Sorj Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 girin deneyin ne diyim bana göre cok güzel madencilik bs cilik felan yapabilion beta meta ama baya iyi level ın bi önemi yok onu anladım www.planeshift.it gl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 http://forum.paticik.com/search.php?topic=planeshift :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 :) onlara cok önceden baktım abi onlar open beta öncesi yeni açıldı Oyun tekrardan eline silah alıp dalabilion artık :)[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Yeni Yaptığım Bi Wallpaper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 indirdim kurdum başlıcam versiyon eski dedi update ettim bu seferde yazılar çıkmıyo kayboldu hiç bi yazı gözükmüyo,kullanıcı adını filan yazdıklarım bile[signature][hline]ama kopuktu kopuktu zincir olduramadım...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 buba orda ufak bi tool var onu indirdinmi kurduktan sonra bunu yükleyin fln ? olmazsa irc.quakenet.org #planeshift kanalından bilgi edin vallaha bilemicem ordaydım öhm topicteki Dll yide ben buldum sölemesi ayıp :D[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Yeni Yaptığım Bi Wallpaper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 o sorunu hallettim oyuna girdim,hiç beğenmedim açıkçası hem yavaş çalıştı bende hemde mouse kullanamıyoruz sırf klavyeyle hareket nereye kadar[signature][hline]ama kopuktu kopuktu zincir olduramadım...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar