BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Evet arkadaşlar bu kadar uzun süre Ultima Online oynadınız, size bu soruyu sormak istiyorum. Sizin için sizi anlayan önünüze bir sürü adam koysalar, yanınıza alacağınız Ultima daki silah arkadaşınız kim olurdu. Benimki elbette Bodrack olurdu. Benim her hareketimi ne zaman yapıcağımı bilir bende onunkini burdan kendisine benim yoldaşım olduğu için teşekkür ediyorum ve en değerli silah yoldaığımı selamlıyorum. Selamlar olsun sana yüce Paladin Bodrack. Bir diğer kişide Grom Hellscream. Kendisi ile uzun süre sırt sırta savaşlar verdik kendisi çok değerli bir ortaktır. Sanada teşekkürler Grom. Selamlar olsun sana Yüce Ork.[signature][hline][b]Msn : [email protected] Sözlükte Bellow Final Fantasy XI bölümümüz olsun Anime Download Sitesi Bellow Nasıl Biri ?[b] [Bu mesaj Bellow tarafından 13 Ocak 2005 22:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Benim en degerli silah yoldasim yine benim.Benim kendimden baska silah arkadasi olmadi 6 senedir ve her zaman kendimi secerim.[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg Bir gün derste Hoca:Arkadaşlar başlık atıyoruz Ben:*ayağa kalkıp sınıfa döner*Çıkarın prezervatifleri atıyoruz. dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Benim EN degerli Yoldaşım Binegim ve Katanamdı Onlar sayesinde her şeyi yendik zorda kaldıgımda Ostardım kurtardı beni.[signature][hline]Nick:KuardoN Server:Ares Clan:TOWN LVL:60 Class:Rogue Assain [Orc] NP:29530 Banned:( ---------------------- Name:Acillas and d4rkm1rr0r Server:Diez and Xig. LVL:51 and 52 Class:Asassian and Mage. Dead and A live Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Benim en değerli silah yoldaşım bu topic i açmış olan Bellow ve diğeri ise ona Cain derler kimisi kimisi Ölüm der bir sürü kod adı vardır kimse gerçek kimliğini bilmiyor o kişinin neyse o kişi biliyor kendisini ve bu forumlarda dolaşıyor odur benim diğer silah yoldaşımda hatta ustamdır kendileri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 benim silah arkadaşım envoy'dur.[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 said: Lucas1, 13 Ocak 2005 22:58 tarihinde demiş ki: benim silah arkadaşım envoy'dur. benim silah arkadaşım Cihat'tır. ;) şaka bir yana her zaman olduğu gibi Tayshaun olurdu tanıyan varmıdır bilmem ama onun üstüne tanımam.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. al 1'de buradan yak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 said: Lucas1, 13 Ocak 2005 22:58 tarihinde demiş ki: benim silah arkadaşım envoy'dur. Hg de benimde ögleydi. Silah arkadaşım dostum kankam aragorn dur.Hgde az dsleri kesmedik onla :)[signature][hline]Bir zamanlar yaşardık... Exile UO Player UO is here Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 En Değerli silah yoldaşım bir zamanlar Freddy idi Artık yok ayrıldık şuan sadece ben varım tek başıma dimdik şerefimle öllürüm şerefimle ve acımadan öldürürm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 WoW[signature][hline]Bir zamanlar yaşardık... Exile UO Player UO is here Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Neronn World of Warcraft? yoksa madalyamı ;)[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. al 1'de buradan yak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Evim :D evimi yanımda taşırımda[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! | | Hepimiz bir doz şenlik alabiliriz . Çok fazla karanlık gün yaklaşıyor!| [Bu mesaj Black_Lupin tarafından 14 Ocak 2005 00:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
there Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Uo yu bırakmadan önce son defa lucas ile çıkmıştık actiona ne günlerdi onlar :D [Bu mesaj there tarafından 14 Ocak 2005 00:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genor Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Güzel topic,tabi kişiden kişiye değişebilir ama bu ''en iyi'' kavramını nelere göre aldığınızı söylerseniz sevinicem.Silah değil ama bu 5 sene içinde en iyi ''staff'' arkadaşımı söyleyebilirim bende,''Extreme ve şu anda Heroin.''[signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir... who is genor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 oyunda tanışıp beni en iyi tamamlayan kişi envoy,ama real'dan tanışıpta en iyi ikili olduğum kişi diemaster,kendisi ben ölmiyim diye moonglow gz ye dalmıştır :D[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spector Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 benim realden yakin dost oldugumuz ve muhabetimizin cok iyi oldugu Whea . Mois . Sogetsu zaten bana bunlar in arasinda bana gerek kalmaz[signature][hline] Msn Adresim Revelador Revenant - Rv - Whea, 29 Eylul 2004 13:56 tarihinde demiş ki: baba yanlış anlama ama sen virus degil g..tten yemişin Sizler icin Laethon Burdayiz UO Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bombaci_niyazi Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 hayatımda gördügün en iyi script nasıl aklına geldide ekledin buraya bizi bilgilendirdin anlatamam yardımların için saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 said: Black_Lupin, 14 Ocak 2005 00:21 tarihinde demiş ki: Evim :D evimi yanımda taşırımda Sen kaplunbağa mısın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 said: bombaci_niyazi, 14 Ocak 2005 13:12 tarihinde demiş ki: hayatımda gördügün en iyi script nasıl aklına geldide ekledin buraya bizi bilgilendirdin anlatamam yardımların için saol bişi değil ama bu lisanslı bi script sen kullanma istemiyorum.[signature][hline][b]Msn : [email protected] Sözlükte Bellow Final Fantasy XI bölümümüz olsun Anime Download Sitesi Bellow Nasıl Biri ?[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Fallen Crows üyesi olan herhangi birisinin gelmesi yeterli. ;)[signature][hline]A L'outrance Voice of Souls With a rainy heart .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bombaci_niyazi Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 isteyen yok zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 benimkisi sen olurdun kaan :) yanına orderly onun yanına blackturn olurdu. 4 arkadas sırt sırta kapısırdık.[signature][hline]if ( == 0) message Aşka ihtiyacın var! else Message Agu mrrr grrrr hrrrr endif Aşkımsın Cigdemim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werb Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 ben herkezle eşit derecede sırt sırta savasmsımdır yanı bugun kestigim adamla yarın sırt sırta , bugun sırt sırta yarın bacak omuza öhüm pardon karsı karsıya savasmılgım olmustur yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 said: TheCoder, 14 Ocak 2005 16:09 tarihinde demiş ki: Bulva Discordian Dewil Aquella Bu ikisini alırım sonra bizi sakinleştirmeye british mi gelir blackthorn mu gelir ownermı gelir bilmem :) aa bulvayı unuttuk evet :),bulva,blacksun onlar,golem gibi :)[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Rotweiler Quietsoul--Quaxis En iyi silah arkadaşlarım, Gabriella Daimosate dır... Quein Quietsoul--Paticik En iyi silah arkadaşım Scimitarım ve de Kharon dur...[signature][hline]Mail|SKYBlog|Icq|Hadi, söyle sence ben neyim? Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla... Rotweiler Quietsoul Master Paladin of Clearness Ce qui est impuissant, ce qui est peureux... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Hail Legendary Paladin Quein Quietsoul, Hail Legendary Necromancer Kharon!!![signature][hline]Mail|SKYBlog|Icq|Hadi, söyle sence ben neyim? Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla... Rotweiler Quietsoul Master Paladin of Clearness Ce qui est impuissant, ce qui est peureux... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar