka bir canlı) için döngülerin aynı devam etmesi söz konusu olamaz. 7 milyardan fazla insanın o2 tüketip co2 saldığını düşünmek bile yeterli yani. böyle bir popülasyon geçmiş cycle larda sanmıyorum. buharlı makinelerin buluşu yani sanayi devrimi o döngüyü kırdı bir kere. arkadaşın 'ben bunlardan iyi bilirim, gereksiz tatava yapıyorlar' sanrısına kapılmış bariz bir şekilde. kaldı ki tüm o belgesellerde( başkanlığa aday olan gore unkinde bile) co2 nin hiç bu kadar yüksek olmadığı falan bilimsel olarak ortaya koyuluyor. yine ismini duyurmak isteyen biri yalan oğlum bunlar diyip gore u tokatlayıp şöhretin mına koyardı. başkanlık yarışında bile çıkıp kimse adama diyemedi bunlar yanlış diye. 'ün' argümanının saçma olduğunu göstermek için basit bir örnek verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clownbaby Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 op: jeolog biri, böyle böyle diyor, ne diyorsunuz? poster: jeologlar mühendis değil. poster2: haha evet bi de phd yaptırıyorlar adamlara ve mühendis değil. ima: mühendis olmayan phd yapamaz ve küresel ısınma hakkında mühendisler söz sahibidir. lel. yapılması gereken çıkarımları yapsın biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Jeolog musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 senın arkadas positive feedback ne demek pek anlamamıs bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 10-20 yıldır hype yapan ve anlatılan küresel ısınma diye bişey yok konuşan adam dogru söylemis ilk küresel ısınma geyiğini baslatan bilim adamları devletten ve milletlerden bunu arastırma ve önüne geçme adına milar dolar destek almakarıyla hypelarına devam ediyorlar, arkalarına takılan milyonlarla beraber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Oksijenin stresse girmesini konusunu araştırsın arkadaşın. Bence argümanı kuvvetli değil,belirli topiclerden vurmuş. İnsanın yarattığı düzenin hiç etkisi yok demek yanlış olacaktır, var olan süreçi hızlandırıyor hatta amk bu kadar basit. Besin zincirinin en üstteki en yaramaz algıdan bashediyoruz, etkisi yokmuş falan lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clownbaby Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 clownbaby said: op: jeolog biri, böyle böyle diyor, ne diyorsunuz? poster: jeologlar mühendis değil. poster2: haha evet bi de phd yaptırıyorlar adamlara ve mühendis değil. ima: mühendis olmayan phd yapamaz ve küresel ısınma hakkında mühendisler söz sahibidir. lel. yapılması gereken çıkarımları yapsın biri. RamsesII said: Jeolog musun? JEOLOJİ MÜHENDİSİYİM. jk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Fistan said: 10-20 yıldır hype yapan ve anlatılan küresel ısınma diye bişey yok konuşan adam dogru söylemis ilk küresel ısınma geyiğini baslatan bilim adamları devletten ve milletlerden bunu arastırma ve önüne geçme adına milar dolar destek almakarıyla hypelarına devam ediyorlar, arkalarına takılan milyonlarla beraber Marjinallik yapacam diye aksini savunmasan şaşardım zaten be Fistan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar