Chiptech Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 HERKESE İLETİN ARKADAŞLAR LÜTFEN Bir cümle cok kötü hissettirdi: "eger birgün siz de böyle bir mesaj göndermek zorunda kalirsaniz, okumadan silen ve iletmeyenler hakkinda ne düsünürsünüz" :( Lütfen tüm tanidiklariniza gönderin ... Arkadaşlar, ben az önce aradym.. damlanyn ablasy ile görüştüm.. Mail gerçek. Eğer kan bulunursa %50 yaşama şansı varmış.. Bahar ÇAPAR Çevre Koordinatörü Environmental Coordinator Tel: +90 (224) 257 08 50 Fax: +90 (224) 257 08 55 7 yaşındaki bir çocuk için acil Kan Sevgili Arkadaşlar, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Onkoloji Çocuk bölümündü yatan 7 yaşında Lösemi hastası Damla Aşhan için AB - ( Negatif ) taze kana ihtiyaç duyulmaktaymış. DOKTORLARA GÖRE EN AZ 6 AY DEVAMLI KANA İHTİYAÇLARI Var.. Yardım etmek isteyenler olursa aşağıda yazılan cep telefonlarından annesine ulaşabilirler. Sizde bu e-postayı lütfen tanıdığınız herkese gönderin. Zor durumda olan bu çocuğa yardım edelim. Herkese Sağlıklı Günler... Ebru Ertugay Akşam Gazetesi Damla'nın Annesi : 0532 411 32 53 - 0535 625 06 98 Unutmayın, yarın bizim de başımıza gelirde mail atarsak, o mailleri okumadan silenler hakkında ne düşünürüz. NOT: Az önce arayıp annesiyle görüşmüşler,hala ihtiyaçları varmış. Sesi gerçekten çok kötüydü. lütfen tüm tanıdıklarınıza gönderin .....Sağlıklı ve mutlu akşamlar...[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." a member of AAL'05 [Bu mesaj Chiptech tarafından 15 Ocak 2005 22:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Chiptech Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mail' a geldi buraya fw yapacagıma buraya yazmayı uygun gördüm.[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." a member of AAL'05
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 bursadayım ama kanım tutmuyor :([signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?) Ne Yapar Bu İnsan? - c+ c# Scriptler Yazar - Grafikle ugrasir - Web design ile ugrasir - Radyo yayınları yapar - Kahve icip evde tarzan gibi dolasır
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Cerrahpaşa kadar leş bir hastane olamaz ya, yazık yani gitmek zorunda olanlara. Yardım etmek isterdim ancak kanım tutmuyor.[signature][hline]I want a boy with çemçük smile and pişmaniye hair...
wook Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 abi kan tutmuyo die bişey olamaz çünkü AB kan genel alıcıdır...herkes kan werebilir......[signature][hline]'''TaRaFTaR 5 iSTeDi BiZDe aTTıK 10 iSTeDiLeR ZaMaN YeTMeDi!!!''' 6.11.2002 KaDıKöY cs:WooK[cVk]
Janitschar Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Ama wook işin içinde kanın - olması var adamın kanı + ise nasıl versin? Mesela benim kanımda + [signature][hline]...Techno Cocaine... [Bu mesaj Ciginix tarafından 15 Ocak 2005 22:25 tarihinde değiştirilmiştir]
wook Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 pardon ben sadece AB die gördüm....[signature][hline]'''TaRaFTaR 5 iSTeDi BiZDe aTTıK 10 iSTeDiLeR ZaMaN YeTMeDi!!!''' 6.11.2002 KaDıKöY cs:WooK[cVk]
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 ayrıca şu ab nin genel alması olayı sadece acil durumalrda uygulanır.. normalde bir b den ab ye verilmez..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum
wook Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 tmm güzel kardeşim o kadarınıda biliyoz herhalde üniversiteye kapak atmış adamız.... baktım ki acil yazıyo bende herkes verebilir yazdım.....[signature][hline]'''TaRaFTaR 5 iSTeDi BiZDe aTTıK 10 iSTeDiLeR ZaMaN YeTMeDi!!!''' 6.11.2002 KaDıKöY cs:WooK[cVk]
wook Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 bi üstteki msjımı oku...[signature][hline]'''TaRaFTaR 5 iSTeDi BiZDe aTTıK 10 iSTeDiLeR ZaMaN YeTMeDi!!!''' 6.11.2002 KaDıKöY cs:WooK[cVk]
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 böyle mesaj görmekten bıktım:( kötü anlamda değil beni bıktıran birşey yapamamak. hala 18 değilim zira. 2-3 ay içinde 18 olacağım ve ilk işim gidip kan vermek olacak. 18ine gelmemişler veremiyormuş diye duymuştum. kaldı ki kanım uymuyor şu anki durumda.[signature][hline]beş hececiler H.B.E
Janitschar Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Boşver arkadaşım düşünmen yeterli bence. Kan vermek istiyorsun ama elinde olmayan durumlar yüzünden veremiyorsun...[signature][hline]...Techno Cocaine...
wook Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 ewt doğru duymuşsun 18 yaşından küçüklerden kan alınmıyor.Benim bi arkadaşımın babası için gerekmişti 18 yaşından küçük bi arkadaşı götürmüştük almamışlardı...[signature][hline]'''TaRaFTaR 5 iSTeDi BiZDe aTTıK 10 iSTeDiLeR ZaMaN YeTMeDi!!!''' 6.11.2002 KaDıKöY cs:WooK[cVk]
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Kan tutmuyor :([signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 kanı tutmayanlar yine de gidip kan versin bence. hem sağlıklı olduğunu duymuştum akyuvarı arttırıyormuş galiba, hemde eninde sonunda kan grubunuzun uyuştuğu biri vardır ona yardımınız dokunmuş olur.[signature][hline]beş hececiler H.B.E
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Ayrıca wook, o AB herkesten alır olayı pratikte uygulanmaz. Ben A Rh- im ama veremem ne yazıkki.[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz
wook Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 ya bende onu diyorum zaten acil olduğu zaman verilir sadece......[signature][hline]'''TaRaFTaR 5 iSTeDi BiZDe aTTıK 10 iSTeDiLeR ZaMaN YeTMeDi!!!''' 6.11.2002 KaDıKöY cs:WooK[cVk]
Chiptech Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 up! (malesef benimde kanım tutmuyor. 18 degilim zaten. off.)[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." a member of AAL'05
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 bu acil değil mi? ayrıca ben 18 yaş anlamam gerçekten önemliyse silah zoruyla aldırtırım kanımı ne demek ya[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar