paspatur Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 1 Bi gün anatomi pratigindeyiz. Ilk defa kadavra diseksiyonu yapicaz.Hocamiz nasil yapicagimizi anlatiyo, deriden bahsediyor filan.Ingilizce tiptayiz ama herkes Türkçe Ingilizce karisik konusuyor. O sirada arkalarda duran yabanci bir arkadas, 'How thick is the skin?' diye sordu. Hoca da 'Duyamadim çocuklar, arkadasiniz ne sordu?' dedi. Yanindaki arkadas da gayet sakin 'Skin`in kalinligini soruyo.' dedi hocaya. O da ne dedigini,hoca dahil, herkes kopunca anladi. 2 Kadiköy Kusdili'ndeki dört yol agzinda trafik çok sikisik oldugu için sürekli polis otosu bekler. Trafik polisleri megafonla bagirarak trafigi idare ediyolar iste. Neyse bagiriyo eleman "34 PTS 723 lütfen saga çek". O sirada ordan geçmekte olan öteki trafik otosu megafonla espiri yapiyor bunlara "Lütfenini yiyim senin, bu ne kibarlik lan Mistafaa?" 3 Bilirsiniz, bi ara gençlerde cüzdana zincir takip sarkitma modasi vardi. Istiklal'de yürürken, yanimdan bu model bi tip geçiyodu ki adamin teki bombayi patlatti: "Ne o lan? Köpegin giccina mi kaçti?" 4 Bir gün, belediye otobüsünde giderken, belediye otobüslerinde pek sik raslayamayacaginiz türden, çok güzel ve bakimli bir bayan,oturan bir adamin ayagina basti. Kadin gayet üzgün, adama "Kusura bakmayin beyfendi! Çok özür dilerim!" dedi. Adam, bir yandan basilan ayakkabisina bakarken, kadina: "Tamam da bacim,ayakkabinin a...na koydun!" dediginde biz zaten olay yerinde yerde sürünüyorduk. 5 Devlet Tiyatrosundan bi arkadas, bi oyun için mi ne, Akçaabat'a gitmis.Ekip olarak sehir merkezine gelmisler. Kafalarini kaldirinca, koca bir bez afis görmüsler.. Söyle yaziyo: "Ben de sporcunun zeki, çevik ve ahlakli olanini severim. Akçaabat Belediye Baskani" 6 Kisa anlatacam; üzerine düsünmeye vaktiniz kalsin. Bi turist kiralik jipini parketmeye çalisiyor, bir abimiz de yardim ediyo: "Come with the ball, come with the ball". Ne diyim? 7 Ya olmaz böyle bir firlamalik, dinleyin: Istiklal'in oralarda, 9-10 yaslarinda, büyük olasilikla tinerci, iki çocukla konusuyor polis. Birisine sordu, "Nerede oturuyorsun sen, evin nerede senin?". Çocuk: "Evim filan yok, orada burada uyuyorum". Polis öbürüne döndü: "Peki, sen?". Ikinci çocuk: "Komsuyuz!" :) 8 Hisarüstü-Eminönü otobüsü. Orta yasli bir adam bindi. Özel halk otobüsü degil. Adam, soföre: "Biletim yok, binebilir miyim?". Söför: "Yolculara sor". Adam bize döndü: "Binebilir miyim?" 9 Az önce iş icabi Isparta'da bir müsterimizi aradim. Telefonu açan kibar bayana ilgili kisinin mail adresini sordum. Hanimefendi gayet kibarca "Bizim burada internet çekmiyor" dedi :) 10 Cuma aksami gecenin bir yarisi Arnavutköy'de taksi ariyordum. Fakat etrafta bir tane bile yoktu. Arabasını park etmis yemek yiyen bir taksi soforu gördüm. Adama yaklasip, "Abi müsait misin?" dedim. O da, "Ehliyetin var mi?" diye sordu. Taksim'e kadar taksiyi ben kullandim, o paşa paşa yemegini yedi. 11 Bir arkadas anlattı. Geçenlerde Taksim'de yürürken sıkışınca McDonalds'in tuvaletine girmis. Tuvaletten sonra elini kolunu sallaya sallaya restorandan çikarken elemanlardan biri arkasından seslenmis: "Bir gün yemege de bekleriz..." 12 Ne zaman Kadiköy'e gitsem bir araba görüyorum: Bir Tipo'nun arka caminda hayvanî puntolarla söyle yaziyor: YARGITAY KARARI TOFAS'IN ÜRETIM AYIBI 13 Izmirliler bilir, toplu tasimada Kentkart uygulamasi vardir. Karta para yüklersiniz, otobüslerde manyetik okuyucuya tutarsiniz ve okuyucu okuduguna dair sinyal sesi verir. Kentkart uygulamasinin ilk yılıydı. Yaslı ama çok tonton bir teyze elinde Kentkartla otobüse bindi. Nedense kartı soförün suratina dogru tuttu(Herhalde paso gibi gösterilecek zannetti). Soför iki-üç saniyelik saskinlik periyodunu atlattiktan sonra, "Biiiiip!" dedi. Teyze bi sey olmamis gibi geçip soförün arkasina oturdu. Otobüsteki herkes kahkahalarla gülerken bense soförün zekasina hayran olmustum. 14 Bir gün yolda giderken kaset satan bir dükkanin caminda aynen söyle bir yazi görmüstüm: "Arabalar için çistakli müzik gelmistir."[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 ahaha süper :)[signature][hline]Lathor Wyrm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 lol[signature][hline]Kendin alabilecegin bir hakki asla ba$kasinin sana vermesine izin verme... Infarctus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 hepsini okudum baya iyi :)[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 efsane olmuş yazılar arasındaydı sanırım bunlarda :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 süper ya hepside cok komık[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. thx. http://www.tusdata.com sağ tarafta anket. bide şu resimlere oy verin ratemypoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 yok abi benim başıma gelmiyo. Yazan elemanın başına geldiği rivayet ediliyo;)[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 hepsi komikte 7 trajikomik.[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 said: freeedom, 15 Ocak 2005 14:58 tarihinde demiş ki: Bir gün, belediye otobüsünde giderken, belediye otobüslerinde pek sik raslayamayacaginiz türden, çok güzel ve bakimli bir bayan,oturan bir adamin ayagina basti. Kadin gayet üzgün, adama "Kusura bakmayin beyfendi! Çok özür dilerim!" dedi. Adam, bir yandan basilan ayakkabisina bakarken, kadina: "Tamam da bacim,ayakkabinin a...na koydun!" dediginde biz zaten olay yerinde yerde sürünüyorduk koptum ya bu arada bu kadra komik olay senin basına nası geliyo? offf hepsinden güzeli seninkiymiş :D bide bu otobüs diyaloglarında seyi cok sevmistim müsait bi yerde iner misiniz ? neden abla sen mi kullancan :d[signature][hline]|||||Seviyorsan Bende Seni|||||||| Para Varsa Kardesiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 ehehe okumaktan gözlerim yandı ama çok hoşuma gitti süper!![signature][hline]'''TaRaFTaR 5 iSTeDi BiZDe aTTıK 10 iSTeDiLeR ZaMaN YeTMeDi!!!''' 6.11.2002 KaDıKöY cs:WooK[cVk] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 haha kentkartlı olan süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 kaynak?[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." a member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 said: _ILuVaTaR_, 15 Ocak 2005 16:53 tarihinde demiş ki: haha kentkartlı olan süper eet bi de 1.[signature][hline] Sevmek bize haram! Gönül eğlendirmeli... UO'nun zararları example bir: - Hapşuu - Rel Sanet You! Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 bunlar lombak dumur detaylarından alıntı olmasın.. ama yinede hepsi ayrı bi güzel..tabi bu olanları yaşamak değil görmek :)[signature][hline]all your base are belong to us !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 of yarıldım :lol: sandalyeyi toplamaktayım gene...[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor A fall into the ditch makes you wiser. beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Yuh ya hepsi çok komik bunları.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Otobüs olayı iimiş. dumurga.com olsa gerek.[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 hehe gercekten komik fakat 7. mix'inde dedigi gibi trajikomik.. bendede buna benzer biseyler var.. önceden yazilip yazilmadigini bilmiyorum ama fazla mal göz cikarmaz diyerekten yaziorum:-)aramayada inanmiorum:P 1. Dolmusta para verme muhabbeti... Dolmusçu: Arkadan vermeyen kaldi mi? Yolcular: Biz buradan uzattik eline gelmedi mi? 2. Lokantada siparis verme muhabbeti... - Garson: Arkadan ne alirsiniz? - Müsteri: Sen önümdekini kaldir, sonra döner verirsin! 3. Internet-cafe'de bos bilgisayar muhabbeti... - Müsteri: Acaba bosalan var mi? - Yönetici: Bosalan yok ama ilk kalkana siz oturacaksiniz! 4. Bilgisayarcidaki OEM parça muhabbeti... - Müsteri: Sizde arama motoru var mi? - Satici: Yok, islemci fani var olmaz mi? 5. IETT (Ineklik Etme Taksi Tut) otobüslerindeki bilet muhabbeti... - Yolcu: Söför bey biletim yok inecegim yerde alip atsam olmaz mi? - Söför: Olmaz öyle, yolculara sor! - Yolcu: (Otobüsteki yolculara dönerek) - Biletim yok inecegim yerde alip atsam olurmu? 6 Halk otobüslerindeki para verme muhabbeti... - Yolcu: (Önündeki bayana abanarak) - Surdan bir ögrenci bir tam. - Bayan: (Parayi alip söföre uzatirken) - Surdan bir hayvan bir ögrenci! 7. Hocanin ögrencisini sinama muhabbeti... - Hoca: Oglum kaç dua biliyorsun? - Ögrenci: Hocam dört... - Hoca: Hangileri bunlar? - Ögrenci: Üç kulhuvallah, bir elham! 8. Namaz esnasinda telefonu çalan adama yanindaki arkadasi namazi bozmamaya gayret ederek müdahale eder... - Kul euzu birabbin nas - Yes'e bas - Melikin nas - Yes'e bas - Ilahin nas - Yes'e bas ....[signature][hline]when Love and Death embrace.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 heh. 1,2,3,5,6 güzelmi$ =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 said: Troil, 15 Ocak 2005 14:48 tarihinde demiş ki: arabalar için çistakli müzik eheh 11 numara olayı bendede var eheh onu bende görmüştüm.. ticari taksiler için dumtıs kaset bulunur die[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors Apache, 08 Ocak 2005 21:45 tarihinde demiş ki : -kertenkelenin orospusuna ne denir? kertilenkele | Mail | :[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Biz arkadaşlarla nemrut'a gittiğimizde orada bir dükkanın camında şole bir yazı vardı.. BOŞ CEDE KALMADI Bizde boş a4 'e BEN KISACA CD AMA SEN BANA UZUN UZUN CEDE DE! yazıp camın önüne asmıştık.. (bkz: Feridun Düzağaç)[signature][hline]AAL'05 Birine nah çektiğinde, diğer 4 parmağınında seni işaret ettiğini unutma! Hatta iki elle çekersen 8 parmak falan oluyo. Keşke ayaklarımızlada nah çekebilseydik. [Bu mesaj nedanko tarafından 15 Ocak 2005 17:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 said: reyou, 15 Ocak 2005 17:22 tarihinde demiş ki: bunlar lombak dumur detaylarından alıntı olmasın.. hakkaten ha... kendiniz yapmış gibi yazmasanız..[signature][hline]"To forgive is to suffer" - Chuck Schuldiner -R.I.P.- H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 ahahah hepsi süper[signature][hline]In Flames We Trust a member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Ahahah sufer..[signature][hline]a.k.a Drunken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 7 bomba, 9 da süper :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar