Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankara'da Yaşam

Anhora

Öne çıkan mesajlar

Benim pahalıdan anladığım istanbul o yüzden ankara'ya taşınmak istiyorum ya. İstanbul'da evimi, arabamı verseler aldığın maaş sadece kıyafet ve yemeğe gider. Ben şahsen ünide böyle yaşıyorum.

Edit: Tabi üni istanbulda değil. Ankara'ya yakın bir şehirde.
Sosyal ağlarda paylaş

Nosfe said:

Roketsan, Havelsan, Aselsan, Tai,Tübitak bi araba teknokent, yazılım firmasını falan saymazsan evet bilişim yok Ankara'da. İlçelere gelirsek semtine göre değişir. Çok alakasız yerler aynı ilçeye bağlı.

işte o saydığın yerlerle bağlantılı bir dünyada yaşamak istiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Anhora said:

Benim pahalıdan anladığım istanbul o yüzden ankara'ya taşınmak istiyorum ya. İstanbul'da evimi, arabamı verseler aldığın maaş sadece kıyafet ve yemeğe gider. Ben şahsen ünide böyle yaşıyorum.

Edit: Tabi üni istanbulda değil. Ankara'ya yakın bir şehirde.

toplu ulaşım daha phalı
kiralar daha ucuz
yemek aynı sayılır sadece bedava salata veriyorlar
Sosyal ağlarda paylaş

Anhora said:

Nosfe said:

Roketsan, Havelsan, Aselsan, Tai,Tübitak bi araba teknokent, yazılım firmasını falan saymazsan evet bilişim yok Ankara'da. İlçelere gelirsek semtine göre değişir. Çok alakasız yerler aynı ilçeye bağlı.

işte o saydığın yerlerle bağlantılı bir dünyada yaşamak istiyorum.

Yaşadığın yerle ilgisi yok. Bazıları çok şehir dışında, bazıları merkezde vs. Mesela aselsan'ın hem merkezde hem dışarda yeri var, tübitak dağın başında. Odtü, hacettepe, bilkent teknokent kampüs içinde, gazinin teknokent gölbaşında.

Anhora said:

onun için çankaya ve yenimahalle dedim. Akplilerle çalışamıyorum ben. Genelde işten kaçıyorlar. Ve bilgisiz/tecrübesiz oluyorlar.

Şuna da cevap vermezsem olmaz, tamam paticiğin havası çizgisi belli de siyasi görüşle yetkinliğin alakası yok. Sahibi akpli olan firmayı tercih etmezsen anlarım da akpli mühendisle çalışılmaz sanıyorsan çok yanılıyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada eskişehir yolundan bakanlıklar devam edince
bir tünel var
sol taraf kızılaya dönüyor bu tmm çalışıyor

sağ tarafta da 2 ye ayrılıyor
ilk sağdan girince meclisin yanından devam edeceğine
ana caddenin soluna attı
ne biçim iş lan
yolu düzleyene kadar baya ortamlı bir yerden geçtim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...