Pasha Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Evet bi satışla daha karşınızdayım :) 4s beyaz 32gb, 2012 ağustos abd'den alındı. kayıt kendi pasaportumuza yapıldı. sorunsuz temiz cihaz yalnız ekranında kılcal çizikler mevcut. Resimler için buraya bakabilirsiniz. Fiyat 600 TL. 5s gold 32gb. Resimler.eşimin cihazıdır, geçen sene ekimde yine abd'den alındı. kayıt eşimin pasaportuna yapılı. temiz sorunsuz cihaz, resimlerde görüldüğü üzere arkasında derin bi çizik ve sol arka tarafında hafif bi göçük var masa kenarına çarpmadan. orjinal beyaz twelve south surfacepad ile birlikte vericez. fiyat 1250 TL. malum ürünler telefon olduğu için sadece elden alışveriş yapmak istiyorum. İstanbul avrupa yakası Laleli, Bahçeşehir, Ataköy civarı olursa süper olur. edit: 5s resim linkini unutmuşum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 5s arayan arkadaşım vardı. paylaştım yazını. gerçi resimleri işyerinde açamıyoruz websense vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Çizik görünüyoda, göçük var diyosun o gözükmüyor. Bi de fiyat iyi gibi geldi bana, kozmetiğe önem vermeyen alabilir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Göçük de görünüyor yav. Valla onlar dışında bir sıkıntısı yoksa fiyat iyi esasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 göçük apple logosunun sol altında. ahım şahım bişi değil. çok işgillenen kapağı değiştirir ya da kılıflı kullanır ki en akla yatan kullanım şekli o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 göçük ne kadar görünüyosa o kadar var işte :) az ama temiz diyip satmakta olmaz yani. 5s'in pili ibackupbot'da 1550 design - 1500 current görünüyo bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Oooo baya baya otoyol göçüğü gibi çok fenaymış sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 http://i.imgur.com/RhDxQmH.png Burada mı? Bu hiç belli bile olmuyor yav. Ya da benim gözlerde problem var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 aynen orası. çok ufak bi göçük, resimde ne kadar belliyse gerçekte de öyle hatta söylemesem resimlerden falan zor anlaşılır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 5s ile 5 arasinda cok fark var mi su yeni iphone 6 kasasini sevemedim gerci bu 5 serisinin de ekrani kucuk kaldi 4.3 falan olsaydi bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 4s ekran resmini msj olarak c/p yapabilir misin imaj sitesi bloklu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 DoruK said: 5s ile 5 arasinda cok fark var mi su yeni iphone 6 kasasini sevemedim gerci bu 5 serisinin de ekrani kucuk kaldi 4.3 falan olsaydi bari Parmak izi okuyucu dışında fark yok sayılır, anca işlemci ve kamerada çok ufak nüanslar, aynı alet neredeyse, öyle 4 ile 4s arası gibi bir sıçrama kesinlikle yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 pil farkı en önemli unsur 5 ve 5s arasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 5s in pili daha yüksek kapasite mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 %10 gibi bi fark var ama kullanımda fark hissediliyo. 1550mah vs 1400 mah olması lazım yanlış hatırlamıyosam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Parmak izi dışında,en büyük yenilik 64 bit mimariye geçtiler 5s ile bir de coprocessor olayı geldi 2. işlemci gibi çalışan.Ufak tefek işlemleri buna yaptırıyor alet , pil performansı %10'dan çok daha fazla farkediyor bu arada. Karanlık ortam çekiminde iphone 5s'in kamerası çok çok daha iyi 5e göre. Onu dışında klasik daha hızlı işlemci , gpu vs yenilikleri var. Ha birde iphone 5 arada bir kasılıyor ios 8.x'de,ios 7 deki o akıcılık yok menülerde gezerken falan. Sonuç olarak bu saatten sonra iphone 5 alınmaz bence.Aralarında öyle çok bir fark kalmadı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 şu brigthmobilden patrona telefon aldım. Ha gold , ha vatan dedirtti bana.(aslında 6 kardeşler her birine ayrı yerlerden aldım nerdeyse) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 güncel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 telefonlar hala duruyo. iphone 4s 500 oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 5s ile laptop var takaslayalım 13.3" i5 2.3ghz 4gb ram vs toshiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 güncel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 güncel 5s 1250 tl 4s 450 tl oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar