paramecium Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Selam, Akşam kopyalamaya başladığımda kalan süre 15 saati geçiyordu. Sabah evden çıkmadan baktım da 7,5 saat sonra bitecek gibiydi :P Kesin bir yerde bir salaklık yaptım ama ne :S Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Selam, Dandik gibi duran kabloları değiştirdim ve şuan 65-102MB/s arasında değişiyor aktarım :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 gorunen degil bildigin dandik fakegbit :) oyle gorunenlere aldanmamak lazim standarar neyse o Gulegule kullan hadi bakalim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Kablo dandikmiş demek ki, Cat5e gayet gbit verir mesafe çok uzamadıkça. Ha Cat6 varsa daha iyi tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar