blackhavvk Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 ilgisi yok, kişinin terbiyesi ile aynı oranda işini doğru yapar insanlar. ben kazandığım parayı çoluğuma çocuğuma yediyorsam, helal lokma olması için işimi düzgün yapmam gerekiyor yoksa parama haram karaştırırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Acaip bi memleket Türkiye,hakkını arasan engellemeye çalışırlar aramasan hesap sorarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Alın okuyun. https://medium.com/@guvenindahouse/turk-milleti-ve-sikinin-ucuyla-i-s-yapmak-gerce-i-e7b170699056 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Firma: Yurtiçi Kargo Yapılacak İş: Kargo Teslim Alınacak Tarih: 22.11.2014 16:10 Firmanın Cumartesi günü 17:00'ye kadar çalıştığı ve kargo teslim aldığı internet sitesinden teyit edilir. Saat 16:10'da elimizde paket ile Yurtiçi Kargo Çekmeköy şubesine gidilir. 17:00'ye kadar teslim yapılacabileceği şube kapısına asılı levhadan da ayrıca teyit edilir. Görevliler kabul sisteminin 16:00'da kapandığı, tasfiye amaçlı istiflemenin başladığını ve gönderimizi alamayacaklarını söylerler. Diretince de "öff püff" ve anlaşılmayan birşeyler gevelerler. İlgili konu için anında müşteri hizmetleri aranır. Müşteri hizmetleri temsilcisi "olur mu öyle şey yaa, ben şubeyi arıyorum hatta kalın der". Beklenir; 5 dk sonra "telefona bakmıyorlar yanınızdaysa verir misiniz" der. Telefon şube görevlisine verilir. 15 dk boyunca konuşmaları dinlenir. En sonunda şube görevlisi telefonu geri verir. Müşteri hizmetleri yetkilisi; "efendim sistemler 16:30 da kapanıyor, arkadaşlar gönderinizi alamayacaklar, şikayet kaydı oluşturmak isterseniz..." Müşteri hizmetleri yetkilisine, süpervisörü ile görüşmek istediğimiz söylenir. Yöneticilerinin olmadığı cevabına istinaden "#$½!" denir. Dışarı çıkılır. Elimizde kalan paket arabaya geri konur. Oturulur, fikir alışverişi yapılırken şubenin 16:45'de ışıklarının kapandığı görülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar