Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Satılık] Iphone 6 64gb - Sıfır


barbu

Öne çıkan mesajlar

Selamlar

Kutusu hiç açılmamış, sıfır Iphone 6 - 64GB Space Gray telefonu satıyorum. Apple Store USA'den alınma.Unlocked and contract-free.

Araştırmamı yaptım. Kısaca özet geçmem gerekirse;

- Apple Storelarda stok yok şuan; Zorlu Center ve Akasya, iki mağazada da. Online durumu belli değil. Anca sipariş verince filan gösterir.
- Bimeks, Vatan gibi yerlerde stokta yok. Teknosa en geç 5 aralık olmak üzere kargoya verilir demiş. Fiyat aynı tabiki 2650TL.
- Eksa filan gibi diğer yerler saçma sapan yüksek fiyatlar vermişler. Bahsetmiyorum bile lol.
- Turkcell satıyor gözüküyor direk. Sim lock oluyor mu onlarda emin değilim ama fiyatı 2600TL. Stok bilgisi yok ama bence stoklarında vardır.


- Sahibinden, gittigidiyor, sanalpazar gibi yerlere de baktım. Buralarda da sıfır olan ürün baya az. Olanların çoğu çok pahalı. Bir, iki tane gördüm 2300TL civarına.

Şimdiki durumda en ucuza Apple Store mağazasından alabiliyorsunuz. Peşin ödemeye 4% indirimleri var. Bu da 2544TL ye geliyor indirimli şekilde.

Benim telefonu alacak kişilerin IMEI kayıtlarını yaptırmaları gerekli. Bu işlemin de güncel fiyatı 119,5TL.

Amerika Apple Store'dan almaya kalkarsanız da 749$ + 8% tax ile güncel kur ile 1800TL'ye denk geliyor(ki ben aslında daha yüksek kurdan almıştım da hadi neyse). Aynı şekilde 119,5TL kayıt parası ile size maliyeti 1919,5TL olacak. Sanırım en ucuz bu şekilde alınabilir eğer USA'den alma imkanınız var ise bu yolu tercih edin.

Bu durumda 2200TL mantıklı bir fiyat diye düşünüyorum benim telefon için. 2200TL+119,5TL IMEI ile cebinizden toplam 2319,5TL çıkaçak.

Cebinizden çıkacak parayı da karşılaştırırsak Türkiye'den en ucuz alma yolu ile; benim fiyatım 9% daha ucuza alıyorsunuz, apple store indirimi uygulanmış haline göre bile.

Not: Pasaport olayına karışmam. Benimkiler doldu. Ama o olayı halletmesi çok sorun olmaz diye düşünüyorum. Herkes yurtdışına gider oldu artık.

TL.DR

KELEPİR BEYLER KAÇMASIN. 2200TL sıfır, cillop iphone 6 64gb space gray.USA'den bile alsanız getirseniz buna yakın fiyat çıkacak.

Telefon baya güzel bu arada. Kendim de kullanıyorum. Akıyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi diğer bi topicde de yazmıştım.
Burda garantisi olan aleti alsanız dahi, 30 günden önce servisten alamazsınız.

Bu alet direk Apple US. Apple sitesinde kayıt oluyorsunuz, bi sıkıntı oldu mu UPSi aynı gün kapınıza gönderiyor Apple. 10 güne yeni telefonunuzu alırsınız elinize. Artık şu garantisi var yok mevzuunu yemeyin TRde. Satış taktiği olmaktan çıkarın. Büyük üreticilerin %90ının zaten RMAları var.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:

Garantisi olmuyor bunun böyle değil mi?


tr apple store bık bık yapıyor diyen var. kabul ediyor diyen var. ama her halukarda amerikaya yollayıp yaptırırsın. bizde garanti dışı bu düşürmüşsün gibi yalanlar atacaklarına cebinden 100lira verir adam gibi hizmet alırsın.

apple store USA kesin garantili. TR'den emin değilim. yalan yok bizde :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Tr de apple store açıldığından beri 1 yıllık uluslararası garantisi TR dede geçerli oluyor apple cihazların.Fiş fatura vs ye gerek yok direk adamlara yolluyorsun İstanbula, IMEI den garantiyi kontrol edip , 1 yıllık uluslararası garantisi dolmamışsa servise alıyorlar.

Yalnız pasaport biraz sıkıntı , tanıdık yoksa pasaport hakkını satanlar 150 tl den açıyor kapıyı ki ilerde kapanma riski de var.
Kıbrısa bir haftasonu git gel yapmak lazım en temizi asdasf.Onun içinde 2 sene içinde pasaportuna herhangi bir tel kayıt ettirmemiş olmanız lazım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...