MÖD Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Arkadaşlar, Sadece 3-4 gün oynadığım sıfır sayılabilecek warlords of draenor hesabımı satıyorum. Hesapta, Blade's Edge(EU) sunucusunda bir adet level 99 human mage bulunmaktadır. Bu karakter boostlanmış bir karakterdir. Hesap açıktır, 1 aylık bedavasının üç haftası kalmıştır. Roach Hesaba 75 TL istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Ahahah gay fantazisi gibi o ne abi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 aha yaprak dökümü başladı ,wow un ömrü 1 hafta zaten asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Lan deli geri dönesim var da acı hatıraları geliyor aklıma ve vazgeçiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MÖD Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Başka bir hesapta oyunuma devam ediyorum. Benim görüşüme göre bu expansion diğerlerinden bir adım önde. Özellikle garrison yeniliği çok hoş. Hesabı satma nedenim dediğim gibi başka bir hesapta oynuyor olmam. Sıfırından çok daha ucuza satıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar