Shean Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 yalnızım çoğunlukla. sevgilim var, arkadaşım yok. sevgilimlede sürekli beraber olamıyoruz. insan harbi yalnızlıktan çok fena acı çekebiliyor. cidden. ama kendi kendime konuşmayı her zaman sevmişimdir. insanı rahatlatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 bende bazen yanlızken aptal aptal sesler çıkartıp hareketler yapıorum vucut fazla enerjiyi atıyo galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 sen ben misin? böyle pırt pırt sesleri falan yapıyorum ağzımla. sdfpgjsp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 yok ben değişik ses efektleri yapıp onlara uygun hareketler yapıom sfsdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 onlarıda yapıyorum ya saçma saçma ritimler falan. abimide bir ara yakaladım böyle. abii??? yaptım direk yüzüme bi utanmayla baktı kahkaha patlattık beraber. kdsfogğks of ya, ne eğlenceli birşey aslında kendi kendine konuşmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar