Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tam BAğlanıyolar Bad Login oluyo!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evimde sphere 55i yi kurdum 8000 nolu portu da açtım(gerek modemden gerek trend microdan)Arklarım benim Wan IP adresimi login.cfg ye yazıyolar serverı görüyolar ama tam bağlancak iken Bad Login uyarısı gözüküyo sphere da.Serverı kasacak bir script yada spawn da yok yani çıplak bir server var. Bu kadar yaklaşmışken pes edemem lütfen yardım.Ağız tadıyla PvP için 4-5 kişilik bir server bu.Ve Anlayamadım .Lütfen yardım.!!!!
Mesaj tarihi:
23:06:f4:Client connected [Total:2] from '85.96.193.18'.
23:06:ERROR:f4:Bad Msg Eat 268 bytes, prv=0c5
23:06:ERROR:f4:Bad Login 4
23:06:f4:Client disconnected [Total:1]
23:06:f4:Client connected [Total:2] from '85.96.193.18'.
23:06:f4:Client disconnected [Total:1]
Mesaj tarihi:
GM_galadniel Ben bir zamanlar TornadoOfHell serverında oynamıştım.İlk Uo ya başladığım server.Bülent Abiyi tanıyosundur Belki Bana o öğretti UO yu "Magery"yi.Asla unutamam o serverı...
Mesaj tarihi:
İmzamı da ekledim bakıyım nasıl oldu[signature][hline]"[...siyah gökyüzüne,siyah bulutlara baktı,yüzüne çarpan yağmur damlalarına aldırmadan.Elini kaldırdı, avcunu açtı...Bir yağmur damlası yakaladı,iki eliyle tutarak kıza verdi.Kız gülümsedi...Damlayı alıp cebine koydu...]"
Mesaj tarihi:
Hadi ama durdunuz ben burda sabaha kadar beklerim bi kaç soru sorun yada görüş bildirin farketmez bana yararı olacak bilgiye herzaman açığım[signature][hline]"[...siyah gökyüzüne,siyah bulutlara baktı,yüzüne çarpan yağmur damlalarına aldırmadan.Elini kaldırdı, avcunu açtı...Bir yağmur damlası yakaladı,iki eliyle tutarak kıza verdi.Kız gülümsedi...Damlayı alıp cebine koydu...]"
Mesaj tarihi:
Cvp yok mu?[signature][hline]"[...siyah gökyüzüne,siyah bulutlara baktı,yüzüne çarpan yağmur damlalarına aldırmadan.Elini kaldırdı, avcunu açtı...Bir yağmur damlası yakaladı,iki eliyle tutarak kıza verdi.Kız gülümsedi...Damlayı alıp cebine koydu...]"
Mesaj tarihi:
zorm dll kullanıyormusun?

Ben de bir zamanlar aynı sorunu alıyordum. accountlar siliniyordu ama zorm dan olmayabilir işletim sistemin xp ise yaşayabilirsin boyle seyler. Şimdi yapman gereken xp nin orginal dll sini yüklemek. Zorm un adını da değiştir öyle kullan kullanacaksan.

Ne alaka diceksin emin değilim bende. Xp varken zorm kullandıktan sonra yasamıstım.[signature][hline]if ( == 0)
message Aşka ihtiyacın var!
else
Message Agu mrrr grrrr hrrrr
endif

Aşkımsın Cigdemim
Mesaj tarihi:
TourniqueT
ilgin için teşşekürler böle konusma gaza geliyorum server acıcam şimdi Bülent abiyi tanımammmı :D neyse problemin çözüldüyse burda muhabbete gerek yok

Tüm paticik ailesinin gelicek olan Kurban Bayramını Kutlarım[signature][hline]UO-Pro çok yakında hizmetinizde bekleyin tüm UO dosyaları geliyorr....
  • Yeni Oluştur...