aente Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 valla o questlerin uzunluğu, seslendirmeler vs bana cazip geliyor single oynar gibi oynuyorsun sıkılmadan tek başıma da. kız arkadaşımı başlattım beraber takılıyoruz, ben çıktıktan 1 ay sonra lanet olsun diyip bırakmıştım. şimdi deniyoruz bakalım casual casual her türlü gider co-op kafasıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Yok zaten bir iki arkadaş olsan keyifli aslında, instance lar group questler falan iki kişi + iki follower falan yapılabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 wowun garrisonuyla bezdim... bakayım diyorum SWTOR'a bi... gideri var mı GW2 hype'ı varken ona mı takılsam :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Fransuxa said: abi questlerdek uzun konuşmalar bile oyunu bırakmak için sebep aslında. level 3 oldum bakalm nereye kadar gidicek adsf space tuşuna basarak geçebiliyosun o konuşmaları biliyosun dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar