Anhora Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Admin Kullanıcı adı ve Şifresiyle girilince yönetici ekranı, personel kullanıcı adı ve şifresiyle girilince personel ekranının açılmasını istiyorum. Ancak bu kullanıcı adı ve şifreyi aynı textboxlardan alacak. Bunu nasıl yapabiliriz? Edit: Access database'inde AdminKullaniciAdi AdminSifresi PersonelKullaniciAdi PersonelSifresi alanları var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 if şifre = 123123 show admin else show editör; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 http://www.codeproject.com/Articles/342061/Understanding-ASP-NET-Roles-and-Membership-A-Begin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 reyou said: http://www.codeproject.com/Articles/342061/Understanding-ASP-NET-Roles-and-Membership-A-Begin Radio Button'la yapmış o. Ben PersonelKullaniciAdi alanındaki değeri algılayıp ona göre aksiyon alsın istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 onun yerine kullaniciadi sifre rol diye bir şey yapsan daha iyi olur.rol 1 ise admin 2 ise personel girişi yapar işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Esnaf said: onun yerine kullaniciadi sifre rol diye bir şey yapsan daha iyi olur.rol 1 ise admin 2 ise personel girişi yapar işte Onu düşündüm de nasıl yapacağımı çözemedim. bool AdminGirisi = false; yapsam. if(AdminGirisi ==true) Form1.Show(); else Form2.Show(); gibi bir şey de yapabilirim. Ama AdminGirisi'nin true olduğunu nasıl algıtacam programa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 veritabanın yok mu auth için userların oldugu rol belirlesene kısaca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 şunu bi kontrol edebilirsin https://code.msdn.microsoft.com/windowsapps/CCS-LABS-C-Creating-a-9ba05613 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 sqlden baktır işte yetkisi kaç ise 1 admin 2 editor 3 user baksın yetkiye ona göre sayfayı location etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Anhora said: reyou said: http://www.codeproject.com/Articles/342061/Understanding-ASP-NET-Roles-and-Membership-A-Begin Radio Button'la yapmış o. Ben PersonelKullaniciAdi alanındaki değeri algılayıp ona göre aksiyon alsın istiyorum. ne radio button u? yapman gereken sey apacik orda var, roles belirleyip kullanicilari onlara atayacaksin, web.config icerisinde hangi rolun nereye default edecegini belirleyeceksin. alsana silver bullet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 adam anlamıyo işte belli niye eziyosun ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Tamam sağolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 madem login yapısı ile uğraşıyorsun kullanıcı bilgilerini db'den çektiğini varsayarak (değilse o şekle dönüştür), basit bir şekilde sorunu çözmek için; kullanıcı tablona 1 alan daha ekle number tipinde adı da AdminMi olsun. 0 ise kullanıcı, 1 ise admin olarak davranmasını sağla şimdilik. aslında senin bu yapın için rol yetki ataması daha uygun ve güzel olur ama şimdilik bu şekilde de çözebilirsin. Örn tablo: SiraNo Durum (Silinen kaydın durumunu 0'a çekersin, veriyi DB'de tutarsın silmezsin) KayitTarihi GuncellemeTarihi KullaniciAdi Sifre (encrypt ederek koyarsan daha şık olur) AdminMi kullanıcı oluşturma ekranın varsa bir checkbox ekleyerek Admin mi şeklinde checked ise 1 değilse 0 olarak kaydedebilirsin. detay vermediğin ve ne kadar bilgin olduğunu bilmediğim için basit anlatmaya çalıştım, hatam olduysa affola. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Windows uygulaması yapacaksan ApplicationContext kullanacaksın. web uygulamasıysa bir if'e bakar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 ahaha dsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar