Rerore Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 acil eleman ihtiyacından dolayı alakasız bir birimde çalışıyorum çalıştığım yöneticiler iyi iş rahat değişiklik talebinde bulunayım mı gittiği yere kadar gitsin mi karar veremedim
Seperate Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Yok daha somut artı,eksiler nedir? Bu şekilde kıyas yapılmıyor ki ama eğer somut olarak değişen ,eline geçen bir şey yoksa rahatını bozma devam
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 onun aciksa pozisyona bakma gittigi yere kadar de..
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 of bi an imam hatip liselerinde kamasutra ders kitabı olarak okutuluyo haberini veren konu sandım fak.
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Yeni bir pozisyon bulundu sanıp, sevindim bende.
Rerore Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Seperate said: Yok daha somut artı,eksiler nedir? Bu şekilde kıyas yapılmıyor ki ama eğer somut olarak değişen ,eline geçen bir şey yoksa rahatını bozma devam +larından bahsedemem çünkü benim istediğim yere geçeceğim garantisi yok daha kötü alakasız bir yer de olablir şuan ki tek eksi konuyla alakasız olduğum için düz memurluk yapmam
Öne çıkan mesajlar