deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Türkiye'de türk yok ki, İstanbul'da nasıl olsun?
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 deadwoll said: Benim yazdığım daha samimi olmuş. Ayrıca gidip midye - patates tavsiye etmişsin; permesanlı salyangoz tavsiye etseydin ya, lavuklar tirbüşon gibi bir şeyle çıkartıp höpürdete höpürdete yiyorlar. Vuracaksın ağızlarına. Ne yazalım hem? Amele'nin kafesi var gidin amele kahvesi için, Louvre'da Ipad'le video çekin, seks müzesine gidin, Ahmet Kaya'nın mezarını biraz da siz karalayın mı diyelim? Seni döverim bak. Tirbiyesiz!
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 yaşlıları öyle de gençleri gayet biliyor az bilen bile çat pat konuşup sorduğum yolu tarif ettiler sağolsunlar :) hatta kızlar mekanda yanıma gelip niye tek takılıyosun deyip muhabbet ettiler falan sonra olaylar olaylar
darkwingduck Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 söyledim mi bilmiyorum. yine söyleyeyim. fransızlar iğrenç, fransa iğrenç, keşke ölseler. öyle yani.
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Zikko said: hatta kızlar mekanda yanıma gelip niye tek takılıyosun deyip muhabbet ettiler falan sonra olaylar olaylar fransa da fransizlar teklif ediyormus dogru mu.?
Curunir Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 fransız kızlar hakikaten leşler ya veya bana denk gelenler öyle saçma sapan bir modda takılıyorlar
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Hayatımda tanıdığım en utangaç kız fransızdı. Fransız aksaanıyla almanca konuşmaya çalışmasıyla, konuşamayıp kırmızı kulaklarla entschuldigung demesi de ayrıca tatlıydı. İğrenç insan diye ırkçılık yapacağım zaman ispanyollara oynuyorum ben. Avrupanın kürtleri.
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 abi aynen ya ahahah avrupanın kürtleri tespiti o kadar iyi ki
fizban Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Su an paristeyim. Paris cok tatli <3
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 şanzelize queen club'a çarşamba gecesi 00:30 dan sonra gitmeni tavsiye ederim, ladies night var ve akıyorrrr :)o
Öne çıkan mesajlar