MilleR Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 The Ring'den daha korkunç bi film bileniniz varsa bi soylesin de izleyip korkalım... (arada yapıldıgı yılı ve hangi ulke yapımı oldugunu da soylerseniz guzel olur...)
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 japonlar teknolojiyle beraber kafayı bozdukları için filmleri de bozuk oluyor genelde. onları dene. ringu baya geriyormuş diye duydum.[signature][hline]hötdöröhöt.
YSidiousY Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 said: sirnaber, 21 Ekim 2004 19:19 tarihinde demiş ki: filmdeki saçmalıkları ve bariz klişeleri gözardı edip "bunu daha önce de gördüm ama ben yine de korkacam" motivasyonuyla izlersen cevapsız arama (ingilizcesi one missed call, japoncası chakushin ari) adlı film baya zıplatıcı, hoplatıcıydı ve öd patlatıcıydı. bi de ju-on diye bişi var, yine klişe aslında klasik beyaz pudralı ufak çocuk korkutması ama hakkaten korkunçtu, japonyada tv için yapılan ilk versiyonunu bulmanızı tavsiye ederim, en son !f istanbul festivalinde "garez" adıyla gösterildiydi ama o sinema versiyonuydu ve kötüydü baya. arkadışım filmden gülerek çıktı tavsiye etmem[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır...
Infeqted Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 said: sirnaber, 21 Ekim 2004 19:19 tarihinde demiş ki: bi de ju-on diye bişi var, yine klişe aslında klasik beyaz pudralı ufak çocuk korkutması ama hakkaten korkunçtu, japonyada tv için yapılan ilk versiyonunu bulmanızı tavsiye ederim, en son !f istanbul festivalinde "garez" adıyla gösterildiydi ama o sinema versiyonuydu ve kötüydü baya. iih bunu izleyemez arkadas :)[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye
Milamber Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 himm şeytan serisi güzeldir şimdi ilk filmden önceki olayların anlatıldığı bir film var o daha da aşacak[signature][hline]HisarOyun.Com&FrpNet.Net CeyhunAlyeşil
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 ya uff şu ringe korkunç diyenleri anlamıyom ring psikolojik-gerilim'dir.[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı; Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
MartinLGore Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Hayatımdaki gerçek anlamıyla tek korktuğum filmi orta 1 de izlemiştim. O zaman vcd felan yoktu. VHS cilerden gidip kiralıyoduk. Ve filmi bir daha hiç bulamadım. İsminide bilmiyom. İsmini bilen varsa yazsın lütfen.. :P[signature][hline]Yaşanmış hikayedir.. - Anne PmaAbsoluteUri değeri konfigurasyon dosyasının içinde verilmelidir.. - Neee?? - Zıııııttt Erenköy.. [Bu mesaj nedanko tarafından 22 Ekim 2004 17:29 tarihinde değiştirilmiştir]
MartinLGore Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 En krokunc filmi bonepart solicek şimdi bize.. Dimi benopart :)[signature][hline]Yaşanmış hikayedir.. - Anne PmaAbsoluteUri değeri konfigurasyon dosyasının içinde verilmelidir.. - Neee?? - Zıııııttt Erenköy..
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 said: Maedhros_Laorx, 22 Ekim 2004 17:24 tarihinde demiş ki: ya uff şu ringe korkunç diyenleri anlamıyom ring psikolojik-gerilim'dir. filmden korkup korkmamamız filmin türüne bağlı yani? o da güzel.[signature][hline]hötdöröhöt.
streamin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 sapık!!!! alfred sagolsun bence odur sinema tarihinin en korkunc yapiti secildi ve en ii ifilmlerinden ancak o kadar buyuk bri yonetmen olmasina ragmen oscar alamadi :(((((([signature][hline][email protected]
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 hayatımda izlediğim, en korkunç film 7 yaşında izlediğim Omen dir.
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 7 yasinda bana freddy bile korkunc geliyordu ^^ tavsiyem bitane film vardi darkness miydi neydi boyle karanlikta cikan yaratiklar 7 tane cocuk katlediliyordu falan oda biraz geriyodu adami guzeldir yani[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
CatChMeIfYouCan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 öncelikle neden cvp yazmad abu kadar geciktim onu soyliim tesadufi rast geldim buraya. neyse dünyayı kurtaran adama ne dersin???[signature][hline]do never think about the past, as it's in the past; do never think about the future, as it immediately comes. Bence http://www.kingsofchaos.com/recruit.php?uniqid=tirwdrtr girin müthiş bir oyun; officerim da olabilirsiniz yeterince korumanız olur.
screamer Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Ben daha veletken bana Kötü Ruh diye bir şey izletmişlerdi ondan tırsmıştım[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
zaidral Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 scary movie'den daha krokuncu olamaz[signature][hline]Sabancı ve kafam.
Sophie Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 bence garez gayet korkunçtu ama izlediim en ii gerilim korku filmi darkness tı süper bi fimli herkese tavsiye ederimm
Sensible Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 said: Maedhros_Laorx, 22 Ekim 2004 17:24 tarihinde demiş ki: ya uff şu ringe korkunç diyenleri anlamıyom ring psikolojik-gerilim'dir. Allah Allah ben ring korku filmi diye biliyordum... Filmin yapımcıları da "horror" yazmışlar onlarda korku filmi diye biliyo galiba. Neyse senden öğrenmiş olduk doğrusunu bizi aydınlattın[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young
Shagrath Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 valla ben the ring dede tırsmadm ben nedense korku fılmlerınde tırs mıorm nedendır bılmıorum ama olmuo aksıne bazı sahnelernde guluorm bende bu korku fılmlerı konusunda bı eksıklık var ama cozemedm gıttı[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 said: Gallant, 22 Ekim 2004 19:54 tarihinde demiş ki: hayatımda izlediğim, en korkunç film 7 yaşında izlediğim Omen dir. Eyvah ![signature][hline]I want a boy with çemçük smile and pişmaniye hair...
Predator_ Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Büyülü ev diye bir film vardı o da ürkütücüydü.
Öne çıkan mesajlar