Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ay'daki ezan sesi

_Diablo_Tyrael_

Öne çıkan mesajlar

ya belki adam "ayda bir ezan sesi duyuyorum" demistir yanlis anlama sonucu konu buralara gelmistir ^^ .

adamin kendisi boyle bir sey duydugunu iddia etse tartisacak bir konu olurdu ortada ama kendisi diyor yok oyle bir sey diye . konu temelsiz kisaca .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Demon_of_Hell, 22 Eylül 2004 17:43 tarihinde demiş ki:
bütün dünyanın türk oluşu gerçektir. İnanmayanlar kavimler göçü haritasına baksın oradaki okları görsünler

Zuhaha...Korku filmi gibi...[signature][hline]Porsche Cayenne S-Minstrel-11L-ML10
Audi A6-Paladin-7L-ML8
VW Polo-Buffbot-2L-ML6
Sosyal ağlarda paylaş

said:
_Diablo_Tyrael_, 25 Eylül 2004 12:02 tarihinde demiş ki:
Dünya Uygarlığının Temeli Türkler atmıştır. Dünyadaki Tüm Alfabeler Türk Alfabesine dayanır.

Hmm...
Senin inceden bir "Restart"a ihtiyacın var...[signature][hline]Porsche Cayenne S-Minstrel-11L-ML10
Audi A6-Paladin-7L-ML8
VW Polo-Buffbot-2L-ML6
Sosyal ağlarda paylaş

hmm Atatürk'ün Güneş dili teorisi arasında bir bağlantı var mı sanıyorsunuz. Öyle bir şey yok. Alakası yoktur Çünkü Atatürkün güneş dili teorisi zamanında bütün kaynakların hiçbiri yoktur, anlatabildim mi ve onlr doğrudan doğruya nazarî olarak hareket etmişlerdir. Söylenen, ifade edilen şekle göre, adam mağaradan çıkmıştır. hemen güneşi görmüş, "a" diye bağırmıştır. İlk yanlşışı burada. A kelimesinin telâffuzu ilk insanlar tarafından çok zordur. İlk çıkanlar ağzın kapalo olduğu şekillerdir, oradan başlar. İlk damgalar, uv'dur, ov'dur, u ve o mütemadiyen gider. A'ya geçtiğimiz zaman ileri seviyelere gelirsiniz, anlatabildim mi? Netica itibariyle, böyle bir nazarî yoldan çıkmanın imkânı yoktur. Kâzım Mirşan böyle bir yoldan çıkmamıştı, dilden doğrudan doğruya çıkmıştır. Orta Asya dlillerinden, Asya dilerinden söylediğim gibi yavaş yavaş köklenlere doğru itmiştir, bu şekilde bunu ortaya çıkarmıştır. Ortada nazariyat yoktur, kökende bir nazaî noktadan hareket edilmiş değildir, doğrudan doğruya gerçekten diden hareket edilmiştir. Dostlarım bu topicte tartışmak için uygun değil. Başka bir topici açarak orada tartışabiliriz.[signature][hline]Daha önce hiç görmediğin aklın sınırlarını yıkacak bir yolculuk için Paranormal sırlara açılan kapı UFO NET
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ramocan, 25 Eylül 2004 19:04 tarihinde demiş ki:
said:
_Diablo_Tyrael_, 25 Eylül 2004 18:11 tarihinde demiş ki:
...

Ha geyret...
Ramları say şimdi..Hard disk'i kontrol et...
Sonra işletim sistemini yükle...

kapa çeneni ufaklık sen dene
simdi sus gereksiz mesajları istemiyorum!

[signature][hline]Daha önce hiç görmediğin aklın sınırlarını yıkacak bir yolculuk için Paranormal sırlara açılan kapı UFO NET

[Bu mesaj _Diablo_Tyrael_ tarafından 25 Eylül 2004 19:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Armstrong aya falan çıkmadı. aya çıksa o diktigi bayrak sallanırmı.uzayda rüzgar falanmı var . saçma.
herkes dikkat etsin armstrong un diktigi bayrak dalgalanıyor oysaki dalgalanmaması gerek . yani o resim sahte .
ARSTRONG AYA FALAN CIKMADI.[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
quamor, 27 Eylül 2004 15:15 tarihinde demiş ki:
Armstrong aya falan çıkmadı. aya çıksa o diktigi bayrak sallanırmı.uzayda rüzgar falanmı var . saçma.
herkes dikkat etsin armstrong un diktigi bayrak dalgalanıyor oysaki dalgalanmaması gerek . yani o resim sahte .
ARSTRONG AYA FALAN CIKMADI.

Ben de şunu çok merak ediyorum:Ne zamandan beri çekilen resimlerdeki objeler hareket etmeye başladı?Yoksa yeni teknikler mi çıktı fotoğraf dünyasında?Şimdi ben yolda giderken arabamın resmini çeksem doya doya izleyemeyecek miyim?
Biri beni aydınlatsın...[signature][hline]Porsche Cayenne S-Minstrel-11L-ML10
Audi A6-Paladin-7L-ML8
VW Polo-Buffbot-2L-ML6
Sosyal ağlarda paylaş

said:
_Diablo_Tyrael_, 14 Eylül 2004 14:16 tarihinde demiş ki:
Newl Amstrog aya ayak bastiginda bilindigi üzere bir ses duyar ve dünyaya indiginde misir gezisindeyken bu sesi tekrar duyar ve bunun ne oldugunu sorunca müslümanlari ibadete çagirmak için bir isaret oldugu söylenir ve kahramanimiz yasamini müslüman olarak sürdürmeye karar verir.

Papa II Jean Paul'de rüyasında Meryem ana ile dolaşırken bir osuruk sesi duyar. Ertesi gün tuvalette iken aynı sesi bir de kendi kıçından duyar. İşte o gün bu gündür Papa II Jean Paul Osuruk ilahlarına tapan bir putperesttir. İnanmayanlar tıklasın

[Bu mesaj turkuoise tarafından 07 Ekim 2004 00:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ay olayı baya hosuma gitti..ve aklımada yattı;
hep suna ınanırdım(yanı boyle soylendıgı ıcın)
Zamanında dunayaya mars buyuklugunde bır meteor carpar;ve parcalardan ay olusur...tabı bu kadar duzgun olusmasını anlayamadım ama oyle dıyorlar yane..
Demekkı yalanmıs..[signature][hline]Nature and nature's Laws lay hid by night.God said ''Let newton be'' and all was light..
Sosyal ağlarda paylaş

okuduğum bir yazıya göre neil amstrong un aya çıkması yalanmış o mekan tamamen stüdyo tarafından hazırlanmış... ayda yürüken iz çıkıyor ki zira o izlerin çıkması için insan kilosunun 1000 kilo falan civari bişey olması lazım :) yani (hatırladığım kadarıyla böyle bişeydi yanılıyorsam düzeltin)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan

RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki:

Öyle sübyan bulsam ben,var ya....
Sosyal ağlarda paylaş

İnsanlar böyle Amerikan yalan dolanlarıyla uyutuluyor.Bende izledim Discovery Channelda onlarda bundan bahsediyordu.Daha biz yolun başında değiliz daha topraktayız yola varmamız gerekki yolun başından başlayalım çok gerideyiz hemde baya çok (uzay biliminde)[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg
Sosyal ağlarda paylaş

Beyler pramitleri yapanlar turkler degil miydi? Sonra Hunlar milattan once bilmem kac yılında uzay yolculugunu bulmuslar ama diger ulkelerden saklamıslar tabi sonra ....

İnsanın hayal gucu ne kadarda iyi calısıyo degil mi bence bundan sonra forumlara birde sacmalıklar bolumu koyalım orda bu tur seyleri tartısırız.
Sosyal ağlarda paylaş

Aya ayak basılmadığı yine Amerikalıların ortaya attığı, nette internet sitelerinde ve FOX TVden kamuoyuna duyurulmuş olan bir komplo teorisidir.

İşin aslı bu komplo teorisndeki iddiaların hepsi teker teker çürütülmüştür. Eğer google'da ve kazaa'da "did we land on the moon" diye aratırsanız web sayfalarına, videolara ve dökümanlara ulaşabilirsiniz.

Mesela;

İddia: Amerikan bayrağı dalgalanıyor. Atmosferin olmadığı ortamda bu nasıl mümkün olmaktadır?
Cevap: Evet atmosfer yok. Bu yüzden bayrak yere düşmesin diye ortasından teller geçiriliyor. Bayrağı taşıyan direk yere çakıldığında oluşan titreşimler bayrağın dalgalanıyor gibi görünmesine yol açıyor. Sürtünmesiz ortamdan dolayı bu titreşim oldukça uzun sürüyor....
gibi......

Cümlelerim eksik olabilir. Yapılan açıklamalarda cevaplar daha güzel ve daha doğru şekilde ifade edilmiş. Araştırın...

Amstrong'un ayda ezan sesi duyduğu gerçek dışıdır. Bizzat kendisi tarafından yalanlanmıştır. Kaptan Coustei asla müslüman olmamıştır. Bunların hepsi şehir efsaneleri gibi kulaktan kulağa yayılan uydurmalardır. Adamların bizzat kendileri tarafından yalanlanan safsatalara inanmayın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...