xaty Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Yıl sonu yaklaşıyor ve küçük sürprizlerle karşıma çıkıyorlar. dandik broşür http://i3.minus.com/iOzson53GHixn.jpg Üstüne ufak bir miktar kar koyarak satış yapabilirim ilgilenen varsa. İstediğim fiyatlar aşağıdaki şekilde: JBL Clip: 180 TL JBL Micro 2: 130 TL Pebble Watch: 340 TL Sony HDR-AS100V/W: 860 TL Sony HDR-AS20/B: 625 TL Chromecast: 115 TL Kindle Paperwhite: 380 TL Kindle: 260 TL Anker 16000 mAh: 240 TL 5 ürün alma hakkım var ama haklarını doldurmayacak arkadaşlardan da destek alabilirim gerekirse. Ürünler stoklarla sınırlı ama bir kaçı dışında diğerlerinin biteceğini sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 chromecast bütün androidlerle çalışıyor mu? bana ayır onu ben alcam edit: çalışıyormuş ama şunu anlamadım mesela ben tabletimdeki her programı ekranda göremeyecek miyim? mesela sketchbook, PS, vs çizim programları var bunların chroemcast ile uyumlu mu olması lazım? ben şey gibi sandım ekrandaki görüntünün aynısını tv ye aktaracak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 ekranı direk aktarmıyor, uygulama bazlı.. uygulamanın destekliyor olması lazım. örn. youtube, veya bazı diğer medya oynatıcılar. şurada destekleyen uygulamaların bazıları var: https://www.google.com/chrome/devices/chromecast/apps.html bilgisayarda chrome'dan bir tab'i aktarabiliyorsunuz, olduğu gibi çıkıyor tv'de. bazı chrome eklentileri ile bilgisayarda kayıtlı medyayı da aktarmak mümkün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Ürünlerin bir kısmı bitti, kısa bir güncelleme yapıyım son kalanlar için: Sony HDR-AS100V/W: 820 TL (Üstteki fiyattan indirim oldu) Sony HDR-AS20/B: 625 TL Kindle Paperwhite: 380 TL Anker 16000 mAh: 240 TL Bu arada Sony Actioncam'in fiyatı baya uygun, özellikle belirtiyim :) Meraklısı varsa tavsiye ederim, güzel de alet. Kullanıp memnun kalmasanız bile aynı fiyattan veya biraz üstünden satabilirsiniz muhtemelen. (bkz. Gittigidiyor, Akakce) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 http://www.hizlial.com/amazon-kindle-paperwhite-2generation-wi-fi-dahili-isik-elektronik-kitap-okuyucu/10194596 Kindle Paperwhite 2nin TR garantili sıfırı 360tl zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Daha uygunu varsa ordan alın tabi ki, koyduğun linkte olduğu gibi bendeki fiyatlar da farklı bi oluşumun kampanyası sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 saat hoşuma gittiydi ya, bitti mi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Bitti malesef :( Tekrar olursa haber veririm. Bu arada onun bir üst versiyonu da çıktı, Steel diye geçiyor galiba. Tam olarak farklarını bilmiyorum ama başka yerden bakcak olursan aklında olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Son kalan Sony HDR-AS100V/W, 800TL. 1 adet var sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ßæv Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Tori said: saat hoşuma gittiydi ya, bitti mi o Sitesinden alsana 100 dolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar