AthleT Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 selam ahali, laptopta oyun oynarken ısınıyor, pc kapanıyor. fanı mı temizletmek lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Selam, Fan demeylim de daha çok fanı üflediği o minik radyatörün aralarını temizlemen gerekli. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 peki bunu ben yapabilir miyim? bir de termal macun gibi bir şeyler okudum nette. gerekli midir? aydınlanmak istiyorum : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 fanı iyice temizle, olmazsa macun sür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Selam, Fanı adam gibi temizleyebilmek için zaten cpu ve gpu üstünden ayıracaksın. Haliyle eski macunu güzelce temizleyip, yeni kaliteli bir macun sürmen senin kârına. Ama macunun ince olmasına dikkat et; ne kadar çok, o kadar iyi mantığı pek olmuyor. Birçok modelde sen yapabilirsin işlemi. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 İnce bi yağlı boya fırçası ile aralardaki toz kalıplarını döktürüp üflersen temizlenir rahatça. paramecium reyiz'in söylediği gibi, termal macunu yenilemek iyi olur. Macunun oradaki işlevi de şu; iki metal birbirine macunsuz temas ederse arada senin gözle göremeyeceğin kadar küçük hava boşlukları kalacaktır. Bu boşluklar, işlemciden alüminyum bloğa olan ısı transferini azaltacak, soğuma performansı düşecek. Araya macun sürdüğün zaman o boşluklar doluyor, ısı kesintisiz olarak iletimle bloğa geçiyor. Aradaki boşluklar çok küçük olduğu için de, reyizin belirttiği gibi incecik bi tabaka bile yeterli oluyor. Macun sürerken en güzel yöntem, tam orta noktaya leblebi büyüklüğünde macun sıkıp bloğu oturtmak. Zaten blok ağırlığıyla ortadaki macun tüm yüzeye yayılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 macunlama vesaire işlerini hallettirdim. önerileriniz için çok teşekkürler. vaktim olmadığı için bi' arkadaşım halletti sağ olsun. yalnız harddisk b bilmem ne hatası veriyormuş. pc'nin kapanmasının bununla alakası var mıdır sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Selam, Kontrolsüz kapanmalar yüzünden benim desktop disk naneyi yedi. Laptop'da bu tarz bir kontrolsüz kapanma olacağını sanmam. Disk belki de ömrünü bitirdi : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 bilmem ne hatası önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 dostlar ilginize teşekkürler tekrar, bad sector hatası verdiğini iddia ettiler, windows taraması ile taradım sorun çıkmadı, cmd ile baktım problem bulmadı. şimdi hd tune ile tarıyorum şimdilik sıkıntısı yok. cihaz çok eski değil. oyun bakım esnasında silindiği için tekrar oynayıp test edemiyorum. umarım problem çıkmaz. tekrar tekrar teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar