Yeager Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Kore yapımı olan RPG tarzındaki oyun, görüntüleri ve işleyişiyle benim beğenimi topladı. 2015-16 kapalı betaya geçecek oyunun batı ülkelerede gelmesi şu an için muamma. Tanıtım videosundan oyun bana mmo olacakmış gibi geldi, bakalım nasıl olacak zaman gösterecek. Sizi görsel şölenle baş başa bırakayım. Bu arada yapımcı firma Smilegate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 3. konu basligi oldu bu :P Hadi ben MMO bolumune bakmamistim ve arama motoru calismiyordu sen 10 konu alttaki ayni basligida mi gormedin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 diablo mmo su olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 DareJedi said: 3. konu basligi oldu bu :P Hadi ben MMO bolumune bakmamistim ve arama motoru calismiyordu sen 10 konu alttaki ayni basligida mi gormedin? Valla aramayı yaptım ilk sonuç çıkmayınca başlık açtıydım.. :) Allah Allah bende anlamadım nasıl kaçırdığımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 mmo bölümünde vardı. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar