Lucas Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 fb 2. çeyreği 33-27 önde geçti..[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör..
-Nae Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 FB kazanır buyuk olasılıkla zaten bu sene cok iyiler.[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim.
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 febe kazandı... yazık ya bu kadar basit faul çalınmaz karşıyakaya yazık oldu..mrsic kral oldu.[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors Apache, 08 Ocak 2005 21:45 tarihinde demiş ki : -kertenkelenin orospusuna ne denir? kertilenkele | Mail | :[email protected]
Lucas Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 mrsic çok çok iyi bir oyuncu,yeri türkiye ligi değil nba bence.[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör..
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 ewet tr ligine 1 numara büyük gibi..ama nba'da onun tarzında oyuncu çok oynasa oynasa avrupada oynar.. Tam işi olur bencede.[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors Apache, 08 Ocak 2005 21:45 tarihinde demiş ki : -kertenkelenin orospusuna ne denir? kertilenkele | Mail | :[email protected]
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 mrsıcı ben durdururum ama basketbolu ızlemeyı daha cok sevdıgım ıcın bulasmıyorum oynamaya falan.[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. thx. http://www.tusdata.com sağ tarafta anket. bide şu resimlere oy verin ratemypoo
CANKHAN Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 yani sen türkye liglerindeki 1 ve 2 numara savunucular1ndan daha iyi savunmacimisin?uzaktan,hele seyrederken cok kolay gozukur ama sahaya inince insan aklindan gecenleri yapamaz kolay kolay
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Sende ciddiye almış cevap yazmışsın ya helal olsun ne diim =))[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors Apache, 08 Ocak 2005 21:45 tarihinde demiş ki : -kertenkelenin orospusuna ne denir? kertilenkele | Mail | :[email protected]
Dregoth Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Arkadaş espri ve realite olayını biraz karıştırmış :)[signature][hline]
Öne çıkan mesajlar