Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ne Bu Sinir

Daniel

Öne çıkan mesajlar

Dün kadıköydeydim bahariyeye doğru yol aldım asa dan gitar icin tel alacaktım neyse gidiyorum ara sokakta amca park etmeye calısıyor arkadan gelen arabalardanda 2-3 eleman indi amcaya bağırıyor işimiz var gidicez devam et falan diye ya anlamıyorum adamlar 2 dakika niye bekliyemiyo hastamı yetiştiriyo ?[signature][hline]Lathor Wyrm

:)
Sosyal ağlarda paylaş

trafikte insanlar beklemeye dayanamıyor.
önündeki araba iki dakika parketsin mesela, hemen korna çalarlar.
ankarada daha beter durum :)
sırf bu yüzden her yer kazıldı, alt üst geçitler yapıldı, hatta bi ara kızılay meydanı yayalara kapatılmıştı felan :)
bi de şey var, iki metre ötede durcak adam, trafik kapalı gidemiycek.
ama o son iki metreyi bile son sürat gidiyor, sen karşıdan karşıya geçerken üstüne üstüne sürüyor.
Sosyal ağlarda paylaş

elbette amerikada yada baska yabancı ülkelrde de vardır böle sabırsız insanlar ama muhakkak bizim ülkemizden azdır. bende zamnında ingilterede bulunmuştum. daniel'in dediği gibi yaya geçidinden geçerken söförler yayalara yol verio yada ben geçerken hep iyi niyetli insanlara denk geldim.

aslında bunun sadece dışarda deil Türkiye'de de böle olması gerek çünkü yaya geçitlerinin kuralları vardır. yaya geçidinden geçmekte olan kişiye yol verirlir ama işte bu tip küçük gibi görünen kural ihlallerinde ceza yaptırımları uygulanmadığı için sallayan yok(sallandırıcaksın iki tanesini bak bidaha yapıolarmı!!)
Sosyal ağlarda paylaş

lol amerikada olmaz olur mu yaf? en bireyci halkın bireyleri kendilerinin bekletilmesine laf etmiyor mu :) mantıklı degil.

dün seinfeld de bile izledim :) adam park edecek arkasındaki kamyon düt düt yapıyor söför aşaa iniyor laf ediyor vs. yani dogal seyler bunlar, insana özgü bir tepkidir, insanın olduğu her yerde vardır.

ünlü bir düşünürün söyledigi gibi uzaylıda olsa insan insandır.
Sosyal ağlarda paylaş

mesela kıbrısta herkes sen yaya geçidinden geçerken yol veriyor.
koca şehirlerarası ötöbüs'ün geçmesini beklerken
adamın yay geçidinde durması, bana "geç geç" demesini görmüştüm ve şok olmuştum.
burda zıpçıktı gençler dışında herkes (hatta taksiciler bile) yaya geçitlerinde sana yol veriyor.
Ankara'da ise adamlar kırmızı ışıkta geçiyor, trafik ışıklarında beklerken yaya geçidinin önüne geçiyor, kendi yanlarındaki ışığa değil karşı taraftaki ışığa bakıyorlar felan
çok kurnaz milletiz tabii..
Sosyal ağlarda paylaş

Amerikalılar aptaldır derler bide aptalmı bilememde daha medeni oldukları bi gerçek.
Bizim halkın tümü kendisini küçük mafya sandığından önüne gelene dayılanıyo çünkü en büyük kendisi!

İnsanlıktan nasibini almamışlar işte.
Aslında bu büyük şehirlerde olan bişey. İstanbul Ankara vs gibi.. Küçük şehirlerde insanlar birbirleine karşı daha müsamalı davranıyor. İstanbulda yaşayan ayıların çoğu küçük şehirlerden gelmesine rağmen neden o küçük şehirlerin insanlarının davranışlarından bukadar uzaklar bilemiyorum.
Gerçi ayı tabir ettiğim kişilerin küçük şehirlerindeki davranışlarından haberdar değilim ama?[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Daniel_Xavie, 16 Ocak 2005 13:42 tarihinde demiş ki:
Dün kadıköydeydim bahariyeye doğru yol aldım asa dan gitar icin tel alacaktım neyse gidiyorum ara sokakta amca park etmeye calısıyor arkadan gelen arabalardanda 2-3 eleman indi amcaya bağırıyor işimiz var gidicez devam et falan diye ya anlamıyorum adamlar 2 dakika niye bekliyemiyo hastamı yetiştiriyo ?

Hadi Ruh Cagiralim daniel ?[signature][hline][Bu mesaj Baggio tarafından 16 Ocak 2005 12:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi amerikayı falan karıştırmayın orda redneck denilen bir ırk var ki anlatsan bitiremezsin. ki konu amerikada trafik değil. bi de şu aşağılık kompleksinden bi silkinin, okyanusu aşınca cennete gidilmiyor.
niye beklemediklerine gelince, beklemez onlar. zaten ehliyet kursunda falan öğrettikleri kurallar falan da yalan, herkesin kendi kuralı var memlekette. özellikle de taksicilerde sabır denilen şeyden eser yok, adam bırakın dakikaları saniyelerle hesap yapıp ona göre küfrediyor:D zaten sağdan soldan dalıp korna selektör gelen adamların çoğu taksici. sallamayacaksın, üstünden atlamayacak ya, bağırsın arkada banane...
şairin dediğin gibi "taxi drivers must dieeeeee" [signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor
A fall into the ditch makes you wiser.
beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir
Member of AAL'05
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten kadıkoyde daracık daracık sokaklar var bir şeride araba parkediliyo hatta bazı sokaklarda iki tarafa da parkedıolar yol tek şeride düşüyo zaten park edilmemesi gerkn bi yerde adam bide uzun uzun park etme çabaları gösteriosa arkadaki de sinirlenir tabi[signature][hline]Absolut, 13 Aralık 2004 17:31 tarihinde demiş ki:
Hayır fareden çok kokran biri değilim ama kulağımı burunumu yerse küserim :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...