Killer Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 game studios mu studio mu? studio kulağa çok boş geiyo lan baktım da googleda game studio olarak kullanan da var pati yorumu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 adam 2 ayda eclipse nasıl kurulurdan game studios a geçti hll team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 onun daha oncesi ea games sikayetlerini foruma yapmasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 dorito mu doritos mu burdan yola çıkarak studios Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 kac studyon var birader diye sormazlar mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 KİNG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kostok Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Killer said: game studios mu studio mu? studio kulağa çok boş geiyo lan baktım da googleda game studio olarak kullanan da var pati yorumu? http://en.wikipedia.org/wiki/Bethesda_Game_Studios Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 WaNTeD said: adam 2 ayda eclipse nasıl kurulurdan game studios a geçti hll team hızlı ilerliyorum sdgk4 aquila said: kac studyon var birader diye sormazlar mi. ben de orda takıldım zaten patiye sorayim dedim bethesdanın binada 2 tane varmış hms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 http://arrowheadgamestudios.com/ b bunlar niye studios Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 studios yap zengin gozuksun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 gönlü zengin desinler. dil olarak tek bişeye sahipsen studio da yeni açılanlar da hep studios. onlar da zengin gözüksünden yürümüş sanırım ya da sonradan açarız alt şube diye askfdö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 studios iyi ya zengin zengin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar