kermit Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 şu an elimde bukalemun adında bi yaratık var heheh süper bişi ha varya kolumda geziyo fln kaşınıyom :) renkten renge giriyo şerefsizin oğlu :)[hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 tutamam ben öle şeler .P[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 süper bişi abi ya süper kaşındırıyor bi de :) eheh sigara kutusuna koydum sp sarı oldu eheh[hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Yarısı kırmızı yarısı yeşil bir kağıt bastır printerdan arkasına koy hehe[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Ne günaa vardı hayvanın ya[hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]@ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Bazı hayvanlar eşittir ama bazıları daha eşittir /Animal Farm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 bişi olmuyo yaw arkadaş ilk önce benim üzerime attı bende koktum tutamadım betona düştü griban :) hehe ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Çok severim bukalemonları çok şekerdirler beslemişdim ama sineksizlik çarptı hayvanı benimki sürekli beyazdı ama... ev beyazda...[hline]Make it Easy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 adı da kamil :)[hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 yeşile koy en güzel o renge bürünüo[hline]Make it Easy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dharma Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 ay ne şirin :) süper yaratıklar onlar. gerçi bence bütün hayvanlar süper ya, o da ayrı konu tabi. şanslısın walla, hep seninle mi kalıcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 said: Chemical, 06 June 2003 17:59 tarihinde demiş ki: Çok severim bukalemonları çok şekerdirler beslemişdim ama sineksizlik çarptı hayvanı benimki sürekli beyazdı ama... ev beyazda...[hline]Make it Easy eheh beyaz olmuyo ki galiba :) sadece belli renkelri oluyo kahverengi sarı ve yeşilin tonlarını oluyor benim bildiğim :) bide sineğe gerek yokmuş kıyma ver tavuk ver hepsini yiyo :)[hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 yok be ama bende almayı düşünüyom 10 mülyonmuş bi tane de ben alacam karar veridm süper oluyo kaşındırması hele yürürken daha bi süper :)[hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 o kadar ucuz diildir sölim Bu arada beyaz oluyor hemde çatır çatır oluyor dene bak zaten beyaz bütün renklerin karışımıdır olabilir rahatlıkla bide sineği kendi yiyor ama kıyma felan yedirmek için kafasına vurum sinirlendirip ağzını açmanız lazım sonra hop diye ağzının içine atmak lazım kendi yiyor sonra alışınca yada hergün sinirlendiriyosunuz hayvanı[hline]Make it Easy [Bu mesaj Chemical tarafından 06 June 2003 18:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 hass kayboldu şerefsiz kamil nerdeyse 2 dk yazı yazalım dedik kayboldu :)[hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Boyu ne kadar ve Ankarada satan yer var mı?[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 yuh[hline]Make it Easy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 bilmiyom ankarada satan varmı ama boyu 13 14 cm bişi kuyruğu hesaba katmazsak ama ucuzmuş gerçekten arkadaş yemini almaya gitmiş o sırada da sormuş 5 milyona alıp 10 milyona satıyolarmış ama burası antalya böyle kertenkele türü hayvanlar bol olur sıcak nedeniyle[hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 hehe buldum hoparlorun arkasına kaçmış totoş :)[hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 heheh kargo ile yollasana bana 1 tane :) kutuda birkaç hava deliği açarsın zaten toplam 8 saat yol en fazla mor olur :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 said: Absolut, 06 June 2003 18:10 tarihinde demiş ki: heheh kargo ile yollasana bana 1 tane :) kutuda birkaç hava deliği açarsın zaten toplam 8 saat yol en fazla mor olur :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli gerek yok ben yazın geleceğim zaten ankaralıyım aslen de :)[hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 boyle hayvanları nasıl beslıyorsunuz yahu helal olsun valla[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Bende yılan almıştım lisede iken annemi zar zor ikna edip ama 3 kez kaçınca kaıncağız deliriyordu geri vermek zorunda kalmıştım.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 nevarki ben yılan besliom (2. bu daha dün deri attı hayırlı olsun) bukelemunda besledim spec kadar büyüyim pitonada geçicez inşallah spec senin pitona noldu ya aldın dimi nasıl bişi yaptınmı yuvasını anlatsana?[hline]Make it Easy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 oLm adam sevmi$ neden derseniz kan çekiyo nede oLsa ikiside sürüngen ehueuheuh :D[hline]Ultima Online Sunucusu -------- XeriA -------- www.xeria.com.tr.tc [Xeria, Gm] Joe IcQ=135954330 Mail dIkLama Kötü oLur... [Bu mesaj Joe tarafından 06 June 2003 18:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 tabi cnm bi de onun etkisi var sordum ama bi akrabalığımız yokmuş :)[hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar