Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 grafik, video edit işler yapıyoruz. imac ve mac pro almak üzereydik fakat kamu kuruluşu olduğundan bir türlü aldıramadık. onayda çıkmayınca iş iptal oldu. diyoruzki aynı ayarlarda bir kasa alalım (toplayamıyoruz). şöyle bir model buldum FUJITSU CELCIUS R930 özellikleri 2 ADET -XEON E5-2620V2 2.10GHZ 15MB TURBO BOOST I?LEMCI, INTEL C602 CHIPSET, 32 GB DDR3-1866 MHZ ECC BELLEK, NVIDIA QUADRO K2000 2GB EKRAN KART?, DVD SUPERMULTI SATA, 2 ADET HDD SATA III 1000GB 7.2K, COUNTRY KIT (TR) KB410 USB BLACK fiyat 10k. sizce alınır mı? 7 adet alacağız alınırsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 mal misim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 yok bunu aldırma şansımız baya baya yüksek dmodan alacağız çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 tamam ya malim ben iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 abi geyiğinde hiç çekilmiyormuş hani öyle bir şey söz konusu değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 dmo da füzedemi varmış la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 özelliklerini fazla abartmadan yazın apple aldırırsız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 cok zorluyorum malim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Mayhem said: abi geyiğinde hiç çekilmiyormuş hani öyle bir şey söz konusu değil il emniyet sube mudurlerinin hepsinin makam arabalarini 2 senede bir kuyumcu esnafi yeniler..arti 20 30 civarinda yeni ekip otosu aldirilir.butun ihalelerde herkesin bildigi ekstralar maliyete katilir..bu tibbi cihaz da olur kongre de bilgisayar da..bagis kaydedilir yola devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 adam böyle şeyler dönmüyor dememiş ki. Böyle bişey istemiyo neyi zorluyosun mal mısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 yok birsey malim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 oho...mal misin filan..saolun ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 çoluk çocuk muhabbeti yapmayın artık sinirleniyorum sidik yarıştırır gibi. yardımcı olabiliyosan ol, olamıyosan uzatma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Yurt dışında 3857 pound ise 10k eder demektir. Alın gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Mayhem benden alırsa satın almacınız yaparım bişiler ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 en çok dikkat etmeniz gereken nokta 4 threadden fazla thread kullanamayan uygulamarınız varsa hepsini bunlardan almayın. 1280 falan olsa daha iyi olur. şuradan tek threadli uygulamalardaki performanslara ulaşabilirsin; http://www.cpubenchmark.net/singleThread.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 neyse aldık bunlardan 8 adet. baya büyüklermiş. kurulumları yapılmasını bekliyoruz bakalım performans testleri yapıp buraya koyarım gogogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Benden almadiniz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar