pulkas Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 http://www.fatwallet.com/forums/hot-deals/1397787/ hacılar bu google cloud servisini kullanan var mı?500$ temizinden hibe veriyolar.Bunu web server olarak kullanmayı planlıyorum.Digital oceandan bugün hesap açacakken ve buna denk geldim. Angularjs html css falan düz ayak bi sitem var.Bir uzun vadeli bi proje düşüncesi var.Alayını burada host ederim diyorum. Detay bilgiye haiz olanlar yardırsın deneyimlerini paylaşsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Güzel yeni gördüm bende, müşteri çekmek için gayet uygun bir kupon fiyat olarak bakmamak gerek. Çünkü herşeye ayrı bir fiyat çekiyorlar bağlanı, server ayrı disk ayrı bağlantı filan diğer şeyler ayrı. Hepsi saat üzerine mesela şöyle ufak bir hesap yaparsak; 1TB harcasan serverda ki olur yani 120$ vermen gerekiyor. Server önemlideğil deyip en dandik seçeneği seçiyorum 1 core 3gb ram filan oda 50 $ yapıyor aylık. Hmm birde disk lazim tabi 100 GB i 5 $ 1TB desek 50$ yapıo hadi hdd yüksek olsun diyelim 120+50+50 = 220$ yapıyor bir ay SSL Virtual IPs almak istersende 35$miş yani 2 ay free veriyorlar en ucuzu diyebiliriz bu hesapla Yararlanmak lazım iyi oldu bu kod tşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Standart kullanici aylik 1tb lik bandwithi nereye harciycak.Anca torrent upload yada morno site falan belki o kadar harcar.Gerci bizim millet beles gordumu dayanamaz , atlar buna hemen hmfssss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 aldim, danke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Dikkatli olun derim, hemen beleş bir şey diye atlamayın. Amazon AWS'nin Free Tier'ine atlayıp, sunucuyu da arkada açık bırakıp binlerce dolar harcayan insanlar var. Bir sürü detayı var onun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar