Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yandex Alpha

DareJedi

Öne çıkan mesajlar

Demin teknoseyirde izledim bambaska bir tarayici olmus gozume carpanlar;

* Sekmeler artik asagida sitenin kendi rengine has sekmede duruyor
* Acilan sayfalar fullscreen gibi muamele goruyor
* Sayfa icerisinde asagi surukledikten sonra sekmeye tikladiginiz zaman en yukari surukluyor otomatik tekrar tikladiginizda kaldiginiz yerden devam edebiliyorsunuz
* Translate islemi icin eklenti olmaksizin secili olan metni cevirme opsiyonu eklenmis
* Hava durumu icin eklentiye gerek yok
* Facebook vs gibi siteler icin sayfa kapali dahi olsa bildirimler akiyor.

Daha baya yenilikler var suan aklima gelenler bu kadar. Linki atmak icin gelmistim ama kaldirmislar :) Aksam 8 de yayinlanmasi gereken video sabah 8de yayinlanmis. Aksam 8 de kesinlikle goz atin derim.

Bu zamana kadar hic yuklemeye bile tenezzul etmedim ama bu hali cok cazibeli duruyor. Sanirim bugunden sonra da beta olarak yuklemeye acilacakmis.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben suan icin oldukca memnunum goze degisik geldigi icin mi yoksa cidden bana hitab edeni bu muymus bilmiyorum ama keyifliyim. Mouse gesture olmasi fln buyuk kolaylik hatta alttaki tab bile auto hide fln olsa cuk diye olurmus.

Edit 1: Ozellikle her tabin site ile ayni renge sahip olmasi ve baska taba tikladiginda ayni sitedeki coklu sekmelerin otomatik olarak bir araya getirilmesi guzel olmus.

Edit 2: Uzun sureden sonra tekrar Opera kullaniyormusum gibi hissettim. Opera getirirdi hep boyle yenilikleri. Chrome + Opera + Safari gibi birsey olmus bu hali.

Edit 3: Tek problem sekmeleri kaydiramiyoruz sanirim. Bir de tab pinleme kalkmis sanirim cok kullandigim birsey degildi gerci ama yine de gozume carpti.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
bu şerefsiz yandex neden zorla yükletmeye çalışıyor türlü hilelerle kendini, onca dikkatime rağmen bir şekilde sızmış. ofisini bombalayıp içindekileri öldüreceğim bir arama motoru neden bu kadar tutuluyor? zorla yükletme olayı yandex'le ilgili değil mi?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...