Ceday Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 hmz ikincilerden de 6,7 güzelmis :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 biiip :D[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 17 --- [b] Mustafa Kemal Atatük demişki... (Ahh erken gittin Atam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 eheh super yazılar bendede comedy den gelen bir suru mail var o kadar cokki okumaya useniyorum. Hİyaa :)[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 1-4-7-8-13 1 ve 13 de kahkaha attım ehe[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Dolmuştayım Ankara'da kızılaydan bindim eve doğru gidiyorum .Neyse bi hatun baya bi süre sonra ayağa kalktı , güzelde bi hatun herşey yerli yerinde anliicanız . Hatun durdu durdu çok normal bişi söylüyormuş edasıyla ; -HATUN : Şöfer bey , müsait bi yerde koyarmısınız ! tabi biz bu lafın üzerine sadece 2 saniye dayanabildik , tüm dolmuş yıkıldı . Hatun anlam veremeyip hiç bişi olmamış gibi indi ve yürümeye devam etti ... ---------------------------------------------------- Bir günde dolmuştan dolmuşa para transferi yapan iki dolmuşcunun diyalogları beni koparmıştı -DOLMUŞ 1 : Lan bozuh varmı gavat ( bu sırada diğer dolmuşa pencereden bağırıyo , kırmızı ışıktayız) -DOLMUŞ 2 : Anandan geliyom g*t orda baya bi bozdular parayı ahueuheauhahueuhaehaue ! şeklinde geçen diyalogdan sonra gülsekmi gülmesekmi karar veremedik :)[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! | | Hepimiz bir doz şenlik alabiliriz . Çok fazla karanlık gün yaklaşıyor!| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Polis anonsları: 1. Kiziltoprak kirmizi isiklarda duran Trafik Polisi Ters yönden gelen araba söförüne seslenir ; >* 34 GV 713 ! >* Bugün çok para kazandin herhalde ? >* Acelem var, Sanslisin... 2. phhh!...adanali devam et! >* phsss!..adanali kime diyom devam eeeeyyyt! >* aaaauueee!..ulen kulaana salgam mi kaçti kime diyom yürüsene! >( phhh & phsss ; megafondan çikan tiz sesler >3. >* 34 VG 0983 sagaaa çekhh >* 34 VG 0983 sagaaa çekhh >* Sola demedik öküzzzzzzz saga çekhh >4. >Göztepe soyak site'sinin önünden yürüyorum...Birden polis bir BMW'yi durdurdu...Polislerden biri indi digeri de icerden bakiyor, ben de yana döndüm bakiyorum öyle, enteresan geldi adam sarhos falandi, biraz bakiyim eglenirim diye düsündüm...Içerideki polis birden megafonla ; >*" Önüne dön, önüne dön, kendi tipine bak sen soytari dedi.. >5. >Mecidiyeköy'de bir sabah erken,Polis otosu arabanin tekine sesleniyor ; * " Zabahinan ceza yazdirma zabahinan " (sabah ile demek istiyor) >6. >-Söförün biri trafik sıkısık iken park yasagi olan yere direksiyonu >kirar ve durur...Polis ; >* Beyaz uno çek kardesim park yasak >.....gibilerinden bir anons yapar... >Söför el kol hareketleri yardimiyla >* Abi ekmek almaya geçiyom hemen çikacam der !... >Yarim saat kadar sonra elini kolunu sallaya sallaya çikinca polis anonsu >patlatır... >* Beyaz uno ekmek nerde lan ? >7. >Polisler arabayi sürenin tipine göre hitap etmesini de bilirler ; >* Sarisin bayan saa çeker misiniz diyorum lütfen.. >* beyefendi... biyikli... bekleme yapma >* deri ceketli.. et benli.. hade.. >* duymuyormusun lan gözlüklü zibidi >8. >Olay Çankaya'da geçiyor...Ankarada Patates sogan satan megafonlu bir kamyonet,Polis anons yapIyor... >*06 MN 1945 ilerleeeeeee >Kamyonetin megafonundan cevap geliyor..... >*OKEYYYYYY.................. >9. >Kadikoy Kusdili'ndeki dort yol agzinda trafik çok sikisik oldugu için surekli polis otosu bekler. Trafik polisleri megafonla bagirarak trafigi idare ediyolar iste. Neyse bagiriyo eleman >*"34 PTS 723 lutfen saga çek" >O sirada ordan geçmekte olan oteki trafik otosu megafonla espiri yapiyor bunlara: >* "Lutfenini yiyim senin, bu ne kibarlik lan Mistafaa?. >10. >Atakoy'de bir arkadasimda sabahlamistim. Sabah otobuse bincem ama mekani bilmedigim için duragi sorcak birilerini ariyorum. Kimseler geçmiyo, neyse sonunda bir polis otosu gordum. Tarif ettiler duragi: >* "Su bakkali gec ilerle, agacin ordan saga kir ordan sola... >Tesekkür edip yurumeye basladim. Biraz yürümemistim ki arkadan bir megafon: >*"oglum agacin ordan sola kirsana lan, bak bak bak dinniyomu hiç, huss alooo" >Duragi bulana kadar ekip otosu arkamdan bagirip durdu. >11. >Bir trafik polisi incisi daha...Bu sefer Ankara'dayiz, Ziya Gokalp'deki ust gecitten gecmekteyiz. Altimizda, Pamukbank'in önünde duran ekip otosunun megafonundan cikanlar aynen soyle: >*" ticari devam et! ms 489 devam et! ISITME ENGELLI DEVAM ET!" >(Bilmeyenler için: isitme engelli vatandaslarimizin arac plakalarinda ozel bir isaret bulunmakta!) >12 - >"İsveç Plakalı bir TIR'a: >-Yabancı plakalı araç..Yabancı Plakalı araç...Sağa çek...Bak haaala gidiyor..Sağa çek!! Çok sevdim bu resmi ya :) Madem olay komedi :) Not: Yazılar alıntıdır[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 said: freeedom, 15 Ocak 2005 14:58 tarihinde demiş ki: koptum ya bu arada bu kadra komik olay senin basına nası geliyo? bombasın sen[signature][hline]imza, tAKA AAL' 05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 1 ve 13 güzel..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 acayip efsane yazılar yaa[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk Turkish Invasion Shall Continue.. SOON Death is beauty, when wrapped in power.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 >-Söförün biri trafik sıkısık iken park yasagi olan yere direksiyonu >kirar ve durur...Polis ; >* Beyaz uno çek kardesim park yasak >.....gibilerinden bir anons yapar... >Söför el kol hareketleri yardimiyla >* Abi ekmek almaya geçiyom hemen çikacam der !... >Yarim saat kadar sonra elini kolunu sallaya sallaya çikinca polis anonsu >patlatır... >* Beyaz uno ekmek nerde lan ? Offf bunda yıkıldım ya süfer bişi[signature][hline]|||||Seviyorsan Bende Seni|||||||| Para Varsa Kardesiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 1-2-6 offf çok komikti ya :)[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Öhöm Öhöm ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleepwalker Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 hepside bomba kimbilir daha niceleri varda bilmiyoruz valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wordellion Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 hehehe komik cok komik 7. guzel *aglancak hale guler sonra da kacar gider*[signature][hline]And darkness will cover the light wrdlln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 hıms arşivimden bir şeyler daha :) Konu değişicek biraz ama. İlginç Ölümler: Gülelim mi yoksa ......? 1. Jake Fen isimli Macar adam, esini korkutmak için kendini asmis pozu verdi... Eve gelen es kocasini o halde gorünce bayildi..Kapiyi açik gören komsu kadin içeri girince iki cesetle karsilastigini sanip evi soydu.Topladiklari ile çikarken Jake kadina bir tekme atti. Cesedin canlandigini sanan kadin korkudan öldü..Jake beraat etti.. 2. New York'ta 5'inci caddede bir adama araç hafifçe çarpti. Adama birsey olmamisti.. Soförle konustu ve kalkacakken olayi gören biri yanina gelerek,kalkmazsa sigortadan para alabilecegini soyleyince yeniden aracin önüne yatti. Araç sürücüsü ise adamin gittigini düsünerek gaza basti ve adam öldü... 3. Bayan Carson Amerika'nin New York kentinde yasiyordu.. Birgün eglenmek için cenaze isleri yapan bir sirketle anlasti. Sirket eve telefon etti ve bayan Carson'un kalp krizi geçirip öldügünü söyledi . Aile hemen kostu. Bu sirada tabutun içinde yatan bayan Carson birden dogruluverdi. Ama kizi o anda kalp krizi geçirip öldü... 4. Romollo Ribaldo issizdi. Pisa kentinde oturan 42 yasindaki bu Italyan birgün, tabanca ile intihar etmeye hazirlandi. Esi onu engellemek icin dil döktü.. Sonunda Romolo aglamaya basladi ve intihardan vazgeçip silahini yere firlatti. Ates alan tabancadan çikan mermi esine isabet etti ve esi öldü... alıntıdır.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 hepsi mükemmel yaa[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 hepsi bitirdi beni ya :) ilk başında okumaya bile üşenmiştim :lol:[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Legioner Young Nightblade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 off çok fena yarıldım ya karnıma ağrılar girdi c/p yapan elleriniz dert görmesin :)[signature][hline]Absolut, 13 Aralık 2004 17:31 tarihinde demiş ki: Hayır fareden çok kokran biri değilim ama kulağımı burunumu yerse küserim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyan_Bloodbane Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Abi nedir bunlar yahu ciğerlerim patladı vallahi gülmekten.halâ gülüyorum ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 [signature][hline]|||||Seviyorsan Bende Seni||||||||Para Varsa Kardesiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 13 BOMBA AHAH[signature][hline]-Mumya lazımmıydı abi ? -Yok sağol bilader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Biiip olayı süper[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 güzel hepsi ihihi[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 favorim 2 ve 6[signature][hline]Lathor Wyrm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
26ee140 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 :D :D :D :lol: :D :D :D[signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe NelerOgrendik.com Ben kimim: Yorumlar /-/ Resimler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 abi harbiden komedi ya yarıldım okurkene nasıl böle şeyler olur ya[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar