Apocalyyy Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Arkadaşlar Uo açık değilken cpu kullanımım %0-2 arası değişiyor ama UO yu açınca birden %100 oluyor ne yapmam gerekli acabA ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 o kadar olmaması lasım.. kulandığın client belki sorunludur.. yada makinan kastırıyodur onunla birlikte coşuyodur[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apocalyyy Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Ama oyunda hiçbir kasılma falan yok windowsda da yok hiçbir yavaşlama ? Sadece öyle gösteriyor .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 cpu öyle gösterio ama farkediomusun sen bilgisayarda kasılma varmı yani[signature][hline]Lathor Wyrm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apocalyyy Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Hiçbir kasılma yok gayet normal herşey ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 UO client'i öyle sömürgen bir programdır, hele ki 3d kullanıyorsan. Panik yok herşey normal. Edit: Düşündüm de aslında pekçok oyun sömürgen tavırlar sergiliyor. UO'ya da saldırmanın anlamı yok şimdi. [signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test [Bu mesaj GE-TA tarafından 16 Ocak 2005 02:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 2 client de açsan 10 tanede açsan gene %99 civarı gösterir herkesde böyle merak etme[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 said: DynamicK, 16 Ocak 2005 11:10 tarihinde demiş ki: 2 client de açsan 10 tanede açsan gene %99 civarı gösterir herkesde böyle merak etme ahuahu zaten yüzde 99un üzerine çıkabilirmi onu merak ediyorum yüzde 130 fln olmasıda mümkün değil zaten:D[signature][hline]İş Hayatı İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Hayır o anlamda demedim zaten %100 gösterir task bar 99 dememin nedeni aslında %100 kullanmıyor o bakıma 99 diyorum yani herhangi bir zararı yok cpu ya tek kastırdıgı olay ramler zira clienti aç ama oyuna baglanma durduk yerdede %100 demekte[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 kasılma yoksa boşve.[signature][hline]Lathor Wyrm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 ben bi ara player'lik yaparken olayin dibine vurup 6-7 client aciyordum. makine o zaman kasmaya basliyordu. sanirim oda ram'im 512 falan oldugundandi. 2-3-4 te birsey yok ama benim makinemde de soyle bir sorun var. cok fazla program veya client acinca restart atiyor. hard disk'im cok ses cikartiyor, sanirim problem ondan yedegini alip servise gondericem gene ya. ( segate sux ) edit: imla [signature][hline]Katrani kaynatmakla olmaz ki seker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 [Bu mesaj Math- tarafından 16 Ocak 2005 13:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 uo clienti tek bir thread üzeriden, serverdan gelecek xxx portunu sürekli veya çok dusuk micro sn aralıklarla dinliyor ona göre bazı işlemler yapıyordur. sürekli calıştıgı içinde usage yüksek gösteriliyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 gözlemlediğime göre cpu usage yüksek gözükmesine rağmen açılan öbür uygulamaları normal dışı bi yavaşlama olmuyordu[signature][hline]Fight fire with fire - Ending is near Fight fire with fire - Bursting with fear You all shall die! *bangs* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 aslında bu olayı elektronik müh. mezunu olup bilgisayar üzerine master yapan biri daha iyi açıklayabilir. benim o kadar teorik bilgim yok ama pratikde şu şekilde oluyor: işletim sisteminin kernelının görevi programların hardwarei kullanmasını saglamak, mesela A programı diyelim klavyeden girilen 2 rakamı toplayıp bölüp bişiler yapıp sonucu ram'e atacaksa program calıştıgında kernela gidip bana ramda su kadar yer ayır sunları yapacam seklinde bir istekde bulunuyor, b programıda diyelim ona benzer bi işlem yapacak oda kernela aynısını gönderiyor. kernel bunları düzenleyip önce a ya sonra b ye bilgisayarın donanımını kullandırıyor. şimdi uo clientinda sonuz bir döngü icinde birşeyler yaptıran bi bölüm varsa işlemciyi sürekli olarak kullanmak isteyecektir, o döngü içerisinde birde microsn bazında rahat bırak bilgisayarı seklinde bir komut gönderilir. o boşluk sırasında kernel diger programları calıştırır, sonra yeniden uo clientina döner. bu sonsuz döngü ne olabilir, mesela client uosunucusuna baglı ise xxx portunu sürekli dinle, gelen bilgileride soyle yap seklinde bir döngü vardır. o yüzden kernel sürekli olarak bu programı açık tutar, aradaki o bilgisayarı rahat bırak komutuna dek. bu yüzden de uo client kapatılmadıgı sürece, sürekli olarak cpuyu kullanıyor görünür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Bende ilk başda baya taktım kafaya sonra herkezde aynı olay olduğunu görünce rahatladım.[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jerome Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 sen hic celeron 400 de uo oynamayı dendedın mı 64 ramle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 hmm mesajım sılınmıs merak ettım neyse...[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 %99 cpu kullanımı olsa makinan takılır iptal olur,çünkü makina zaten %1 lik veri dışında tüm işini gücünü o cliente çevirmiş demektir.Oradaki büyük ihtimalle gerçek değildir.[signature][hline]shinsetsu desu.. satılık half-life2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Arkadaşlar tatmin edici bir cevap alamadığım için yazıyorum. Aynı sorun bende de var fakat UO değil. Herhangi bir oyunu açtığımda CPU %100'u gösteriyor ve oyunu kapatana kadar %90-100 arası değişiyor. Bu meretin bu kadar çok kullanılmasının sebebi nedir ? %100 ile devam ettiği halde ne gibi arızalar ortaya çıkabilir ? Düzeltmem için neler yapmalıyım ? Ayrıca oyunda kasma vs. olmuyor sadece CPU %100'u gösteriyor.Virüs dediler pc formatladım ama değişen birşey yok >.< takıntı oldu 3 gündür. [ Mesaj 13 Ağustos 2007, Pazartesi - 10:13 tarihinde, Xtreme_Chill tarafından güncellenmiştir ] edit: yazım hataları. [ Mesaj 13 Ağustos 2007, Pazartesi - 10:14 tarihinde, Xtreme_Chill tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 O yüzdeler o anki işlemci kullanımının ne kadarının hangi programa ait olduğunu gösteriyo sanırım. Hiçbi oyun çalışmıyo olsa bile mutlaka sistem boşta işlemi %99 gözükür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Peki bunun zararı olurmu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Neden olsun ki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Bilmiyorum ki abi. Pek dikkat etmezdim ama gözüme takıldı geçenlerde. Yok yani pc'ye birşey olsa kıştan önce yeni bir pc almam imkansız. sıkıntıdan patlarım birşey olursa, neyse içimi rahatlattığın için teşekkür ederim. + terazine bindim replerim feda olsun sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 kedi güzel anlatmış. durum o şekilde, bilgisayara da bişi olmaz merak etmeyin :) hatta olursa dava falan açın, oyun makinamı bozdu diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar