DoruK Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 simdi bi tane fender 15g amfi var, aux girisi falan var. bundan bi tane daha alip ikisini beraber ses kartina baglasam stereo hoparlor olarak kullanabilir miyiz software ile falan yoksa baska bir yolu var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 stereo olarak kullanamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Mono olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Mikser ile olur sanırsam. Olsa bile başka bir amfi + mikser o kadar paraya güzel bir ses sistemi alınır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 abi amfiyi 30 dolara getirdim 2. elden dsfs, normalde pahali alet de sesi baya baya iyi o yuzden dedim stereo olabilecek biseyse alayim bi tane daha ses sistemine para bayilmaktansa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Ucuz küçük mikserler var. Ama bilen arkadaşlar aydınlatsın bizi mikser olunca oluyor mu diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 stereo kullanırsın, ayrı ayrı kartın çıkışlarına bağlaman lazım L-R şeklinde.. kartın bu şekilde çıkışları olduğunu varsayıyorum 5+1 çıkışlı kartlarda oluyor çünkü surround bile koyarsın hatta onları.. kartın yazılımından ayarlıyorsun hangi hoparlörün ne olduğunu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar