Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En değerli silah yoldaşınız

BeIlow

Öne çıkan mesajlar

Evet arkadaşlar bu kadar uzun süre Ultima Online oynadınız, size bu soruyu sormak istiyorum. Sizin için sizi anlayan önünüze bir sürü adam koysalar, yanınıza alacağınız Ultima daki silah arkadaşınız kim olurdu. Benimki elbette Bodrack olurdu. Benim her hareketimi ne zaman yapıcağımı bilir bende onunkini burdan kendisine benim yoldaşım olduğu için teşekkür ediyorum ve en değerli silah yoldaığımı selamlıyorum.

Selamlar olsun sana yüce Paladin Bodrack.

Bir diğer kişide Grom Hellscream. Kendisi ile uzun süre sırt sırta savaşlar verdik kendisi çok değerli bir ortaktır. Sanada teşekkürler Grom.

Selamlar olsun sana Yüce Ork.[signature][hline][b]Msn : [email protected]
Sözlükte Bellow
Final Fantasy XI bölümümüz olsun
Anime Download Sitesi
Bellow Nasıl Biri ?[b]

[Bu mesaj Bellow tarafından 13 Ocak 2005 22:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Benim EN degerli Yoldaşım Binegim ve Katanamdı Onlar sayesinde her şeyi yendik zorda kaldıgımda Ostardım kurtardı beni.[signature][hline]Nick:KuardoN
Server:Ares
Clan:TOWN
LVL:60
Class:Rogue Assain [Orc]
NP:29530
Banned:(
----------------------
Name:Acillas and d4rkm1rr0r
Server:Diez and Xig.
LVL:51 and 52
Class:Asassian and Mage.
Dead and A live
Sosyal ağlarda paylaş

Benim en değerli silah yoldaşım bu topic i açmış olan Bellow ve diğeri ise ona Cain derler kimisi kimisi Ölüm der bir sürü kod adı vardır kimse gerçek kimliğini bilmiyor o kişinin neyse o kişi biliyor kendisini ve bu forumlarda dolaşıyor odur benim diğer silah yoldaşımda hatta ustamdır kendileri..
Sosyal ağlarda paylaş

benim silah arkadaşım envoy'dur.[signature][hline]Lucas

hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör...

hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lucas1, 13 Ocak 2005 22:58 tarihinde demiş ki:
benim silah arkadaşım envoy'dur.

benim silah arkadaşım Cihat'tır. ;)
şaka bir yana her zaman olduğu gibi Tayshaun olurdu tanıyan varmıdır bilmem ama onun üstüne tanımam.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
al 1'de buradan yak

Sosyal ağlarda paylaş

Evim :D evimi yanımda taşırımda[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! |
--------------------------------------------------------------
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
--------------------------------------------------------------
| Sahip olduğun gücü asla gösterme !
|
| Hepimiz bir doz şenlik alabiliriz . Çok fazla karanlık gün yaklaşıyor!|

[Bu mesaj Black_Lupin tarafından 14 Ocak 2005 00:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Güzel topic,tabi kişiden kişiye değişebilir ama bu ''en iyi'' kavramını nelere göre aldığınızı söylerseniz sevinicem.Silah değil ama bu 5 sene içinde en iyi ''staff'' arkadaşımı söyleyebilirim bende,''Extreme ve şu anda Heroin.''[signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir...
who is genor?
Sosyal ağlarda paylaş

oyunda tanışıp beni en iyi tamamlayan kişi envoy,ama real'dan tanışıpta en iyi ikili olduğum kişi diemaster,kendisi ben ölmiyim diye moonglow gz ye dalmıştır :D[signature][hline]Lucas

hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör...

hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bombaci_niyazi, 14 Ocak 2005 13:12 tarihinde demiş ki:
hayatımda gördügün en iyi script nasıl aklına geldide ekledin buraya bizi bilgilendirdin anlatamam yardımların için saol

bişi değil ama bu lisanslı bi script sen kullanma istemiyorum.[signature][hline][b]Msn : [email protected]
Sözlükte Bellow
Final Fantasy XI bölümümüz olsun
Anime Download Sitesi
Bellow Nasıl Biri ?[b]

Sosyal ağlarda paylaş

said:
TheCoder, 14 Ocak 2005 16:09 tarihinde demiş ki:
Bulva Discordian
Dewil Aquella

Bu ikisini alırım sonra bizi sakinleştirmeye british mi gelir blackthorn mu gelir ownermı gelir bilmem :)

aa bulvayı unuttuk evet :),bulva,blacksun onlar,golem gibi :)[signature][hline]Lucas

Sosyal ağlarda paylaş

Rotweiler Quietsoul--Quaxis

En iyi silah arkadaşlarım, Gabriella Daimosate dır...

Quein Quietsoul--Paticik

En iyi silah arkadaşım Scimitarım ve de Kharon dur...[signature][hline]Mail|SKYBlog|Icq|Hadi, söyle sence ben neyim?
Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun...
Saygılarımla...

Rotweiler Quietsoul
Master Paladin of Clearness
Ce qui est impuissant, ce qui est peureux...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...