Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kıbrıs ben geliyorum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
o dedıgın krolarda artık kendı caplarında kıbrıslı olmaya calısıyolar.kendi şiveleriyle kıbrıs şivesini karıstırmaya calısıyolar ortaya komedi bişey cıkıyo,onlarda kıbrıslılar gıbı davranmaya calısıyo,ogrencılerı nasıl daha ıyı duduklerız hesabında herkes.ben yenı mezun oldum.dıplomamı YÖK e bıraktım denklık beklıyorum.
Mesaj tarihi:
Valla bana hiç tavır atan olmadı kıbrıslılardan.Tanıştıklarımla anlaştım yani kolayca.(tabi lehçeden kaynaklanan iletişim sorununu saymazsak :P)
birazda kişiye kalıyor işte dedim ya
Mesaj tarihi:
Beyler bende belki seneye düşenebilirim Kıbrıs'ı hatta bu forumu ilk görünce kesin gitmeliyim falan dedim .Ama mennun olmayanlarda varmış ne dersiniz okumak için gidilir mi tabi eğlencede var :)
Mesaj tarihi:
bekledıgın gibi bişey asla bulamazsın kıbrısta.ama rahatlık acısından ıyıdır.belki ben bıraz fazla kaldıgım için önyargılıymdır:)
Mesaj tarihi:
istanbulluysan her yer sana berbat, iğrenç ve sıkıcı gelir. normaldir.
çünkü istanbulda elini attığın yerde balıkçı/bar/cafe/resturan/sinema/alışveriş merkezi vs
bulursun. Bu hayata alışmış kişi tabii ki Ankara ve Kıbrıs'a gelince sıkıcı bulur.

Kıbrısılar konusunda Eagle'a katılıyorum.
Birçok kıbrıslıyla tanıştım burda, hiç biri de öyle tiksintiyle bakmıyor insana. Belki ben iyilerine rastladım.
Hatta çok kötülemişlerdi bana burdakileri.

Halbu ki insanlar genelde güleryüzlü. Gazeteciye gidiyorsun "iyi günler", yemek alcaksın "afiyet olsun" diyorlar.
Karşıdan karşıya geçiceksin, arabalar duruyor, şaşırıyorsun.
Tabii ankara'da yok böyle şeyler.[signature][hline]I fear no enemy!
I fear not death!
For the khala is my strength!
En Taro Adun!
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
4 yıl kaldım kıbrıs'da ozamanlar keşke dönsek artık bıktım diyordum (babamın işi nedeniyle kalmıştık)şimdi babam tekrar müracaat edecek seneye yine kıbrısdayım,
Aslında ikinci defa gidip görülecek bi yer değil ama oradaki dostlarımızıda özledik,her yerde olduğu gibi kıbrıstada bizi ve türkiye yi sevmeyenler war nedenlerinden biriside oraya portakal toplamaya giden kürt ler oluyor ve hırsızlık olayları fln oluyor o yüzden olabilir..
  • Yeni Oluştur...