Anhora Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Merhaba arkadaşlar, Yenimahalle ve Çankaya'da yaşam nasıl? Hayat pahalı mı? Bilişim Sektörü Ankara'da hangi bölgelerde daha yoğun? Ankara'da yaşam nasıldır merak ediyorum. Edit: Şu blog'da olduğu gibi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 bilisim sektoru bakanliklarda yogun bi alay memur var.baska da bilisim sektoru yok... ankarada para var huzur var..cankaya guzel de para var mi para.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 öğrenci adamın parası mı olur gardaş daha yeni mezun olacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 *hayat pahali mi ? istanbuldan geliyorsan ucuz..ankara koy gibi gelecek..anadoludan geliyorsan da sıkıntı cekmeyeceksin..gece hayati parasi olana var universite cevrelerinde daha naif yasantilar var..yoksa tam 9 da yat hayati ankara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 ev kira 800 1800 arasi cankaya kiralar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Roketsan, Havelsan, Aselsan, Tai,Tübitak bi araba teknokent, yazılım firmasını falan saymazsan evet bilişim yok Ankara'da. İlçelere gelirsek semtine göre değişir. Çok alakasız yerler aynı ilçeye bağlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Benim pahalıdan anladığım istanbul o yüzden ankara'ya taşınmak istiyorum ya. İstanbul'da evimi, arabamı verseler aldığın maaş sadece kıyafet ve yemeğe gider. Ben şahsen ünide böyle yaşıyorum. Edit: Tabi üni istanbulda değil. Ankara'ya yakın bir şehirde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Nosfe said: Roketsan, Havelsan, Aselsan, Tai,Tübitak bi araba teknokent, yazılım firmasını falan saymazsan evet bilişim yok Ankara'da. İlçelere gelirsek semtine göre değişir. Çok alakasız yerler aynı ilçeye bağlı. işte o saydığın yerlerle bağlantılı bir dünyada yaşamak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 akp de amcan oldugunu soylersen is kolay ..yoksa da .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 onun için çankaya ve yenimahalle dedim. Akplilerle çalışamıyorum ben. Genelde işten kaçıyorlar. Ve bilgisiz/tecrübesiz oluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Benimde tayin ankaraya çıktı yer kızılayda tercihen metro ile ulaşım sağlayabileceğim kirası ucuz yerler nereler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Anhora said: Benim pahalıdan anladığım istanbul o yüzden ankara'ya taşınmak istiyorum ya. İstanbul'da evimi, arabamı verseler aldığın maaş sadece kıyafet ve yemeğe gider. Ben şahsen ünide böyle yaşıyorum. Edit: Tabi üni istanbulda değil. Ankara'ya yakın bir şehirde. toplu ulaşım daha phalı kiralar daha ucuz yemek aynı sayılır sadece bedava salata veriyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Ankara'da yaşam ASFuahsfawhFAJUWFHAJWFLAWFawflk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Dikimevi civari en rahati olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Anhora said: Nosfe said: Roketsan, Havelsan, Aselsan, Tai,Tübitak bi araba teknokent, yazılım firmasını falan saymazsan evet bilişim yok Ankara'da. İlçelere gelirsek semtine göre değişir. Çok alakasız yerler aynı ilçeye bağlı. işte o saydığın yerlerle bağlantılı bir dünyada yaşamak istiyorum. Yaşadığın yerle ilgisi yok. Bazıları çok şehir dışında, bazıları merkezde vs. Mesela aselsan'ın hem merkezde hem dışarda yeri var, tübitak dağın başında. Odtü, hacettepe, bilkent teknokent kampüs içinde, gazinin teknokent gölbaşında. Anhora said: onun için çankaya ve yenimahalle dedim. Akplilerle çalışamıyorum ben. Genelde işten kaçıyorlar. Ve bilgisiz/tecrübesiz oluyorlar. Şuna da cevap vermezsem olmaz, tamam paticiğin havası çizgisi belli de siyasi görüşle yetkinliğin alakası yok. Sahibi akpli olan firmayı tercih etmezsen anlarım da akpli mühendisle çalışılmaz sanıyorsan çok yanılıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Çok sağolun. Ankara'da ulaşım sorun değilmiş zaten. Metro'ya yakın bir yerde ev tuttun mu her yere gidebilirmişsin. Üniversite öğrencilerinin gençlerin daha çok takıldığı yerler nereler? İstanbul'un istiklali, beyoğlusu yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 tunalı gop 7.cadde eskiden park caddesi'de iyiymiş ama bi numarası yok artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Eyvallah güzel yerlermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 senko said: Ankara'da yaşam ASFuahsfawhFAJUWFHAJWFLAWFawflk gülme lan gülme biz de insanız adsfasdfasdfasdfasdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Bir İstanbul gibi olmaz tabi. Ama şartları olgunlaştırana kadar Ankara'dayız. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 bu arada eskişehir yolundan bakanlıklar devam edince bir tünel var sol taraf kızılaya dönüyor bu tmm çalışıyor sağ tarafta da 2 ye ayrılıyor ilk sağdan girince meclisin yanından devam edeceğine ana caddenin soluna attı ne biçim iş lan yolu düzleyene kadar baya ortamlı bir yerden geçtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 tunus caddesiymiş şimdi o tünelden devam edip de atatürk bulvarına çıkma iht,imali var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 ordan kuguluya kadar gider..istersen protokole cikar istersen tunaliya donersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 bir ust sokagi zaten amerikan konsoloslugunun oradan ataturke geri cikma ihtimalin var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar