Seru Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 bu uyku yok'u 25 gb akk'li olanlar kullanabiliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Seru said: bu uyku yok'u 25 gb akk'li olanlar kullanabiliyor mu? Eko-Sınırsız, kotalı ve kullandığın kadar öde tarife kullanıcıları Uyku Yok hizmeti ile 00:00 ile sabah 09:00 arasında mevcut hızla yapılan ‘’download’’ ları tarifeden dolayı sahip olunan kota kullanımını ve adil kullanım noktasını etkilemeyecektir. kullanabilmen gerekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 gecen aldim bende nitrodan steam da oynamak istedigim ne kadar oyun varsa indirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 ajmet said: gecen aldim bende nitrodan steam da oynamak istedigim ne kadar oyun varsa indirdim. nerden yapılıyo ya online işlemlerde yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Çağrı merkezini ariyacaksin. Daha koymamış panele. Yapıldıktan sonra Saat 12'yi geçince olacak falan diyorlar da, yanlış bilgi. Modemi kapat aç geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 eyv arayıp aldım, 2-3 kere "uyku yok" demem gerekti anlaması için arkadaşın. tşkler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 aci yok rocky aci yok ..geldi aklima.. onun gibi uyku yok diye diye adami uyandirmissin sen de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar