-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Gözlerime bi güzellik yapayım diyorum, evdeki 27'lik ve 23'lük samsung lcd'leri şirkete götürüp, eve iki tane IPS monitör alayım diyorum. * IPS * Min 23", 24" mümkünse 27" * Min 1920x1080 ama 1920x1200 şukela olur * Bol bol oyun oynamak ve rahat rahat kod yazabilmek için. * Pivot destekleyen Önerilirenizi bekliyorum, biraz acil yanlız vatana gideceğim birazdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 http://www.cnet.com/topics/monitors/best-monitors/ips/ şöyle bir şey yapmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Ben "belki kod yazarım, sağa sola dönsün, ama oyun da oynayacağım için ghosting falan fazla olmasın, bi de kaliteli olsun, 24" falan olsun" diyerek aratıp Dell U2414H'de karar kılmıştım. http://www.hepsiburada.com/liste/dell-ultrasharp-u2414h-238-8ms-dvi2xhdmidisplayusb-full-hd-ips-led-monitor/productDetails.aspx?productId=bd801327&categoryId=60000209#engine=prudsys Yalnız Vatan'da yok sanırım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 bunu al geç vatana gideceksen bence... Viewsonic 27 ips-led Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 ips ile oyun oynamak, gaming laptop paradoksu gibi bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Vulcan_Lionheart said: bunu al geç vatana gideceksen bence... Viewsonic 27 ips-led abi bu pivotlumu, baktım göremedim. @laorx, gözleri haşat ettik zaten yapacak bişey yok çok yoruluyo gözler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 oyun için ips e gerek yok deniyor emmee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Laorx said: ips ile oyun oynamak, gaming laptop paradoksu gibi bişey. Yav hee he. Bende şu an 27 inç, 2560x1440 5ms IPS var, eğer sen 5 ms tepki süresiyle 1 ms arasındaki farkı anlayabiliyorsan başka ortamlarda takıl hocam zaten. Renklerin güzelliği her türlü dezavantajı fazlasıyla kapatıyor kanaatindeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 bombilo said: Vulcan_Lionheart said: bunu al geç vatana gideceksen bence... Viewsonic 27 ips-led abi bu pivotlumu, baktım göremedim. @laorx, gözleri haşat ettik zaten yapacak bişey yok çok yoruluyo gözler ahaha pivot yok sanırım onda.. üzgünüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 quixef said: Laorx said: ips ile oyun oynamak, gaming laptop paradoksu gibi bişey. Yav hee he. Bende şu an 27 inç, 2560x1440 5ms IPS var, eğer sen 5 ms tepki süresiyle 1 ms arasındaki farkı anlayabiliyorsan başka ortamlarda takıl hocam zaten. Renklerin güzelliği her türlü dezavantajı fazlasıyla kapatıyor kanaatindeyim. abi seni cihazın marka model ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 quixef said: Laorx said: ips ile oyun oynamak, gaming laptop paradoksu gibi bişey. Yav hee he. Bende şu an 27 inç, 2560x1440 5ms IPS var, eğer sen 5 ms tepki süresiyle 1 ms arasındaki farkı anlayabiliyorsan başka ortamlarda takıl hocam zaten. Renklerin güzelliği her türlü dezavantajı fazlasıyla kapatıyor kanaatindeyim. Kaç hz idi senin IPS? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 ve kaç para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 5ms ips alınmaz beyler, gaza gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 yani. 1.5k ve üstü ise gidin 144hz monitör alın bir zahmet gaming için alıyorsanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 para sorun değil bozdururz bitcoinleri 144hz şunlar var galibada http://forum.donanimhaber.com/m_92328118/tm.htm pivot istiyorum ağlayacam şimdi bebeler gibi haha, bulamadım istediğim gibi bişi 60hz'de en iyi seçim herhalde ultrasharp u2414h Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 http://www.asus.com/Monitors_Projectors/VG248QE/ bundan al. 2 tane al. yok yok 3 al. (para sorun değil ise) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Laorx said: 5ms ips alınmaz beyler, gaza gelmeyin. neden? kötü mü? pahalı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 http://www.tftcentral.co.uk/reviews/content/dell_u2414h.htm#gaming http://www.tftcentral.co.uk/reviews/content/dell_p2414h.htm#gaming 2. si ucuz.webdenalda 200 lira falan bi fark vardı ikisi arasında.p olanın çerçevesi kalın u olanın çerçevesi yok.Para varsa ben u olanı tercih ederim tabi.İkiside pivot. Sonuçta 700-500 lira arası bi alet alıyosun yani ultra über bi performans beklemenin manası yok.Bu ikisi kötünün en iyisi sanırım.(pivot, ips, test yapmışlar ghosting mosting yok...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 barbu said: Laorx said: 5ms ips alınmaz beyler, gaza gelmeyin. neden? kötü mü? pahalı mı? fiyatları uçuk oluyor evet, özellikle o kadar para verip oyunlarda tn ile aynı performansı alamamak saçma bence. fotograf veya grafik dizayn ile uğraşanlar için tek seçenek ips tabi, o yüzden bayılıyolar parayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 bombilo said: quixef said: Laorx said: ips ile oyun oynamak, gaming laptop paradoksu gibi bişey. Yav hee he. Bende şu an 27 inç, 2560x1440 5ms IPS var, eğer sen 5 ms tepki süresiyle 1 ms arasındaki farkı anlayabiliyorsan başka ortamlarda takıl hocam zaten. Renklerin güzelliği her türlü dezavantajı fazlasıyla kapatıyor kanaatindeyim. abi seni cihazın marka model ne? Ya ben UK deyim geçici olarak, burada satılan Iiyama diye bir marka, model XB2779QS-S1. (Ama okuduğum kadarıyla Mac Retina panelleri üreten firma hatta bu monitörde Mac in monitör kamerasının yeri var kendisi yok sdfsdf) 60 Hz bir panel, evde 144 Hz ASUS kullanıyorum, arada hype yapılacak bir fark göremedim shadowing dir şudur budur farketmedim hiç. Renkler ise inanılmaz tek kelimeyle. Fiyat konusunda ise, http://www.amazon.co.uk/Iiyama-XB2779QS-27-Inch-LED-Monitor/dp/B00IPN5630/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1418222070&sr=8-2&keywords=iiyama+xb2779qs ben 400 pounda almıştım, Amazonda 385 e düşmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 zaten yan yana koymadıkça anlayamazsın latency farkını, ekran ile vga arasında olan latency'den bahsediyoruz. sunucu lag'ı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 ips monitor ne ? neden goz yormuyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Oradan bakınca cahil gibi mi görünüyorum? Kim bahsetmiş sunucudan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 abi sen sorun yaşamıyorsan en güzel zaten, ben aradaki farkı açıklamaya çalışıyorum. fikir paylaşıyoruz ve bazen bilal'e anlatır gibi anlatmak gerekebiliyor, yanlış anlaşılmasın. isteyen istediğini alsın, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar