Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

küçükyalı / Istanbul

senko

Öne çıkan mesajlar

goldbären said:

1500+ kira öde ondan sonra yazın suyun kesilsin.

küçükyalı metro çıkışında oturuyorum. deli sikmesi lazım istanbulda iyi konut falan yok.

her şeyi iyi olsa park yeri + ses sorunu var. yeni bina diyip aldanmayın hepsi gazbeton. 3-4 kat aşağıdaki matkabı duyarsın, bir üsttekinin ayak seslerini duyarsın. yandakiler konuşur duyarsın.

AMA FRANKE MUTFAK VAR YANE 1500 OLMASI NORMAL TAMAM MI?

yan dairede bi eleman var. normalde ailesi kalıyor da onlar gittikten sonra tek başına bir süredir. elimi falan yıkarken yandan duyuyorum '' napıyor sen, sen istiyor duj'' gibi konuşmalar. adam bi rus'a dadanmış belli sdfs

hayır binanın durumunu biliyorsun bari duş fantezisi yapmayın amk. ah uh duyuyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:

her emlakçı ayakta adam sikme peşinde, ev sahipleri adam sikme peşinde, azcık çakal olmazsan sikilmen o kadar kolay ki istanbulda

çakal olsan da yarmaıyor ki. iyi alternatif yok gibi bir şey.

fiyatı geçtim isterse 5k kirası olsun.

hem ses yalıtımlı, hem toplu taşımaya (raylı) yakın, hem mimarisi iyi tasarlanmış, hem otoparkı rahat olan, hem çevresi muhiti kalburüstü olan, böyle bir ev yok.

biraz huzur istiyorsan henüz talan eliden orman sitelerinden müstakil villaya gideceksin. orada da şehre gidip gelmen imkansıza yakın. senede bir kere taksime gelirsin.

yok ben kalabalıkların adamıyım diyorsan merkezi yerde, sosyalliğe ve işe yakın ama bok gibi eve 1500+ kira domalırsın, ev dandik diye akşamlarını falan dışarıda arkadaş çevresinde vs geçirirsin.

bir cuma akşamı içerenköyden 6da işten çıkıp batı ataşehire girmemiz 70 dk falan sürdü sdfsfs. oralarda yaşayanlara acıyarak bakıyorum. bir sürü üst-orta sınıf araba birbirine korna çalıyor. binlerce daire her sabah iki şerit yoldan ilçeyi boşaltıp akşam geri geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

haftada sadece 2 saat falan araba kullanmak için metronun ağzına taşındım zaten.

ya konforlu bir şekilde arabada tıkanacaksın ya da toplu taşımada (burada otobüsü minibüsü saymıyorum) yumula yumula gideceksin mesafe kat etmek istiyorsan.

konforlu ve hızlı gitmek istiyosan helikopterin olacak. onun dışında ikiisini birden alma ihtimalin yok. ya da benim gibi pazar sabah 10da marketin kapısında olacaksın trafiksiz git / gel yapmak için.
Sosyal ağlarda paylaş

insanlar o kadar normal karşılıyor ki.

bir de hep diyorum sarhoşluk gibi geriden geliyor etkisi. geçen senelere bakıyorum tıkalı olmayan saatler - rotalar bu sene tıkanmış. 2011'de saat 5.30da FSM gişeler tıkanmaya yeni başlardı, şimdi en geç saat16'da tıkanmış oluyor, üstüne 17.30 olduğunda mahmutbeyden başlıyor kırmızı trafik hahah.

parabolik bi artış var üç sene sonrasını kestiremiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

goldbären said:

1500+ kira öde ondan sonra yazın suyun kesilsin.
küçükyalı metro çıkışında oturuyorum. deli sikmesi lazım istanbulda iyi konut falan yok.
her şeyi iyi olsa park yeri + ses sorunu var. yeni bina diyip aldanmayın hepsi gazbeton. 3-4 kat aşağıdaki matkabı duyarsın, bir üsttekinin ayak seslerini duyarsın. yandakiler konuşur duyarsın.
AMA FRANKE MUTFAK VAR YANE 1500 OLMASI NORMAL TAMAM MI?

Kurtköyden müstakil evlerin olduğu sitelerden alacan 400-500bine, her aile ferdine ayrı oto lazım ama en azından bu diğer dertler yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...