aente Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Şöyle bir monitör buldum, ne zamandır da monitörü değiştirmeyi planlıyorum, çok cazip geldi ama neden 23-24'lerden bile ucuz fiyata neredeyse? İlla bir defosu vardır diyecem ama ne... http://www.eksenbilgisayar.com/urun/asus-ve278n-27-1920x1080-5ms-full-hd-siyah-led-monitor.aspx Cihazı öncelikle oyun ve film izleme amaçlı alacağım, ghosting vs olursa kafayı kırarım. Bir de LED ve IPS monitörler arasında ne fark var hangisi daha iyi? Kenarlardan ışık sızma muhabbeti oluyormuş bazı modellerde ne kadar rahatsız edici olur? Eğer bunu alma derseniz 500-600 TL aralığında 24 inch en iyi monitör nedir oyuncu adama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 27" monitor rahatsız edici derecede büyük olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 O da ayrı bir soru tabi, yakından bakarken ekranın altında kalan ünitler olsa bırakır giderim, spellere baksam heroyu göremem falan. 24 daha ideal olabilir gibi, İNSAN BİLEMİYOR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 response time oyunlarda can sıkabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Dell P2414H.Aşağıda da ayrıntılı review var. http://www.tftcentral.co.uk/reviews/dell_p2414h.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 1920x1080 oluşu nedeni ile ucuz. http://www.eksenbilgisayar.com/urun/asus-vs247hr-236-1920x1080-2ms-full-hd-siyah-led-monitor.aspx aynı özellklerde 24" 2 ms tepki süresi var 100 tl ucuz misal bu arada ben bunun 5 ms olanını 360 tl ye aldım. 4 ay önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 pulkas said: Dell P2414H.Aşağıda da ayrıntılı review var. http://www.tftcentral.co.uk/reviews/dell_p2414h.htm Abi bu g2g 8 ms :/ Ben oyun oynamak istiyorum, coder olsam pivot monitor olarak güzel de, benlik değil sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 pulkas said: Dell P2414H.Aşağıda da ayrıntılı review var. http://www.tftcentral.co.uk/reviews/dell_p2414h.htm Şu gerçekten başarılı. Bende favourites'e atmıştım bunu, masaüstü almayı bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Karag8z said: 1920x1080 oluşu nedeni ile ucuz. http://www.eksenbilgisayar.com/urun/asus-vs247hr-236-1920x1080-2ms-full-hd-siyah-led-monitor.aspx ben bunu kullanıyorum oyunlarda baya iyi, backlight sorunu da yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Selam, Pivot forum okurken veya nette inceleme okurken süper. Hatta şu an öyle kullanıyorum :D Keşke otomatik pivot özelliği olsa ama benim monitörde yok :( Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 abi kaç kişi monitoru çevire çevire kullanacak allah aşkına söyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Selam, Bence azımsanmayacak bir çoğunluğa sahibiz :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 o zaman yazılım ile halledebilirsiniz. ama telefon gibi otomatik algılasın diyosanız o büyük çoğunluk sizde para çok demektir. satılık kelepir arsalarım var ilgilenirmisiniz sudan ucuz. imarlı 120 dönüm 25 milyona satıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Selam, Ufak bir mod ve driver ile olmayacak birşey değil. Eğer bir monitöre bin TL'i aşan bir para ödüyorsam böyle bir beklenti içinde olmam normal. HP'nin bu özellikli monitörleri mevcut, ama diğer özellikleri bana uymuyordu. Ne kadar çabuk muhasebeci kafasına bürünebildin (td) Böyle über bir teknolojinin nasıl da 300-400TL'lik telefonlarda yer aldığını bir açıkla müsait olunca. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 27 inch ideal ölçü bence ben de viewsonic 27 inch kullanıyorum ..çok güzel alet gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 22" den 24" e geçtim. pek fark yaratmadı. ama 27" alsam büyük gelecekmiş gibi hissediyorum. saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Masaya ilk defa koyup karşısına geçtiğinde hakikaten büyük geliyo, ayrıca da bir suçluluk duygusu kaplıyor insanı, bilinçaltına yerleşmiş televizyonu yakından seyretmeme konulu anne uyarılarının ihlali olarak algılıyor beyin. Ama ilk günden sonra alışıyorsun sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 evet ilk seferde büyük gelecek ama en fazla 1 günde alışıyorsunuz ve bu sefer diğer monitörler küçük gelmeye başlıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 1080p için gereksiz. 4k'lar ucuzlasa o zaman bomba olacak =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 http://www.vatanbilgisayar.com/asus-pg278q-27-rog-swift-monitor.html şundan almaya karar verdim. fiyatı 500 liraya düşünce fdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 şu paraya 4k ekran var yuh, asus gene tecavüze kalkışmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Abi 27 inclik dot kadar seyde ne 4k si allaskina Ben de 27 kullaniyorum 1 gun sonra farki kalmiyor dendigi gibi Bi de gtg leri abartmayin 2 ms de 5 ms de 8 ms de oyle ahim sahim fark yok aslinda cogu zaman. Fark 144 hz monitorlerde hissedilebiliyor anca onda da ips olmadigi icin yaramaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 o kadar para istedikten sonra haliyle laf kalabaligi yapmislar.. Dünya'nın ilk WQHD G-SYNC monitörü NVIDIA®G-SYNC™ G-SYNC özellikleri bir NVIDIA® GeForce GTX650Ti BOOST GPU veya daha yükseğine ihtiyaç duyar. ROG SWIFT PG278Q Oyuncu sus ve parami al dememi bekliyorlar herhalde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 içine g-synch mi koymuşlar peh peh aman ne harika skdjslaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Selam, 1:1 monitörler acaba ne kadar fark yaratacak. Ofis ve CAD/CAM tarzı kullananlar dua edecektir ama oyunlarda bilemiyorum. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar