graal Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Sphere server kurdum ama girmeye calısınca bad login hatası veriyo... yardım ederseniz cok memnun olurum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lost Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 login.cfg ye yazdığın ip ile sphere.ini deki ip yi karşılaştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mazbul Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 bad login 4 mu diyor..? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
graal Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 ewt 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
graal Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 karsılastırdım aynı ip ler off sildim yukledim fln herseyi yaptım neolabilir sorun acaba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Account actin mi desem nasil olur?[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
graal Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 walla acc. u free yaptım ama olmadı heralde :) dur biraz o konu uzerinde yogunlasiyim... bi de acc. nasıl acılıyo ben bi tek free yapmayı bulabildim :) [Bu mesaj graal tarafından 04 June 2003 22:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s_sinan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 asix den acc manager dan new acc de pasworld felan doldur save al acc hazır olur sağol attla player admin gm felan ayarlayabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
graal Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 ya bi de bendeki uo age of shadows eskisini kırmıstım bunu dun cd'ciden aldım, sphere .55i acaba uymuyo olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s_sinan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 evet olur ama 3d değil 2d yuklemen gerek o zaman sorun olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
graal Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 2d yukledim zaten acaba yeni bi sphere mi yuklesem baska bi siteden bunu oldsphereden yukledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Bir yerden client 2.0.3'ü bul. Sorunun çözülecek.[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mazbul Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Sorunun encrypti kirilmami$ bir clientle girmeye cali$man dur sana bir adres veriyim ordan client cekersin Tikla!! Burdan yanli$ hatirlamiyorsam libraries bolumunde clients vardi ve orda clientler var bir suru 2.0.3 u tavsiye ederim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
graal Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 saolun su client surumunu bi indiriyim cozecek gibi duruyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar