Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe - Pınar Karşıyaka

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
fb 2. çeyreği 33-27 önde geçti..[signature][hline]Lucas

hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör...

hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör..
Mesaj tarihi:
febe kazandı...
yazık ya bu kadar basit faul çalınmaz karşıyakaya yazık oldu..mrsic kral oldu.[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki:
paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors
Apache, 08 Ocak 2005 21:45 tarihinde demiş ki :
-kertenkelenin orospusuna ne denir?
kertilenkele

| Mail | :[email protected]
Mesaj tarihi:
mrsic çok çok iyi bir oyuncu,yeri türkiye ligi değil nba bence.[signature][hline]Lucas

hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör...

hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör..
Mesaj tarihi:
ewet tr ligine 1 numara büyük gibi..ama nba'da onun tarzında oyuncu çok oynasa oynasa avrupada oynar..
Tam işi olur bencede.[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki:
paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors
kertilenkele

Mesaj tarihi:
yani sen türkye liglerindeki 1 ve 2 numara savunucular1ndan daha iyi savunmacimisin?uzaktan,hele seyrederken cok kolay gozukur ama sahaya inince insan aklindan gecenleri yapamaz kolay kolay
Mesaj tarihi:
Sende ciddiye almış cevap yazmışsın ya helal olsun ne diim =))[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki:
kertilenkele

• Yeni Oluştur...