Rerore Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 acil eleman ihtiyacından dolayı alakasız bir birimde çalışıyorum çalıştığım yöneticiler iyi iş rahat değişiklik talebinde bulunayım mı gittiği yere kadar gitsin mi karar veremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 kaşık candır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 ne değişecek değiştirdiğinde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 yaptığım iş, müdür vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Yok daha somut artı,eksiler nedir? Bu şekilde kıyas yapılmıyor ki ama eğer somut olarak değişen ,eline geçen bir şey yoksa rahatını bozma devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 onun aciksa pozisyona bakma gittigi yere kadar de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 of bi an imam hatip liselerinde kamasutra ders kitabı olarak okutuluyo haberini veren konu sandım fak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Yeni bir pozisyon bulundu sanıp, sevindim bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Seperate said: Yok daha somut artı,eksiler nedir? Bu şekilde kıyas yapılmıyor ki ama eğer somut olarak değişen ,eline geçen bir şey yoksa rahatını bozma devam +larından bahsedemem çünkü benim istediğim yere geçeceğim garantisi yok daha kötü alakasız bir yer de olablir şuan ki tek eksi konuyla alakasız olduğum için düz memurluk yapmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar