Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aşk

Mr_Fire

Öne çıkan mesajlar

Aşk bence kelime anlamıyla değil fakat kendi anlamıyla tamamen olmasada yalanla eşit değerde.Sevdik,bağlandık,uğrunda birşeyler feda ettik fakat hepsi boş.Yani yalan.Aşkın gerçek olduğunu ispatlayailenin kim yada kimler olduğunu gerçekten merak ediyorum.AŞK=KOCA BİR DÜŞ KIRIKLIĞI
Sosyal ağlarda paylaş

Aşk vücudunu saran, zaman zaman mutluyum ben diye haykırmana, zaman zaman da aşk bir yalandır diye haykırmana sebep olan şeydir.

Bundan daha somut bir oluşum değildir ki kanıt arayasın, ya da geleceğinde göremediğin zaman yalanlayasın.[signature][hline]Viktor, bir arkadaşıyla dünyadaki oyun sektörünün sistematiğine dair konuşurken:
in the US they give you flowers first,then they screw you hard but it looks like they screw you really hard in turkey before giving anything
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
En sert bir viskinin verdiği o tüyler ürperten haz bile aşkın ateşten çukuru içinde eriyerek kaybolur ve buz gibi bir doyumsuzluk hissi bırakır ardında.

Aşk yalnızlığın ilk adımı, olgunluğun başlangıcı, masumiyetin veda öpücüğüdür...[signature][hline]Mahkumun dayanıklısı insana meslek zevki veriyor...
Bren - Gnome - Warlock
Sosyal ağlarda paylaş

bak ne güzel türkçe giderken , neden ingilizce'ye döndün.

madem bilmiyorsun ingilizce , neden kalkışıyorsun arkadaşım?
ne gerek var?

hem ı değil i o .
ingilizce kullanmayalım.[signature][hline]valandil ownz j0o!
-emokid*-
i want a boy with çemçük smile and pişmaniye hair.
Sosyal ağlarda paylaş

aşk bence insanların tamamen kendini kandırmasıdır tamam şu an bende aşığım fakat ne biliyim seviyorum da kızı ama kendimi kandırıyomuşum gibi geliyor bana:([signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Sosyal ağlarda paylaş

Benim için aşk bir çeşit quest, hayatın amacı aşk, gerçek aşkı bulursan kazanırsın, bulamazsan kaybedersin..

Ben öyle bakıyorum aşka, öyle yaşamayı seviyorum, biraz melankolik, biraz da bunalım bir insan olunca böyle düşünebiliyor kişi, belki ondandır fikirlerim..[signature][hline]Never come near me again..
Do you really think I need you..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...