micha Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Msn 13.01.2005 saat 18.30 [/b]Micha-Obscura Conversation[/b] -micha:Naber la danacan napiyorsun ? -Obscura:Hec ask sorhosuyum olm. -micha:ulan bende sarhos oldum ama karsiligi var mi cozemedim. -Obscura:Olm sen sorunlusun ha ! Yine ne oldu.. -micha:Ya yine bir kiz var cok piyasa bir sey kavruldum.Cokta gicir bi sey. -Obscura:Git soyle hoslandigini. -micha:yok emin olmadan patlatamam .olsa bile biter. -Obscura:Hep olmazindan giriyorsun.Bir gunde kendinden emin ol. *!Aradan 1 saat gecer micha; yonja, 80630, paticik, derken obs u yoklar.* -micha:olmem gerek. -obscura:manyakmisin olm ya ne olmesi. -micha:yok yok atliyim bir yerden de rahatliyim. -obscura:psisiksin sen.. -micha:ama olmem icin birinin beni oldurmesi gerek. -Obscura:O niye ki? -micha:cennete gitmem lagzim. -Obscura:Hap ic oyle ol o zaman. -micha:yok oyle olmaz yine intihar etmis olurum cehenneme giderim. -Obscura:Seker sandim dersin ! -micha:eheh onlar da hemen inandi. -Obscura:Yer yer saf o ! -micha:muaha,olm en krali sen beni bir yerden asagi it. -Obscura:Yok ben yapamam oyle seyler.Atla ayag1m tak1ld1 dersin. -micha:Manyaksin la sen. iste bole bir absort conversation paylasalim dedik .sabah 7 oldu kesintisiz uykusuzluga devam anac1m. Click to sorunsal[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 lol sorunlu genclik iste sabahlayın afferim macta uyursunuz artık..[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Obscura azcık uçmuş =) önce neden intihar edecen diyor sonrada yöntem gösteriyor lol[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Legioner Young Nightblade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 ama adam harbi deli ya :)[signature][hline]Absolut, 13 Aralık 2004 17:31 tarihinde demiş ki: Hayır fareden çok kokran biri değilim ama kulağımı burunumu yerse küserim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 şeker sandım dersin,ehehe koptum buna :D[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Tanrı katını da keklemeyi denemişiniz ya:) bundan sonra iflah olunmaz artık:D[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor A fall into the ditch makes you wiser. beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 none stop tiesto. bir sey olmaz macta deli kaleci olacam. *!gozlerde 2.0 miyop artik ne yapariz bilmem*[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 ahah[signature][hline]- Kuzu - Mix # Ultima Online Runuo sunucusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tret Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Valla macda sadece Micha İle Obs oynamıyo ama sabahlayarak macda uyuklarsa ikiside benden cekeceklerı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 mac yalan oldu sus sen =)[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 akıl fikir, bol kepçeden :)[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 -Obscura:Hap ic oyle ol o zaman. -micha:yok oyle olmaz yine intihar etmis olurum cehenneme giderim. -Obscura:Seker sandim dersin ! lol yarıldım buraya :)[signature][hline]Kendin alabilecegin bir hakki asla ba$kasinin sana vermesine izin verme... Infarctus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 said: micha, 16 Ocak 2005 11:36 tarihinde demiş ki: -Obscura:Hap ic oyle ol o zaman. -micha:yok oyle olmaz yine intihar etmis olurum cehenneme giderim. -Obscura:Seker sandim dersin ! :P off harbi bu süfermiş[signature][hline][Bu mesaj Baggio tarafından 16 Ocak 2005 12:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar