Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ay'daki ezan sesi

_Diablo_Tyrael_

Öne çıkan mesajlar

said:
sheref, 15 Eylül 2004 15:46 tarihinde demiş ki:
Sen www.isamesih.org adresini bir kaynak olarak saymıyor musun, ayrıca Htistiyanlık dinini geçerli bir din olarak görmüyorsan, İsa Mesih'i Peygamber olarak saymıyorsan ve İncil kitabını da geçerli saymıyorsan;
1- Bana hakaret ediyorsun ki ben sana etmiyorum..
2- kendi dinine hakaret ediyorsun
3- tüm dünyada ki hristiyanlara hakaret ediyorsun.

O senin mesihli adresindeki adamlar ne müslümanlığı din kabul ediyor, ne Hz. Muhammed'i peygamber ne de Kuran-ı Kerim'i hak kitap.
Senin dindaşlarının o sitede yazdıklarını bir oku bakalım önce.
Ve cevap vermeden önce bir düşün. Burda en son istediğim şey din kavgası.[signature][hline]Külliyen Yalan
© Silthanas
Sosyal ağlarda paylaş

ben zaten dinim hakkında yeterli bilgiye sahibim,
Din kavgası yapmayı tabii ki bende istemiyorum..
Benim dinimin islam'ı kabul etmediği doğrudur.
fakar yahudiler'de hristiyanlığı kabul etmez.
neyse bunların hepsi kişinin kendi içinde olması gereken ve olacak şeylerdir.
birden zıpladım bu arada kusura bakmayın..[signature][hline]| Mail | Lominadze
[spo1=Herkeze Slogan Lazım]|The stupid sees difficulty in every opportunity;
the intelligent sees opportunity in every difficulty.|[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

Bir propaganda sitesini nasıl kaynak sayabilirsinki? Bunun dinle bir ilgisi yok. Düşmeyin böyle şeylere.

Ayrıca Custou ve benzerlerinin müslüman olmasıda nasıl bir palavradır hala eylenirim :)[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered.
@ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i | DevianArt | Eve-Online
Sosyal ağlarda paylaş

said:
_Diablo_Tyrael_, 14 Eylül 2004 14:16 tarihinde demiş ki:
Birkaç yil önce amerikada bir metor parçasi bulundu ve bunun üzerinde hiyoroglif yazilara raslandi

atmosferden geçiş sırasında yaşanan sürtünmeden sonra dünyaya düşen meteorda hiyeroglif görülmesi imkansız bir olay.[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki:
kısırlaştırcam ben kendimi
Sosyal ağlarda paylaş

imkaanı var Saeros.
Meteryal e göre değişir :)
Ya taşın içerisindeki Seramikse?
Tabii,Dünya dışında neler dönüyor belli değil bilemeyiz :P

Bu arada,tamamen GERÇEK DIŞI bir olay bu..

Gazetelerden birinde okudum 2 ay önce...NASA daki bir Türk prof. Açıklamıştı...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir!
Hiç Bitmeyen Özgürlük...Pédalé!
Sosyal ağlarda paylaş

AYDAKi GARiPLiKLER

Ay'da bir gariplik var dersek, garibinize gider mi? Ay iste orada gözümüzün önünde duruyor, üstelik birkaç defa gittik ve geldik, garip olan ne olabilir, diyebilirsiniz. iyi de acaba isin ne kadarini biliyoruzi Ay'la ilgili olarak elde edilen bilgilerin bizlere ne kadari açiklandi. Ortada ciddi ve çarpici iddialar var. daha da ötesi bilimcilerin gözlemleri var öyleyse isin asli nediri En inanilmazi ise. Ay'in yapay bir uydu oldugu iddiasidir yani Ay dünya disi bir zeka tarafindan üretilmis ve bilinmeyen bir nedenle dünyanin yörüngesine konmustur. Bunlar dogru olabilir mi? Ama öncelikle bilimin gözlemlerini görelim;
Ünlü Condon Raporu'na göre Apollo 8 astronotlari inanilmasi güç bir rapor vermislerdi; Frank Bormann, James Loveli ve William Anders ilk yörünge uçusundayken (24 Aralik 1968), yüzeyde uçui pistine benzer bir alan gözlerine çarpti, Ay'in öteki yüzüne geçtiklerinde dev boyutlarda bir cisim gördüler ve fotografini çektiklerim söylediler; cisim astronotlarin tanimina göre 10 mil kare büyüklügündeydi. Ama bir daha ki geçiste cisim yoktu. Bir diger olay Apollo 10'da yasandi; astronotlar Eugene Ceman, Thomas Stafford ve John Young Ay'a inmek için hazirlanirken yine uçus pistine benzer dört alan gördüler; Ay modülü Snoopy ile yüzeye inerken isikli bir cismin yanlarindan geçip gittigini rapor ettiler ve sira Apollo 11 'de yani Ay'a yapilan ilk iniste; Armstrong ve Aldrin yüzeye indiklerinde Michael Collins Columbia adli kumanda modülün-de yörüngedeydi ve Collins gördüiü cisimleri "Bogey" adiyla tanimlayarak dünyaya rapor etti. Daha sonraki saatlerde, Aldrin ve Armstrong Ay yüzeyinden örnekler topluyorlardi,
Armstrong birden haykirdi; "Bu da nei Bu ne biçim sey. Bilmemiz gerek..."ve konusma devam etti;
Yer Kontrol: "Nerede? Yer Kontrol Apollo 11'i ariyor." Apollo 11: "Bu bebekler çok büyük... çok iriler... Tanrim, inanamazsiniz... Size bir baska uzay aracini anlatmak istiyorum... Kraterin uzak kenarindalar... Ay'da bizi izliyorlar... Onlar bizden önce buradaydilar..."
Yer Kontrol bu andan sonra astronotlara konusmayi kesmelerini ve objeleri filme almalarini söyledi. Ama bu filmler asla yayinlanmadi ve hatta varliklari reddedildi. Apollo 12 misyonunda ise, astronotlar garip sesler duydular ve isikli bir cismi Yer Kontrol'a bildirdiler. Apollo 15 astronotlari olan James lrwin ve David Scott, Ay üzerindeyken önlerinde uçan garip bircismi bir süre izlediler ama kaybettiler. Apollo 16 astronotu Thomas Mattingiy kumanda modülünden Ay yüzeyi üzerindeki yanip sönen isikli bir cismi rapor etti; NASA uzmanlarindan Dr. Faruk El Baz, cismin bir UFO yani Tanimlamayan Uçan Cisim oldugunu belirtti. O anda Ay'da SSCB veya ABD'ye ait bir baska uzay araci yoktu. Apollo 17 aracinin astronotlari olan, Ron Evans ve Harrison Schmitt'de Ay'da isikli nokla-lar gördüklerini belirttiler.
Ay dünyanin yörüngesine neden kondu ?
Ay'in geçmisi nedir veya orjini nereden geliyor ? Bu sorunun cevabi yoktur ya da bir bulmacadir. Bugün bilim üç ana kuram üzerinde duruyor; Sovyet bilimcileri tarafindan geliitirilen bu üç ana kuram iöyle;
1. Ay bir zamanlar, dünyanin bir parçasiydi ve dünyadan koparak uzaklasti ama bu görüs büyük bir bilim grubu tarafindan reddediliyor.
2. Ay, aynen dünya gibi Günes Sistemi oluiurken, bir gaz bulutuydu ve doial olarak Ay'in uydusu oldu.
3. Ay, farkli bir cisimdir yani dünya disidir; Günes Sistemi içinden bir yerden veya Günei Sistemi'nin disindan gelmii, dünyanin çekim alanina girerek, orada bir uydu olarak kalmistir.
Sovyet bilim adamlari olan Vasin ve Shcherbakov sasirtici bir açiklama yaptilar; "Gerçekten de, bilimciler Evren'in kökenini ciddiyetle uzun süredir arastiriyorlar ama daha henüz kesin bir cevap veya açiklama yoktur ayni sekilde de Ay - Dünya sistemi de açiklanamiyor. Bize göre Ay, dünyanin yapay bir uydusudur ve bilinmeyen bir zeka oluiumu tarafindan yörüngeye konulmus olabilir.'Bu iki bilim adamina göre. dünyanin çekim gücü kübik santimetrede 5.5 gr.'dir Ay'inki ise 3.33 gr'dir, öyleyse Ay'in içi bos olmalidir. Yani yapaydir, yapilmistir ama kimin tarafindani Gizemin çözümü, kraterterin içinde. Ay yolculuklari sonucunda elde edilen bilgiler çok önemli ama gizli tutulmaktadir.Neden diye sordugumuzda uzmanlara göre kesin çözüm henüz yoktur veya erkendir.

Ay'i Dünya'ya Kim "Uydu"rdu ?
Peki Ay nereden gelmis olabilir? Bir NASA dökümaninda "Bu en büyük bulmacadir" deniyor. NASA bilim adamlari, kesin bir çözüm olmadigini açikça söylüyorlar, çalismalar var, bilgiler, olaylar var ama henüz kesin cevap yok.
Günümüzün bilim adamlarinin gerçeiinde, uygun bir kuram henüz bulunamadi. O zaman genelde bakabilecegimiz yaklasimlar vardir; eger Ay evrenin bir yerinden gelmisse bunu bir gün ögrenecegiz. Apollo yolculuklari öncesinde, Nobel ödüllü Dr. Harold Urey ve bir grup bilim adaminin inandiklarina göre; "Ay kozmosun bir parçasidir ve Ay'da ya
Sosyal ağlarda paylaş

said:
_Diablo_Tyrael_, 14 Eylül 2004 14:16 tarihinde demiş ki:
Din bilimcilere göre orada (misir) bir kavim hüküm sürmüs ve bu kavmin ileri düzeyde zekali olduklari ve 3000 e yakin kitap yazdiklari söyleniyor.
Bu kavim içinde bir karmasa çikyor ve kavim kendi içinde bir kaos yasiyor ve bu kaostan kavmin yok olmasi sonucu doguyor.Burada adi geçen din bilimciler konuya söyle devam ediyor.
"Bu kitaplardan 10 tanesi elimizde olsaydi biz su anda galaksi galaksi geziyor olurduk"

kusura bakma ama gayet saçma geldi bana :)[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

Hmm..Peki benim aklıma takılan bir soru var. Ufo-net, Sirius.com vs. gibi sitelerde Dünyadışı varlıkları ve delilleri saklayan Amerikan ve İngiliz Hükümetlerine karşı sürekli bir suçlama ve kınama var...Peki bu yetkililer çıkıp "Sayın Dünya Halkı aha bakınız bu uzaylı aha bu da gemisi...Madem tanıştınız kaynaşın bakalım" mı diyecekler?Şu anda dünyaya hükmettikleri gücün kaynağını herkese mi gösterecekler?Dünya dışı varlıkların bünyesinde milyarlarca yıl önce yendikleri hastalıkları ve virüsleri bizimle mi paylaşacaklar?
Bi düşünün bakalım....[signature][hline]Porsche Cayenne S-Minstrel-11L-ML10
Audi A6-Paladin-7L-ML8
VW Polo-Buffbot-2L-ML6
Sosyal ağlarda paylaş

Su ay olayinda birsey diyecegim. Demissin 7 milyar yillik kaya 20 milyar yillik kaya, 5.3 mil yil falan filan. Simdi aya birsuru goktasi carpmiyormu, peki bu carpan goktaslari 100 milyar yillik bile olamaz mi? Olur olur uzay bu , taa bilmemnerden 100 milyar yil sonra ulasmistir. Bunlari nasil Ayin dogal topragiymis gibi degerlendiriyor ve arkasinda bir bit yenigi ariyorlar anlamiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

bu kadar yazı içinde dikkat çekici olan 2 nokta var:

ilki ayın kendi etrafındaki dönüş hızının, dünya etrafındaki dönüş hızına hatasız olarak eşit olması. buna getirilebilecek tek açıklama, ayın dünyadan kopmuş bir parça olması teorisi ama bunun dinamiksel açıklaması biraz zorlama. tabi yine de mümkün.

ikincisiyse, dünyadan bakıldığında ayın alanının, yine dünyadan bakıldığında güneşin alanına birebir eşit olması. bununsa bilinen dinamik kanunlarıyla açıklaması yok. böylesine bir hassasiyeti tesadüfe bağlamak da bende biraz karın ağrısı yapıyor.

belli bir tarihten sonra ay hakkında elde edilen bilgilerin saklanmasını da anlamak zor değil. saklamak için ille de ucubik birşeyler bulmuş olmaları gerekmiyor. dünya devi olma politikasının sonucu olarak elde edilen bilgilerin başkalarıyla paylaşılmak istenmemesi gibi çok sıradan (!) bir amaçla yapılıyor olabilir.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004
Sosyal ağlarda paylaş

Alın bi şehir efsanesi de benden. Neil amcamlar aya felam gitmemiş. Arizona'da bi çölde demo çekmişler. (Bknz. Diktikleri bayrak dalgalanıyomuş, uzayda rüzgar olmas vs)
:)[signature][hline] Efendiler, benim yaptıklarım için bende bir olağanüstülük aramayınız. Bendeki tek olağanüstülük Türk olarak doğmamdır.
Mustafa Kemal
Sosyal ağlarda paylaş

yalan yada doğru umrumda diil bunlarda.
www.islamacevap.net diye bir adres gördüm yukarda.
süpermiş hakkaten islam= teröristlik gibi bi site kurulmuş. ve islama ve cevap vermek amacında. ama nedense hep islam muadili hıristiyanlık şeklinde.?!
süper süper. ben ne diyim artık. adamlar misyonerliğin dibine vurmuş. bok atıyolar artık.[signature][hline]
"kadınlara mı gidiyorsun? kırbacını unutma!"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...