Fistan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 öğle arası istediğini yiyip içebilirsin sen haklısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 bektaşi dergahlarını kapatınca böyle oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Dworgian said: Mc_Lovin said: olm iki dakka trolllemeyin lan herkes haksızsın dedi işte daha ne =) tam bir zindik tam bir günahkar. is yerinde icki nedir ya. Babamin mekani diye yaymissin neticeni. baska yerde olsan babanin dedigi gibi tekmeye yemistin. su an hickiriklar icinde agliyor olman gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Fistan said: öğle arası istediğini yiyip içebilirsin sen haklısın bizde öyle değil abi. demek ki orada da değil. zira patron kızmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Seele said: Dworgian said: Mc_Lovin said: olm iki dakka trolllemeyin lan herkes haksızsın dedi işte daha ne =) tam bir zindik tam bir günahkar. is yerinde icki nedir ya. Babamin mekani diye yaymissin neticeni. baska yerde olsan babanin dedigi gibi tekmeye yemistin. su an hickiriklar icinde agliyor olman gerekiyor. olm, zındık, kız kardeşiyle evlenen pers hükümdarlarına denir, yavaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 http://i.gyazo.com/7eece389460110df783e5f604065896a.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Mc_Lovin said: bektaşi dergahlarını kapatınca böyle oldu Mc_lovin Bektaşiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 http://i.imgur.com/XsCRIGQ.png su anda yapabilecegin en delikanli is. gidip babandan özür dilemek. yaptiginin is yeri etigine ders düstünügünü söyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 bian beşiktaşlı okudum,gardaşım diyip sarılcaktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 babayla çalışılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 içki içilmeyen işte çalışılmaz ya biz 4-5 gibi söylüyoruz şarapları tekelden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Mc_Lovin said: Seele said: Dworgian said: Mc_Lovin said: olm iki dakka trolllemeyin lan herkes haksızsın dedi işte daha ne =) tam bir zindik tam bir günahkar. is yerinde icki nedir ya. Babamin mekani diye yaymissin neticeni. baska yerde olsan babanin dedigi gibi tekmeye yemistin. su an hickiriklar icinde agliyor olman gerekiyor. olm, zındık, kız kardeşiyle evlenen pers hükümdarlarına denir, yavaş ooo özür. bilemedim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 yav said: bana da damlası haram dediler çok ters tepti sonra canın istiyorsa içebilirsin içmeyin, size bir yararı var ama zararları daha fazla, içmişsen de namaza durmayacaksın ne dediğini bilene kadar, diye yazıyor kur'an'da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Mc_Lovin said: olm, zındık, kız kardeşiyle evlenen pers hükümdarlarına denir, yavaş zındık Ar. zind³® sf. Tanrı'ya ve ahirete inanmayan (kimse): “Nazarında herkes zındıktı, hırsızdı, yalancıydı.” -Ö. Seyfettin. zındık Makas zındık 1. Ahlaksız, kötü, kavgacı kişi. 2. Sarhoş. zındık Güç beğenir kişi. zındık Çabuk küsen. zındık Hakkı olmadığı halde hak isteyen. zındık Kısa boylu. zındık Ahlaksız, kötü, iyi eğitilmemiş kimse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Seele said: ooo özür. bilemedim :( atıo ya lkjdlakjd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 yanacaksınız hepiniz yanacaksınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 ne getirirsen getir hala ilkel benligimiz ile hareket ediyoruz.. hıristiyan efsanelerinde şarap isa'nın kanını simgeler. kutsaldır ve içilmesi sevaptır: mesih olan isa'nın infazı sırasında akan kanı, dünyayı ve insanları aklayan bir öz olarak kabul edilmiştir. isa'nın kanı, insanoğlunun işlediği günahlara karşılık isa'nın ödediği bedel ve fidyedir. hıristiyan inanışına göre, isa'nın akan kanı sadece bir grubun değil, tüm insanlığın günahlarını bağışlamıştır. isa'nın kanından (şaraptan) tatmak kurtuluşun tek yoludur. ''son akşam yemeği'' nde de şarabın içilmesi vardır. mesela.. bildigin bir insanin kanini icerek onun yasam enerjisini almak yada gucunu kazanma kultunun aynisi.. magara adamlarindan hic bir farkimiz yok ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Mc_Lovin said: yav said: bana da damlası haram dediler çok ters tepti sonra canın istiyorsa içebilirsin içmeyin, size bir yararı var ama zararları daha fazla, içmişsen de namaza durmayacaksın ne dediğini bilene kadar, diye yazıyor kur'an'da içkiliyken namaza yaklaşmayın diyor orada. öyle değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 @Dworgian bende öyle biliyordum. neyse tanimam baslik sahibini haddimi asmiyim. yanlis anlasilma olmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 haklısın seele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Babani yarın öğle arası bir Çilingir Sofrası kurup çağır, beraber ufak ufak çekin. Sarhoş olmayacak kadar, affeder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 İş yerinde içki içilir de herkesin içebildiği bi ortam olması lazım. Patronun oğlu mevkisiyle içmen etik değil, gizli gizli içmen yanlış, bide üzerinde çok iş yükü olması sana böyle ek haklar tanımaz. Ya başkalarının da içebildiği bi ortamınız olacak, ya da üzerindeki iş yükünü azaltacaksın tek neden buysa. Baban da senin gibi gerçek islamcıysa işin zor gerçi. Git dışarda 3 paraya çalışıp lükslerinden ol, hem değerini bilsinler hem de kendi iş yerinde çalışmıyor olmanın stresini yaşa ve daha gerçekçi bi iş hayatı tecrübesi edin. Sana kim nasıl davranırsa davransın sen patronun oğlusun, baban dahil herkes de bunun farkında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Dworgian said: Mc_Lovin said: olm, zındık, kız kardeşiyle evlenen pers hükümdarlarına denir, yavaş zındık Ar. zind³® sf. Tanrı'ya ve ahirete inanmayan (kimse): “Nazarında herkes zındıktı, hırsızdı, yalancıydı.” -Ö. Seyfettin. zındık Makas zındık 1. Ahlaksız, kötü, kavgacı kişi. 2. Sarhoş. zındık Güç beğenir kişi. zındık Çabuk küsen. zındık Hakkı olmadığı halde hak isteyen. zındık Kısa boylu. zındık Ahlaksız, kötü, iyi eğitilmemiş kimse ilk çıkış yeri benim dediğim, onları tanımlarken zındık deniyor, diğerleri sonradan ilişkilendirilmiş anlamlar olabilir, yurt gibi mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 benim bana kizacak bir babam bile yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 blackhavvk said: Mc_Lovin said: yav said: bana da damlası haram dediler çok ters tepti sonra canın istiyorsa içebilirsin içmeyin, size bir yararı var ama zararları daha fazla, içmişsen de namaza durmayacaksın ne dediğini bilene kadar, diye yazıyor kur'an'da içkiliyken namaza yaklaşmayın diyor orada. öyle değil senin anladığın islam'a kalacak kadar düşmedim daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar