Perspective Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Klasik asp ile kayıt girme veya güncelleme işlemlerini kolayca bu şekilde halledebiliyordum, ( Sorgu eof döndüyse yeni kayıt giriyorum dönmediyse mevcut kayıtı güncelliyorum ) aynısı asp.net de yok galiba yada ben bulamadım ? sql3 = " Select * from tablo where musid="&m_id&" and paketid="&rs("paket_id")&" and paketextraid=18" rs3.open sql3, bag, 1 , 3 if rs3.eof then rs3.addnew rs3("paketid") = rs("paket_id") rs3("musid") = m_id rs3("paketextraid") = 18 rs3("paketisk") = iskOran rs3.update else rs3("paketisk") = iskOran rs3.update End if close(rs3) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 SqlConnection sınıfı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 klasik asp mi kaldı yaw : ) şöle basit işlemler için artık entity framework kullanması çok daha kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 yok benim merak ettiğim asp.net ile bu şekilde nasıl giriyoruz kayıt, hani daha yeni öğreniyorum asp.net, select ile baktım kayıt yok, tekrar insert yazmadan addnew vb. ile kayıtı girebileyim baktım kayıt var update vs. uğraşmadan güncelleyebileyim, klasik asp deki örneği ondan verdim zaten, benimki biraz üşengeçlikten aslında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar