Mr_Fire Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Aşk bence kelime anlamıyla değil fakat kendi anlamıyla tamamen olmasada yalanla eşit değerde.Sevdik,bağlandık,uğrunda birşeyler feda ettik fakat hepsi boş.Yani yalan.Aşkın gerçek olduğunu ispatlayailenin kim yada kimler olduğunu gerçekten merak ediyorum.AŞK=KOCA BİR DÜŞ KIRIKLIĞI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Kendi adına konuş tımammı?[signature][hline]Uyanda Gel Tuana Yüreğim Kan Ağlıor.Sana Söz Yine Baharlar Gelecek Sana Söz Işık Sönmeyecek.Ölüm Yok ki Tuana Uyan Şimdi Yaşanacak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Aşk vücudunu saran, zaman zaman mutluyum ben diye haykırmana, zaman zaman da aşk bir yalandır diye haykırmana sebep olan şeydir. Bundan daha somut bir oluşum değildir ki kanıt arayasın, ya da geleceğinde göremediğin zaman yalanlayasın.[signature][hline]Viktor, bir arkadaşıyla dünyadaki oyun sektörünün sistematiğine dair konuşurken: in the US they give you flowers first,then they screw you hard but it looks like they screw you really hard in turkey before giving anything Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Aşkı hep acı çekerek ve özleyerek yaşadım.İlk defa karşılıklı aşkla tanıştım... Benim için aşk hep vardı ve hep var olacak.Her ne formda olursa olsun..[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acgur Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 En sert bir viskinin verdiği o tüyler ürperten haz bile aşkın ateşten çukuru içinde eriyerek kaybolur ve buz gibi bir doyumsuzluk hissi bırakır ardında. Aşk yalnızlığın ilk adımı, olgunluğun başlangıcı, masumiyetin veda öpücüğüdür...[signature][hline]Mahkumun dayanıklısı insana meslek zevki veriyor... Bren - Gnome - Warlock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Aşk bence yaşmla doğrudan bağlantılı Yaşadğını karşındaki kişiyler yaşayıp bir bütünü oluşturmak Aslına tam tarifi olmayıp,tarif edilmeye çalışılan duygu... This worl ı know ı have to live in it[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 bak ne güzel türkçe giderken , neden ingilizce'ye döndün. madem bilmiyorsun ingilizce , neden kalkışıyorsun arkadaşım? ne gerek var? hem ı değil i o . ingilizce kullanmayalım.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- i want a boy with çemçük smile and pişmaniye hair. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 insanlar yanlışlıkla yanlış harfi yazabilirler.. Bu benim ingilizce bilmediğimi göstermez Sadece yanlışlık yaptığımı gösterir Ve sende daha sakin olabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 aşk bence insanların tamamen kendini kandırmasıdır tamam şu an bende aşığım fakat ne biliyim seviyorum da kızı ama kendimi kandırıyomuşum gibi geliyor bana:([signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Bence çok fazla kötü düşünme.İçindeki yaşamaya çalış.İleride ne olucağını kimse bilmiyor,bu yüzden kendini iyi olanda kötü olanada alıştırmalısın.Yoksa bu iyi olmaz Şu anda aşık olman harika bişey ihitiyacın olan ise zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Bence aşk anlamsız birşey. Aşkı tersten okumaya çalışsanıza AŞK=KŞA ne kadar anlamsız[signature][hline]HaD£S® Msn:[email protected] www.deviantart.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Benim için aşk bir çeşit quest, hayatın amacı aşk, gerçek aşkı bulursan kazanırsın, bulamazsan kaybedersin.. Ben öyle bakıyorum aşka, öyle yaşamayı seviyorum, biraz melankolik, biraz da bunalım bir insan olunca böyle düşünebiliyor kişi, belki ondandır fikirlerim..[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 bence doğru :)[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Öhöm Öhöm ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar