Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

IPS Monitör - vol 2597

-Bonesoul-

Öne çıkan mesajlar

Gözlerime bi güzellik yapayım diyorum, evdeki 27'lik ve 23'lük samsung lcd'leri şirkete götürüp, eve iki tane IPS monitör alayım diyorum.

* IPS
* Min 23", 24" mümkünse 27"
* Min 1920x1080 ama 1920x1200 şukela olur
* Bol bol oyun oynamak ve rahat rahat kod yazabilmek için.
* Pivot destekleyen

Önerilirenizi bekliyorum, biraz acil yanlız vatana gideceğim birazdan.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben "belki kod yazarım, sağa sola dönsün, ama oyun da oynayacağım için ghosting falan fazla olmasın, bi de kaliteli olsun, 24" falan olsun" diyerek aratıp Dell U2414H'de karar kılmıştım. http://www.hepsiburada.com/liste/dell-ultrasharp-u2414h-238-8ms-dvi2xhdmidisplayusb-full-hd-ips-led-monitor/productDetails.aspx?productId=bd801327&categoryId=60000209#engine=prudsys

Yalnız Vatan'da yok sanırım :(
Sosyal ağlarda paylaş

Laorx said:

ips ile oyun oynamak, gaming laptop paradoksu gibi bişey.

Yav hee he.

Bende şu an 27 inç, 2560x1440 5ms IPS var, eğer sen 5 ms tepki süresiyle 1 ms arasındaki farkı anlayabiliyorsan başka ortamlarda takıl hocam zaten. Renklerin güzelliği her türlü dezavantajı fazlasıyla kapatıyor kanaatindeyim.
Sosyal ağlarda paylaş

quixef said:

Laorx said:

Yav hee he.

Bende şu an 27 inç, 2560x1440 5ms IPS var, eğer sen 5 ms tepki süresiyle 1 ms arasındaki farkı anlayabiliyorsan başka ortamlarda takıl hocam zaten. Renklerin güzelliği her türlü dezavantajı fazlasıyla kapatıyor kanaatindeyim.

abi seni cihazın marka model ne?
Sosyal ağlarda paylaş

quixef said:

Laorx said:

Yav hee he.

Kaç hz idi senin IPS?
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.tftcentral.co.uk/reviews/content/dell_u2414h.htm#gaming
http://www.tftcentral.co.uk/reviews/content/dell_p2414h.htm#gaming

2. si ucuz.webdenalda 200 lira falan bi fark vardı ikisi arasında.p olanın çerçevesi kalın u olanın çerçevesi yok.Para varsa ben u olanı tercih ederim tabi.İkiside pivot.

Sonuçta 700-500 lira arası bi alet alıyosun yani ultra über bi performans beklemenin manası yok.Bu ikisi kötünün en iyisi sanırım.(pivot, ips, test yapmışlar ghosting mosting yok...)
Sosyal ağlarda paylaş

barbu said:

Laorx said:

5ms ips alınmaz beyler, gaza gelmeyin.

neden? kötü mü? pahalı mı?

fiyatları uçuk oluyor evet, özellikle o kadar para verip oyunlarda tn ile aynı performansı alamamak saçma bence.

fotograf veya grafik dizayn ile uğraşanlar için tek seçenek ips tabi, o yüzden bayılıyolar parayı.
Sosyal ağlarda paylaş

bombilo said:

quixef said:

Laorx said:

Yav hee he.

abi seni cihazın marka model ne?

Ya ben UK deyim geçici olarak, burada satılan Iiyama diye bir marka, model XB2779QS-S1. (Ama okuduğum kadarıyla Mac Retina panelleri üreten firma hatta bu monitörde Mac in monitör kamerasının yeri var kendisi yok sdfsdf) 60 Hz bir panel, evde 144 Hz ASUS kullanıyorum, arada hype yapılacak bir fark göremedim shadowing dir şudur budur farketmedim hiç. Renkler ise inanılmaz tek kelimeyle.

Fiyat konusunda ise,

http://www.amazon.co.uk/Iiyama-XB2779QS-27-Inch-LED-Monitor/dp/B00IPN5630/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1418222070&sr=8-2&keywords=iiyama+xb2779qs

ben 400 pounda almıştım, Amazonda 385 e düşmüş.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...