Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Monitör Asus-ve278n 27" 5ms - Neden bu kadar ucuz?

aente

Öne çıkan mesajlar

Şöyle bir monitör buldum, ne zamandır da monitörü değiştirmeyi planlıyorum, çok cazip geldi ama neden 23-24'lerden bile ucuz fiyata neredeyse? İlla bir defosu vardır diyecem ama ne...

http://www.eksenbilgisayar.com/urun/asus-ve278n-27-1920x1080-5ms-full-hd-siyah-led-monitor.aspx

Cihazı öncelikle oyun ve film izleme amaçlı alacağım, ghosting vs olursa kafayı kırarım.

Bir de LED ve IPS monitörler arasında ne fark var hangisi daha iyi? Kenarlardan ışık sızma muhabbeti oluyormuş bazı modellerde ne kadar rahatsız edici olur?

Eğer bunu alma derseniz 500-600 TL aralığında 24 inch en iyi monitör nedir oyuncu adama?
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Ufak bir mod ve driver ile olmayacak birşey değil. Eğer bir monitöre bin TL'i aşan bir para ödüyorsam böyle bir beklenti içinde olmam normal. HP'nin bu özellikli monitörleri mevcut, ama diğer özellikleri bana uymuyordu.

Ne kadar çabuk muhasebeci kafasına bürünebildin (td) Böyle über bir teknolojinin nasıl da 300-400TL'lik telefonlarda yer aldığını bir açıkla müsait olunca.

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

Masaya ilk defa koyup karşısına geçtiğinde hakikaten büyük geliyo, ayrıca da bir suçluluk duygusu kaplıyor insanı, bilinçaltına yerleşmiş televizyonu yakından seyretmeme konulu anne uyarılarının ihlali olarak algılıyor beyin. Ama ilk günden sonra alışıyorsun sdf.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi 27 inclik dot kadar seyde ne 4k si allaskina

Ben de 27 kullaniyorum 1 gun sonra farki kalmiyor dendigi gibi

Bi de gtg leri abartmayin 2 ms de 5 ms de 8 ms de oyle ahim sahim fark yok aslinda cogu zaman. Fark 144 hz monitorlerde hissedilebiliyor anca onda da ips olmadigi icin yaramaz.
Sosyal ağlarda paylaş

o kadar para istedikten sonra haliyle laf kalabaligi yapmislar..

Dünya'nın ilk WQHD G-SYNC monitörü NVIDIA®G-SYNC™
G-SYNC özellikleri bir NVIDIA® GeForce GTX650Ti BOOST GPU veya daha yükseğine ihtiyaç duyar. ROG SWIFT PG278Q Oyuncu

sus ve parami al dememi bekliyorlar herhalde..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...